• Etusivu
  • Rakentaminen

Upeat harmoniset kohteet esillä Lohjan asuntomessuilla 2021 –Kastelli yllättää ja säväyttää omilla kohteillaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 10.08.2021
20216_71409.jpg

Kastelli esittelee Lohjan asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia. Tänä vuonna Kastelli säväyttää Veistos- ja Plazia-messutaloillaan, etkä halua olla näkemättä ja kokematta kohteita paikan päällä. Näissä upeissa kodeissa voi isompikin perhe nauttia olostaan ja elämästään vuosien ajan. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyvät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostuu vaivaton muokattavuus.

Kastellin tietotaito ja aito intohimo toimivien kotien rakentamiseen kumpuaa 100-vuotiaasta perheyritystaustasta.

Olemme käyttäneet messukohteiden sisustuksessa paljon suomalaisten perheyritysten kädentaidoilla syntyneitä huonekaluja, sisustustuotteita, taidetta sekä ekologisia, vesipestäviä materiaaleja.Kastelli

Kotimaista kädentaitoa pitää arvostaa

Molemmat vuoden 2021 messukohteet ovat arkkitehtuuriltaan skandinaavisen tyylikkäitä ja harmonisia. Kastellin sisustussuunnittelijoiden toteuttama sisustus huomioi niin nykyaikaisten asukkaiden tarpeet, kotimaisuuden kuin talojen arkkitehtuurin.

Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Puustelli, Adea, Nikari, Woodnotes, Lundia, Finarte, VM-Carpet, Anno, Lapuan Kankurit ja puuseppäliikkeet Halwest, Puusepänliike Hannes Oy sekä Dejlig & Siniranta. Taidetta koteihin on tilattu Marianne Huotarilta, Kaarnia Designin Karoliina Peltokorvelta sekä Katja Hyytiä Artilta ja Elina Surakka Artilta. Tutustu ihmeessä yhteistyökumppaneihin ja ihastu heidän tuotoksiinsa.

Kohde #4 Veistos 163/195

Veistos on nimensä mukaisesti skandinaavisen tyylikäs, hillitty ja harmoninen kokonaisuus. Tässä tilavassa lapsiperheen kodissa, on yhtenäinen, avara keittiön ja olohuoneen yhteinen tila. Huoneesta on esteetön käynti lasitetulle terassille, jossa moderni lasiliukuseinä tuo upeasti valoa oleskelutiloihin yhdistäen sisä- ja ulkotilan saumattomasti toisiinsa. Sisustuksessa kotimaiset kalusteet ja taide istuvat talon arkkitehtuuriin kauniisti.

Veistos 163/195: 6H, K, RUOK, ARKIET, 2WC, KH, KHH, PE, S Moderni Veistos-koti huokuu lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikasta ammentavia vivahteita. Talomallissa on vakiona puuverhous.
Veistos 163/195: 6H, K, RUOK, ARKIET, 2WC, KH, KHH, PE, S Moderni Veistos-koti huokuu lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikasta ammentavia vivahteita. Talomallissa on vakiona puuverhous.

Pihasuunnitelman lähtökohtana oli ehdottomasti helppohoitoisuus. Pihakivetyksenä on käytetty klassista betonilaattaa, joka tehostaa pihan selkeitä linjoja. Iso yhtenäinen nurmialue rauhoittaa yleisnäkymää, jolloin pienet harkitut yksityiskohdat pääsevät hienosti esille. Rajatut istutusalueet helpottavat pihatöitä.

3545_868181133_202172143938.jpg

Kohde #6 Plazia Järven sydän 154/178

Kastellin Plazia Järven sydän on omistajan toiveiden ja tontin mukaan muokattu viihtyisä koti, joka pohjautuu Kastellin Plazia 154/178 -talomalliin. Järvenrantamaisemaan sulautuvassa kodissa on panostettu erityisesti suureen ja valoisaan olokeittiöön, jossa perheen on tarkoitus voida viettää paljon aikaa läheistensä kanssa.

Plazia 154/178: 5H, K, VH, 2WC, KHH, AK/VAR, PE, S Plazia-talomallisto on etenkin lapsiperheiden suosikki.
Plazia 154/178: 5H, K, VH, 2WC, KHH, AK/VAR, PE, S Plazia-talomallisto on etenkin lapsiperheiden suosikki.

Päärakennuksen asuintiloista on saumaton kulku L-mallisen talon siipeen, jossa sijaitsee arkeen luksusta tuova saunaosasto. Takapihalle on nimittäin luotu sykähdyttävää spa-tunnelmaa terassiin upotetulla ulkoporeammeella. Aluetta rajaa istutusallas tunnelmavaloineen ja kivikatteineen.

3546_868181133_202172153037.jpg

Tontilta aukeava upea järvinäkymä on huomioitu modernin mutta kodikkaan pihan kasvivalinnoissa sekä niiden sijoittelussa. Piha on suunniteltu perheen toiveiden mukaisesti helppohoitoiseksi katteiden ja reunakivien avulla.

Tule tutustumaan upeisiin koteihin paikan päälle!

Onhan sinulla jo uusin Kastellin talokirja?

20217_71483.jpg

Tilaa Kastellin talokirja ja ihastu talomalleihin!

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20225_78031.jpg
Kustannustehokas, turhia neliöitä karttava mallisto
Kastellin Viva-malliston uusien tulokkaiden lähtökohtana on luoda kokoaan avarampia koteja, joissa hukkaneliöiden sijaan on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Uusien Viva-paritalojen hyvä tilasuunnittelu mahdollistaa väljemmän asumisen kaupungin sykkeessä tai sen tuntumassa. Uudet Viva-kodit tarjoavat asukkailleen myös huojentavan paljon yksityisyyttä pienillä tonteilla sekä tiiviisti rakennetuilla alueilla. Suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun naapureiden katseilta sopivasti suojassa.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton