• Etusivu
  • Sisustus

Asuntomessuilla esillä – tule ja tutustu

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 05.07.2021Päivitetty 06.07.2021
20217_71496.jpg

Kohteessa 4 oleva siro Hilpu-kamiina. Kuva: Kastelli / Studio Hans Koistinen.

Jälleen on rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneille tullut vuoden kohokohdan aika, Asuntomessut avaavat porttinsa ja messukohteet ovensa 9.7.2021 lähtien aina 8.8.2021 saakka. Tänä vuonna messut järjestetään Lohjan Hiidensalmessa, Lohjanjärven rannalla. Kodit ovat täynnä erilaisia ideoita, joista jokainen messuvieras voi napata ajatuksia myös omaan kotiinsa.

Tässä Tulikiven messuvinkit.

Kurkista nämä viisi kohdetta:

Kohde 4 Kastelli Veistos

Kastellin messukohde Veistos, on tehokas ja nykyajan tarpeisiin suunniteltu koti, joka soveltuu erinomaisesti kaupunkitonteillekin. Tämä kaksikerroksinen koti on pohjaratkaisultaan tehokas antaen kuitenkin erinomaisesti tilaa myös oleskelulle ja vapaa-ajan viettoon. Koti on moderni, skandinaavista graafisuutta omaava sekä kodikas.

Kodikasta tunnelmaa omalta osaltaan tähän kotiin tuo Tulikiven pieni sekä siro Hilpu-kamiina. Kamiinaan suunniteltu suuri ja kaareva luukku antaa esteettömän näkymän tanssivaan tulen liekkiin niin keittiöstä kuin myös olohuoneesta. Lämpöä löytyy myös saunasta, jossa pehmeän lämpimiin ja ihanan kosteisiin löylyihin houkuttelee Kuura 1 -sähkökiuas.

Kohde 5 Lohjan Saarenta

Tämä kahden aikuisen ihmisen tarpeisiin suunniteltu yksikerroksinen koti on suunniteltu nimenomaan tulevat asukkaansa huomioiden. Asuntomessujen sujuva arki -teema näkyy tässä kodissa selvästi. Tässä kodissa viihdytään sekä sisällä että ulkona.

Muun muassa tunnelmaa tähän moderniin kotiin tuo Tulikiven Karelia-malliston Saramo S-takka, joka luovuttaa lämpöä pitkään myös pakkasten paukkuessa nurkissa. Lempeät sekä vaihtoehtoisesti kipakat löylyt antaa Sumu E -sähkökiuas, jonka lämpötilaa säädetään Tulikivi Touch Screen -kiuasohjauksen avulla.
Keittiössä kestävää lasku- ja työskentelypintaa tarjoaa kvartsitasokivi, jota on sijoitettu sekä saarekkeeseen että kivitasoon, samaa kiveä löytyy myös wc-tasoista sekä kodinhoitohuoneesta.

Tulikiven Karelia-malliston Saramo S -takka. Kuva: Lammi Kivitalo / PO Photo Paula Osenius.
Tulikiven Karelia-malliston Saramo S -takka. Kuva: Lammi Kivitalo / PO Photo Paula Osenius.

Kohde 8 Talo Sensu

Japanilaisia vaikutteita on havaittavissa tästä rouheasta sekä persoonallisesta kodista. Perhe Norrbyn kodissa on leikitelty luonnonmateriaaleilla sekä panostettu sisäilmaan ja sen laatuun. Kodista avautuva kaunis maisema on omiaan lisäämään kodin Zen-tunnelmaa.

Saunaan on sijoitettu Tuisku-sähkökiuas, johon on poikkeuksellisesti valittu pintamateriaaliksi tummaksi vesikäsitelty Nobile-vuolukivi. Kiukaan lämpötilaa pystyy säätämään jopa asteen tarkkuudella Tulikiven Touch Screen -ohjainta käyttämällä. Kiukaan takaa voi tarkkasilmäinen huomata Nobile-laatasta tehdyn taustaseinän. Itse kiukaan päälle on asennettu kiuaslinssi, joka tuo valollaan omanlaista tunnelmaa saunomiseen.

