MonitoimiNainen remontoi lisää tilaa sisustuksiin

Teresa Maria Hellgren kykenee mihin tahansa. MonitoimiNainen Oy:n toimitusjohtaja on monitaituri, joka on elämässään opiskellut useamman eri alan taitajaksi. Ennen puuseppäkoulua Teresa ajoi jakeluautoa. Miehisten alojen vastapainoksi nainen opiskeli kosmetiikkaneuvojaksi ja kosmetologiksi. Omakotitalonsa yhteydessä sijainneessa hoitolassa Teresa rakensi asiakkailleen muun muassa upeita ripsiä ja kynsiä. Kerrostaloon muuttamisen jälkeen Teresa koki, että oli luontevaa palata kotien ehostuksen pariin.
– Käsillä tekeminen on ollut minulle tärkeää lapsesta saakka, kertoo Teresa. Tapetoin ensimmäisen kerran jo teini-ikäisenä.

Teresan MonitoimiNainen Oy tekee tilaa säästäviä ja laadukkaita remontteja Liune liukuovilla.Teresan MonitoimiNainen Oy tekee tilaa säästäviä ja laadukkaita remontteja Liune liukuovilla.

Tilaa ja tyyliä liukuovilla

MonitoimiNaiselta voi tilata juuri haluamansa remontin. Tapetoinnin lisäksi Teresa maalaa, asentaa keittiöitä ja lattioita sekä saneeraa märkätiloja. Kyseisiä töitä varten hän on suorittanut märkätilasaneeraajan ammattitutkinnon.

Välillä kaatuu väliseiniä, kun asiakkaat haluavat siirtää oviaukkoa tai saada kotiinsa enemmän avaruutta. Teresa on loihtinut kohdeasuntoihinsa lisää tilaa myös Liune-välioviratkaisuilla. Esimerkiksi pienten huoneiden neliöt saa tehokkaammin käyttöön liukuoven avulla.

– Liukuovi on erinomainen ratkaisu, kun huoneistoon halutaan lisää tilaa. Liune on lisäksi sisustuselementti, koska ovivalikoiman visuaalisuuteen on kiinnitetty niin paljon huomiota. Valittavana on muun muassa taideovia tai täysin yksilöllisesti räätälöitäviä tilanjakajia.
Teresa Hellgren

Liunen kokonaisratkaisu saa ammattilaiselta kiitosta myös hyvän toiminnallisuutensa ja helpon asennettavuuden ansiosta. – Liune on todella helppo asentaa. Mukana paketissa ovat erinomaiset ohjeet ja kaikki tarvikkeet.

Tutustu Liune liukuoviin

Remonttikohde sai rutkasti lisää tilaa Liune liukuoviratkaisulla.Remonttikohde sai rutkasti lisää tilaa Liune liukuoviratkaisulla.

Yksilöllistä ja huolellista laatua niin työssä kuin tuotteissa

Teresa itse suosii yksilöllisiä ratkaisuja, jotka saavat mielellään poiketa massasta. Jos asiakkaalla ei riitä rohkeutta heittäytyä, on aina valittavissa myös perinteisempiä vaihtoehtoja. Laadusta kuitenkaan koskaan tinkimättä.

– Haluan vaalia kaikessa tekemisessäni korkeaa laatua, Teresa toteaa. Siitä syystä olen pitänyt yritykseni pienenä, enkä muun muassa teetä remontteja aliurakoitsijoilla.

Kodinhoitohuoneeseen saatiin lisää tilaa asentamalla Liune liukuovi.Kodinhoitohuoneeseen saatiin lisää tilaa asentamalla Liune liukuovi.

Töitä on riittänyt ilman mainostamistakin, kun asiakkaat suosittelevat luotettavaa tekijää muillekin. Pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla työskentelevä Teresa on tilattu remontoimaan jopa Espanjaan. Varsinkin naiset ilahtuvat, kun remontin tekijä edustaa samaa sukupuolta. Teresa on saanut kiitosta muun muassa siitä, että osaa puhua ”asiakasta” eikä vain ”remonttia”. Naisilla on lisäksi rakennusalalla huolellinen maine ja myös sisustuksellista silmää arvostetaan.

– Usein olen asiakkaan mukana valitsemassa maalisävyjä tai jopa uuteen sisustukseen sopivan sohvan. Ja olen minä joskus leiponut uuden kodin tupaantuliaisiin asiakkaalle kakunkin, kertoo Teresa.

Teresan mielestä remonttityössä palkitsevaa on nähdä omien kättensä jälki, kun pinnat on ensin revitty betonille ja sitten rakennettu kaikki uusiksi. Viimeistelyjen jälkeen asiakkaalla on uusi koti.
– Tyytyväinen asiakas on tässä työssä kaikkein parasta.

Suunnittele ja remontoi lisää tilaa Liunella

Remonteissa ja saneerauksissa asunnot päivitetään vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Kun sisätiloja uusitaan, kannattaa kiinnittää huomiota myös välioviin. Kääntyvätkö ovet tielle? Eristävätkö ne tarpeeksi ääntä? Voisiko tilan käyttää järkevämmin?

Liunen liukuovet ovat siististi piilossa seinän sisällä, kun niitä ei tarvita.Liunen liukuovet ovat siististi piilossa seinän sisällä, kun niitä ei tarvita.

Liune nostaa asunnon arvoa

Asunnon arvo määräytyy aina asukkaan omista tarpeista ja siitä, miten hyvin asunto vastaa sen hetken vaatimuksiin. Tosiasia on se, että mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Liune nostaa asunnon arvoa kaikkien näkökulmasta ja kaikille.

Edullisimmassakin asunnossa voi olla muuntojoustavuutta, kaikki toteutuu, kun annamme itsellemme luvan ajatella ja suunnitella asioita uudella tavalla. Suunnittelemme asuntoja vastamaan nykyiseen muutostarpeeseen, jotta saamme lisää avaruutta ja viihtyisyyttä asuntoihin eli loihdimme kodin jo suunnittelupöydällä, sillä Liunella kaikki on mahdollista.
 

  • Ammattilaisten tuote, joka on kotimaan standardeihin valmistettu. Elementti on suunniteltu sopimaan osaksi normaalipaksuista, 66 mm:n väliseinärunkoa.
  • Kotimaisuus tuo turvallisuutta myös toimituksiin.
  • Markkinoiden ainoa mallisuojattu elementti, joka tulee aina valmiiksi hitsauksella kasattuna tontille, ja asennuksen voi aloittaa heti.
  • Ääneneristyskyky on tutkitusti jopa 30 % parempi kuin tavallisen kääntyvän oven. Liunen äänitekninen ovi Tyyni (Liune D18) on täysin omaa luokkaansa vaativiin kohteisiin.
  • Vaihtamalla kaikki kääntyvät ovet seinän sisään liukuviksi oviksi saat kotiisi yhteensä jopa 5-10 m2 lisää käyttötilaa.

Tutustu Liune liukuoviin

Tiesitkö jo nämä viisi faktaa kotimaisesta Liune-väliovesta?

  1. Liunen voi asentaa jälkikäteen. Liune soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Runko toimitetaan valmiiksi kasattuna, ja QF-elementti (Quick Frame) mahtuu hyvin sisälle myös korjauskohteisiin.
  2. Liune soveltuu hyvin esimerkiksi tiili-, hirsi- tai kivitaloon. Kotimaisten standardien mukaan valmistettu kestävä ja luja Liune-elementti soveltuu kaikkiin rakennuskohteisiin ja kodin kaikkiin tiloihin. Ovimallistossa on erilaisiin ympäristöihin soveltuvia malleja ja värejä, minkä lisäksi ovi voidaan personoida asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.
  3. Liune on helppo asentaa. Selkeiden asennusohjeiden kanssa toimitettavat valmiiksi kootut Liune-ovet ja -karmit ovat helppoja ja nopeita asentaa. Tarvittavat kiinnikkeet on asennettu valmiiksi. Myös tarvittavat sähkö- ja putkivedot sekä kalusteiden asennus voidaan huomioida elementeissä etukäteen.
  4. Liunen vankka rakenne eristää hyvin ääntä. Liunen massiivinen MDF-rakenne on testattu laboratoriossa. Tulokset osoittavat, että Liune-oven ääneneristävyys on jopa 30 % parempi kuin tavallisen kääntyvän puulaakaoven.
  5. Liune on edullinen ratkaisu. Liunen ovielementti on tehty teräksestä, joka kestää aikaa ja käyttöä – takuulla. Liune on kokonaishinnaltaan edullinen ratkaisu myös helpon asennettavuutensa ansiosta.

Tervetuloa liukuoviostoksille

Liune_Aulis_Lundell_750
 
Julkaistu
7.6.2021