Musta säilytysjärjestelmä tuo tyyliä tilaan

Toimivat säilytysratkaisut ovat keskeinen osa sujuvaa arkea. Hyvässä säilytysjärjestelmässä tavarat ovat siistissä järjestyksessä ja ne löytyvät helposti. Järjestelmän tulee myös olla muokattavissa tarpeen mukaan sekä ”istua” tilaan. Skandinaavisen vaaleaan sisustukseen sopii täydellisesti mustarunkoinen säilytysjärjestelmä, jolla saadaan kontrastia ja modernia tyyliä tilan tunnelmaan.

sovella_sisältökuva_varasto_1200x675

Tavaroiden säilytysratkaisu osaksi sisustusta

Kodin säilytys on arkista taidetta parhaimmillaan ja jokainen koti on uniikki ja omanlaisensa samoin kuin sen säilytystarpeet ja sisustustyylit. Rohkea ja tyylikäs valinta säilytysjärjestelmälle on trendikäs musta, joka luo vahvat ja näyttävät raamit vaatteille ja tavaroille nostaen ne paremmin esille.

Suunnitellessasi tavaroiden läpikäyntiä ja uudelleen järjestelyä, on projekti hyvä aloittaa tilaan sopivan säilytysjärjestelmän valinnalla. Kotimaisen Sovella tuotteista löydät monipuoliset ratkaisut kodin erilaisiin säilytystarpeisiin, niin mustan, valkoisen kuin hopeanharmaan värisinä.

Hyllyt, tangot, korit, naulakot, kenkähyllyt ja tasot ovat liitetävissä kätevästi yhteen, ja säilytysjärjestelmää on helppoa muokata ja täydentää tarpeiden muuttuessa. Sovellan tuotteet kestävät käyttöä ja kulutusta sekä tarjoavat yksilöidyn säilytysjärjestelmän kotiisi. Voit hahmotella ja koostaa tilaasi parhaiten soveltuvan kokonaisuuden helpolla 3D-suunniteluohjelmalla.

Tyylikästä säilytystä miesluolasta vaatehuoneeseen

Varastoissa musta väri on oiva kumppani puutarhatyökalujen, terrakottaruukkujen ja multasäkkien kaveriksi kuin myös raamikas valinta maalipönttöjen, kodin pientavaroiden ja harrastevälineiden säilytykseen. Autotalleissa se sopii niin miesluolien kovan luokan säilöntään kuin kaupungin fillarituunaajan harrastetilaan. Eteisissä ja vaatehuoneissa musta väri taipuu tyylitietoisimmankin sisustajan säilytysratkaisuksi.

Sovella_sisältökuva_man cave_1200x675

Nyt on hyvä aika laittaa tavarat järjestykseen!

Kesä on oivallista aikaa tavaroiden inventaariolle. Varastoidut tavarat voi kantaa pihalle, asentaa niille uudet ja tyylikkäät säilytyspaikat, ja järjestellä käyttöön tulevat siististi esille. Sovellan tuotteissa on nyt huima kesäale, joka kannattaa hyödyntää!

Kampanja voimassa 2.8. - 30.8. 2021.Kampanja voimassa 2.8. - 30.8. 2021.
 
Päivitetty
2.7.2021