Asuntomessuilla esillä – tule ja tutustu

Jälleen on rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneille tullut vuoden kohokohdan aika, Asuntomessut avaavat porttinsa ja messukohteet ovensa 9.7.2021 lähtien aina 8.8.2021 saakka. Tänä vuonna messut järjestetään Lohjan Hiidensalmessa, Lohjanjärven rannalla. Kodit ovat täynnä erilaisia ideoita, joista jokainen messuvieras voi napata ajatuksia myös omaan kotiinsa.

Tässä Tulikiven messuvinkit.

Kohteessa 4 oleva siro Hilpu-kamiina. Kuva: Kastelli / Studio Hans Koistinen.Kohteessa 4 oleva siro Hilpu-kamiina. Kuva: Kastelli / Studio Hans Koistinen.

Kurkista nämä viisi kohdetta:

Kohde 4 Kastelli Veistos

Kastellin messukohde Veistos, on tehokas ja nykyajan tarpeisiin suunniteltu koti, joka soveltuu erinomaisesti kaupunkitonteillekin. Tämä kaksikerroksinen koti on pohjaratkaisultaan tehokas antaen kuitenkin erinomaisesti tilaa myös oleskelulle ja vapaa-ajan viettoon. Koti on moderni, skandinaavista graafisuutta omaava sekä kodikas.

Kodikasta tunnelmaa omalta osaltaan tähän kotiin tuo Tulikiven pieni sekä siro Hilpu-kamiina. Kamiinaan suunniteltu suuri ja kaareva luukku antaa esteettömän näkymän tanssivaan tulen liekkiin niin keittiöstä kuin myös olohuoneesta. Lämpöä löytyy myös saunasta, jossa pehmeän lämpimiin ja ihanan kosteisiin löylyihin houkuttelee Kuura 1 -sähkökiuas.

Kohde 5 Lohjan Saarenta

Tämä kahden aikuisen ihmisen tarpeisiin suunniteltu yksikerroksinen koti on suunniteltu nimenomaan tulevat asukkaansa huomioiden. Asuntomessujen sujuva arki -teema näkyy tässä kodissa selvästi. Tässä kodissa viihdytään sekä sisällä että ulkona.

Muun muassa tunnelmaa tähän moderniin kotiin tuo Tulikiven Karelia-malliston Saramo S-takka, joka luovuttaa lämpöä pitkään myös pakkasten paukkuessa nurkissa. Lempeät sekä vaihtoehtoisesti kipakat löylyt antaa Sumu E -sähkökiuas, jonka lämpötilaa säädetään Tulikivi Touch Screen -kiuasohjauksen avulla.
Keittiössä kestävää lasku- ja työskentelypintaa tarjoaa kvartsitasokivi, jota on sijoitettu sekä saarekkeeseen että kivitasoon, samaa kiveä löytyy myös wc-tasoista sekä kodinhoitohuoneesta.

Tulikiven Karelia-malliston Saramo S -takka. Kuva: Lammi Kivitalo / PO Photo Paula Osenius.Tulikiven Karelia-malliston Saramo S -takka. Kuva: Lammi Kivitalo / PO Photo Paula Osenius.

Kohde 8 Talo Sensu

Japanilaisia vaikutteita on havaittavissa tästä rouheasta sekä persoonallisesta kodista. Perhe Norrbyn kodissa on leikitelty luonnonmateriaaleilla sekä panostettu sisäilmaan ja sen laatuun. Kodista avautuva kaunis maisema on omiaan lisäämään kodin Zen-tunnelmaa.

Saunaan on sijoitettu Tuisku-sähkökiuas, johon on poikkeuksellisesti valittu pintamateriaaliksi tummaksi vesikäsitelty Nobile-vuolukivi. Kiukaan lämpötilaa pystyy säätämään jopa asteen tarkkuudella Tulikiven Touch Screen -ohjainta käyttämällä. Kiukaan takaa voi tarkkasilmäinen huomata Nobile-laatasta tehdyn taustaseinän. Itse kiukaan päälle on asennettu kiuaslinssi, joka tuo valollaan omanlaista tunnelmaa saunomiseen.

Tuisku-sähkökiuas sekä Nobile-laatta. Kuva: Talo SensuTuisku-sähkökiuas sekä Nobile-laatta. Kuva: Talo Sensu

Kohde 15 Ainoakoti Fiksu

Tässä on esittelyssä koti, jossa ei ole hukkatilaa, mutta jossa on kaikki tarpeellinen. Kodissa yhdistyvät sekä toimivat tilat että tätä päivää oleva moderni ulkoasu. Ainoakoti Fiksu on suunniteltu pienelle lapsiperheelle ja tehty kestämään aikaa, sillä se muuntautuu tarpeen mukaan.

Tässä kodissa kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Tulikiven Jura Beige -kalkkikivitason voi nimittäin löytää Lundia-hyllystön kantena.

Kohde 26 Villa Hopeapuu

Persoonallinen sekä ekologisia arvoja kunnioittava Honkatalo on rakentunut omarantaiselle tontille ja sulautuu kauniisti maisemaan. Materiaalit ovat olleet tässä kodissa suuressa huomiossa erityisesti hengittävyyden sekä aitouden näkökulmasta. Tämän kodin keittiö on puusepän käsialaa ja kodin värimaailma on haettu luonnosta.

Kiinnitä katseesi tässä kodissa keittiön sekä kylpyhuoneen kivitasoihin sekä lattiaan. Kivitasoihin on nimittäin valittu Tulikiven Travertino Classico -kalkkikivi mattapinnalla. Lattiaan valittiin rauhallista ja maanläheistä tunnelmaa tuomaan samaa sävyä oleva rauhallinen Travertino Classico -kalkkikivi.

Päivitätkö kotiasi tai rakennatko uutta?

Tulikivi tarjoaa asuntomessuetuja nyt myös messuvieraille 28.6.-31.8.2021 välisen ajan Tulikivi-studioissa!

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi Kuura 1 -sähkökiuas (9,0 kW, arvo 1865 €)
Kurkista messuedut ja kysy lisää lähimmältä Tulikivi-myyjältäsi.

Tarkempaa tietoa löydät täältä!
 


Tulikivi_banneri_2021_kiuas (1)

Kiinnostuitko?

 
Päivitetty
6.7.2021