Tuisku-sähkökiuas sekä Nobile-laatta. Kuva: Talo Sensu
Tuisku-sähkökiuas sekä Nobile-laatta. Kuva: Talo Sensu

Kohde 15 Ainoakoti Fiksu

Tässä on esittelyssä koti, jossa ei ole hukkatilaa, mutta jossa on kaikki tarpeellinen. Kodissa yhdistyvät sekä toimivat tilat että tätä päivää oleva moderni ulkoasu. Ainoakoti Fiksu on suunniteltu pienelle lapsiperheelle ja tehty kestämään aikaa, sillä se muuntautuu tarpeen mukaan.

Tässä kodissa kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Tulikiven Jura Beige -kalkkikivitason voi nimittäin löytää Lundia-hyllystön kantena.

Kohde 26 Villa Hopeapuu

Persoonallinen sekä ekologisia arvoja kunnioittava Honkatalo on rakentunut omarantaiselle tontille ja sulautuu kauniisti maisemaan. Materiaalit ovat olleet tässä kodissa suuressa huomiossa erityisesti hengittävyyden sekä aitouden näkökulmasta. Tämän kodin keittiö on puusepän käsialaa ja kodin värimaailma on haettu luonnosta.

Kiinnitä katseesi tässä kodissa keittiön sekä kylpyhuoneen kivitasoihin sekä lattiaan. Kivitasoihin on nimittäin valittu Tulikiven Travertino Classico -kalkkikivi mattapinnalla. Lattiaan valittiin rauhallista ja maanläheistä tunnelmaa tuomaan samaa sävyä oleva rauhallinen Travertino Classico -kalkkikivi.

Info

Info

Päivitätkö kotiasi tai rakennatko uutta?

Tulikivi tarjoaa asuntomessuetuja nyt myös messuvieraille 28.6.-31.8.2021 välisen ajan Tulikivi-studioissa!

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi Kuura 1 -sähkökiuas (9,0 kW, arvo 1865 €)
Kurkista messuedut ja kysy lisää lähimmältä Tulikivi-myyjältäsi.

20217_71489.jpg
https://warm.tulikivi.fi/asuntomessuedut-2021-tulikivi-studiosta
Tulikivi Oyj
Sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20116_26561.jpg
Asuntomessuihin kuukausi
Heinäkuun puolivälissä avautuviin Kokkolan Asuntomessuihin on aikaa tasan kuukausi. Vilkas kuhina käy tällä hetkellä messualueen viheralueilla, jotka olisi tarkoitus saada vihertämään messujen alkuun mennessä. Monille pihoille on istutettu siirtonurmikkoa,mutta useiden pihojen peittona on vasta ruskea multa.Kokkolan kaunis ja omaleimainen asuntomessualue on vertaansa vailla, sillä osittain täyttömaalle rakennettu messualue on muodoltaan pyöreä. Messualueella on mahdollista toteuttaa suomalaista asumisen unelmaa: rantatonteille rakentamista, keskustan läheisyydessä. Asuntomessualue sijaitsee Vanhansatamanlahdella vain noin 2 km kaupungin ydinkeskustasta.Asuntomessuilla on esillä yhteensä 41 kohdetta; 30 omakotitaloa, 7 kerrostaloasuntoa, 2 rivitaloasuntoa, 1 paritaloasunto sekä esittelyhallin Tuotetalo, jossa esitellään erilaisia rakennusmateriaaleja. Messukohteiden huoneistoalat ovat 35-225 m².Asuntomessut Kokkolassa 15.7.-14.8.2011
20225_78242.jpg
Kannattaako remontti tehdä lainarahalla? Ota huomioon nämä seikat miettiessäsi remonttilainaa
Jokaiselle tulee jossakin vaiheessa elämää eteen tilanne, kun kodin pinnat kaipaavat ehostusta tai jokin pitkäikäiseksikin ajateltu sijoitus hajoaa. Aina ei kuitenkaan ole sukanvarressa tarpeeksi rahaa äkillisiinkin muutoksiin, jolloin remonttilainan ottaminen voi tulla kyseeseen. Olipa kyseessä sitten pintaremontti tai asunnon peruskorjaus, remonttilainaa on saatavissa monessa eri muodossa. Remonttilainan voi saada yhdistettynä asuntolainaan tai erillisenä vakuudellisena tai vakuudettomana luottona. Tutustu erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin ajan kanssa.
20194_57555.jpg
Viimeistele nurmikon reunat trimmerillä
Trimmerillä pihan viimeistely hoituu kätevästi. Tehokkaat ja ergonomiset Bosch akkutrimmerit helpottavat nurmikon hoitoa ja tekevät työskentelystä mielekästä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton