Älykäs, selkeä ja moderni hana

Mitä odotat tämän päivän hanalta? Moderneja muotoja sekä selkeitä linjoja kenties, vai kaipaatko enemmän älykkyyttä sekä ekologisuutta? Uudet Oras Stela -sarjan design-hanat vastaavat odotuksiisi. Nämä uutuudet sopivat nykyaikaiseen sisustukseen sekä vastaavat monen käyttäjän toiveisiin.

Tutustukaamme Stelaan tarkemmin.

Osa nykyaikaista sisustusta

Aloittakaamme visuaalisuudesta. Uuden Oras Stelan muodot perustuvat geometriaan, sen pyöristetyn kulmikas muotoilu on yhdistetty kapeisiin mittasuhteisiin, jolloin on aikaansaatu moderni sekä ajattoman tyylikäs ilme. Altaalla toimimiseen antaa lisätilaa klassinen 90 asteen kulmassa oleva juoksuputki, jota on mahdollista saada myös XL-versiona. Puhdistamisen helppoutta sekä hyvän hygienian ylläpitoa ei ole suunnittelussa unohdettu, sillä hanan saumaton pinta takaa helpon puhdistuksen ja sen myötä myös paremman hygienian.

Visuaalisuus jatkuu muotoilun lisäksi myös käyttökokemuksessa. Osassa valikoiman malleista on leveä juoksuputki, joka yhdessä erityisen poresuuttimen kanssa muodostavat veden virtaamasta herkän kauniin timantinmallisen vesiputouksen. Huolimatta putousmaisesta vaikutelmasta, on virtaama rajoitettu kuuteen litraan minuutissa – kulutus säilyy yhä ekologisella tasolla.

Uuden Oras Stelan muodot perustuvat geometriaan, sen pyöristetyn kulmikas muotoilu on yhdistetty kapeisiin mittasuhteisiin.Uuden Oras Stelan muodot perustuvat geometriaan, sen pyöristetyn kulmikas muotoilu on yhdistetty kapeisiin mittasuhteisiin.

Poresuutin on helposti poistettavissa, puhdistettavissa sekä tarvittaessa myös korvattavissa. Saatavilla on myös pyöreällä poresuuttimella varustettuja tuotteita. Virtaaman eheys on haluttu varmistaa integroimalla poresuutin juoksuputken sisäpuolelle. Pienen ja käytännöllisen lisän Oras on halunnut tarjota hanojensa käyttäjille antamalla mahdollisuuden säätää poresuuttimen kulmaa pesualtaan koon sekä muodon niin vaatiessa – ei siis enää ei-toivottuja roiskeita.

Kokonaisuus hallussa

Oras Stela -sarja tarjoaa lukuisia muunnelmia, joiden ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu on kokonaisvaltaista ja saumatonta. Valikoima pitää sisällään niin vipukäyttöisiä hanoja kuin myös kosketusvapaita pesuallashanoja. Se mikä näille kaikille malleille on yhteistä, on moderni sekä tunnistettava design unohtamatta korkeaa laatua sekä kestäviä materiaaleja. Yhdessä nämä tarjoavat sinulle käyttäjänä maksimaalista käyttömukavuutta.

Oras Stela -sarja tarjoaa lukuisia muunnelmia, joiden ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu on kokonaisvaltaista ja saumatonta.Oras Stela -sarja tarjoaa lukuisia muunnelmia, joiden ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu on kokonaisvaltaista ja saumatonta.

Kosketusvapaa Oras Stela: turvallisuutta ja ekologisuutta

Oraksen älyhanat tarjoavat useita etuja käyttäjilleen: parantunut hygienia, käyttömukavuus, taloudellisempi resurssien käyttö sekä vähentynyt puhdistustarve. Edellä mainittujen lisäksi kosketusvapaa Oras Stela vastaa yksilöllisiin toiveisiin antamalla kolme erilaista asennusvaihtoehtoa:

Käsien siirtyessä pois hanan alta ja sensorin näkyviltä, vedentulo lakkaa automaattisesti.Käsien siirtyessä pois hanan alta ja sensorin näkyviltä, vedentulo lakkaa automaattisesti.
  1. Vaihtoehdossa yksi voi käyttäjä asettaa esisekoitetulle vedelle tarkoitetussa versiossa veden lämpötilan aina itselleen mieluisaksi.
  2. Toisessa versiossa on huomioitu turvallisuus. Hanaan on mahdollista asettaa esiasetettu lämpötila, joka tekee hanan käytöstä turvallista kaikenikäisille. Hanan sivussa on pieni vipu, josta haluttu lämpötila voidaan säätää, tämä voidaan korvata tulpalla, kun haluttu lämpötila on valittu.
  3. Kolmas vaihtoehto tarjoaa ratkaisun, jossa asennetaan ainoastaan kylmävesiliitos.

Yksi malli tarjoaa siis kolme erilaista muunnelmaa ja samalla mahdollisuuden sovittaa toiminnat kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Sensoritekniikka tuo säästöä

Oras Stalan älykäs sekä tarkka sensoritekniikka takaa, että vesi juoksee ainoastaan silloin kun sitä tarvitaan. Hana ei siis jää valuttamaan vettä vahingossa pienten käsienpesun jäljiltä. Sensoritekniikka mahdollistaa kulutuksen vähenemisen jopa 50 % ilman, että mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Käsien siirtyessä pois hanan alta ja sensorin näkyviltä, vedentulo lakkaa automaattisesti. Itse hanaan ei tarvitse koskea, joten myös nuhakausina hygienia on taattu eivätkä kuivuneet vesipisaratkaan häiritse hanan pinnalla.

Älykkyys plus -tasolle. Tiesitkö, että The Bluetooth® -yhteensopivaa hanaa on mahdollista seurata sekä säätää käyttäen Oras App -sovellusta*. Monet hanan toiminnot, kuten sensorin herkkyys, jälkivirtaama-aika ja jopa automaattihuuhtelu, voidaan asettaa nopeasti sekä helposti vastaamaan erilaisia vaatimuksia. Lisäksi tuotteeseen liittyvät tiedot, kuten pariston tila sekä kulutuslukemat ovat nähtävillä sovelluksesta.
 

Uusi Oras Stela.Uusi Oras Stela.

*Android-versiona Google Play Storesta tai iOS-versiona App Storesta, iPhone 4S ja iPad 3rd generation -sarjasta lähtien.

Bluetooth® ja Bluetooth-logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Oras Group käyttää lisenssillä. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta.

 
Julkaistu
28.6.2021