• Etusivu
  • Talo

Älykäs, selkeä ja moderni hana

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 07.11.2023
20216_71338.jpg

Uuden Oras Stelan muodot perustuvat geometriaan, sen pyöristetyn kulmikas muotoilu on yhdistetty kapeisiin mittasuhteisiin.

Mitä odotat tämän päivän hanalta? Moderneja muotoja sekä selkeitä linjoja kenties, vai kaipaatko enemmän älykkyyttä sekä ekologisuutta? Uudet Oras Stela -sarjan design-hanat vastaavat odotuksiisi. Nämä uutuudet sopivat nykyaikaiseen sisustukseen sekä vastaavat monen käyttäjän toiveisiin.

Tutustukaamme Stelaan tarkemmin.

Osa nykyaikaista sisustusta

Aloittakaamme visuaalisuudesta. Uuden Oras Stelan muodot perustuvat geometriaan, sen pyöristetyn kulmikas muotoilu on yhdistetty kapeisiin mittasuhteisiin, jolloin on aikaansaatu moderni sekä ajattoman tyylikäs ilme. Altaalla toimimiseen antaa lisätilaa klassinen 90 asteen kulmassa oleva juoksuputki, jota on mahdollista saada myös XL-versiona. Puhdistamisen helppoutta sekä hyvän hygienian ylläpitoa ei ole suunnittelussa unohdettu, sillä hanan saumaton pinta takaa helpon puhdistuksen ja sen myötä myös paremman hygienian.

Visuaalisuus jatkuu muotoilun lisäksi myös käyttökokemuksessa. Osassa valikoiman malleista on leveä juoksuputki, joka yhdessä erityisen poresuuttimen kanssa muodostavat veden virtaamasta herkän kauniin timantinmallisen vesiputouksen. Huolimatta putousmaisesta vaikutelmasta, on virtaama rajoitettu kuuteen litraan minuutissa – kulutus säilyy yhä ekologisella tasolla.

Poresuutin on helposti poistettavissa, puhdistettavissa sekä tarvittaessa myös korvattavissa. Saatavilla on myös pyöreällä poresuuttimella varustettuja tuotteita. Virtaaman eheys on haluttu varmistaa integroimalla poresuutin juoksuputken sisäpuolelle. Pienen ja käytännöllisen lisän Oras on halunnut tarjota hanojensa käyttäjille antamalla mahdollisuuden säätää poresuuttimen kulmaa pesualtaan koon sekä muodon niin vaatiessa – ei siis enää ei-toivottuja roiskeita.

Kokonaisuus hallussa

Oras Stela -sarja tarjoaa lukuisia muunnelmia, joiden ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu on kokonaisvaltaista ja saumatonta. Valikoima pitää sisällään niin vipukäyttöisiä hanoja kuin myös kosketusvapaita pesuallashanoja. Se mikä näille kaikille malleille on yhteistä, on moderni sekä tunnistettava design unohtamatta korkeaa laatua sekä kestäviä materiaaleja. Yhdessä nämä tarjoavat sinulle käyttäjänä maksimaalista käyttömukavuutta.

Oras Stela -sarja tarjoaa lukuisia muunnelmia, joiden ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu on kokonaisvaltaista ja saumatonta.
Oras Stela -sarja tarjoaa lukuisia muunnelmia, joiden ansiosta kylpyhuoneen suunnittelu on kokonaisvaltaista ja saumatonta.
Käsien siirtyessä pois hanan alta ja sensorin näkyviltä, vedentulo lakkaa automaattisesti.
Käsien siirtyessä pois hanan alta ja sensorin näkyviltä, vedentulo lakkaa automaattisesti.

Kosketusvapaa Oras Stela: turvallisuutta ja ekologisuutta

Oraksen älyhanat tarjoavat useita etuja käyttäjilleen: parantunut hygienia, käyttömukavuus, taloudellisempi resurssien käyttö sekä vähentynyt puhdistustarve. Edellä mainittujen lisäksi kosketusvapaa Oras Stela vastaa yksilöllisiin toiveisiin antamalla kolme erilaista asennusvaihtoehtoa:

  1. Vaihtoehdossa yksi voi käyttäjä asettaa esisekoitetulle vedelle tarkoitetussa versiossa veden lämpötilan aina itselleen mieluisaksi.
  2. Toisessa versiossa on huomioitu turvallisuus. Hanaan on mahdollista asettaa esiasetettu lämpötila, joka tekee hanan käytöstä turvallista kaikenikäisille. Hanan sivussa on pieni vipu, josta haluttu lämpötila voidaan säätää, tämä voidaan korvata tulpalla, kun haluttu lämpötila on valittu.
  3. Kolmas vaihtoehto tarjoaa ratkaisun, jossa asennetaan ainoastaan kylmävesiliitos.

Yksi malli tarjoaa siis kolme erilaista muunnelmaa ja samalla mahdollisuuden sovittaa toiminnat kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Sensoritekniikka tuo säästöä

Oras Stalan älykäs sekä tarkka sensoritekniikka takaa, että vesi juoksee ainoastaan silloin kun sitä tarvitaan. Hana ei siis jää valuttamaan vettä vahingossa pienten käsienpesun jäljiltä. Sensoritekniikka mahdollistaa kulutuksen vähenemisen jopa 50 % ilman, että mukavuudesta tarvitsee tinkiä. Käsien siirtyessä pois hanan alta ja sensorin näkyviltä, vedentulo lakkaa automaattisesti. Itse hanaan ei tarvitse koskea, joten myös nuhakausina hygienia on taattu eivätkä kuivuneet vesipisaratkaan häiritse hanan pinnalla.

Älykkyys plus -tasolle. Tiesitkö, että The Bluetooth® -yhteensopivaa hanaa on mahdollista seurata sekä säätää käyttäen Oras App -sovellusta*. Monet hanan toiminnot, kuten sensorin herkkyys, jälkivirtaama-aika ja jopa automaattihuuhtelu, voidaan asettaa nopeasti sekä helposti vastaamaan erilaisia vaatimuksia. Lisäksi tuotteeseen liittyvät tiedot, kuten pariston tila sekä kulutuslukemat ovat nähtävillä sovelluksesta.

Uusi Oras Stela.
Uusi Oras Stela.

*Android-versiona Google Play Storesta tai iOS-versiona App Storesta, iPhone 4S ja iPad 3rd generation -sarjasta lähtien.

Bluetooth® ja Bluetooth-logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Oras Group käyttää lisenssillä. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta.

Oras Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton