Bitumikatto paras valinta loivalle ja monimuotoiselle katolle

Tällä hetkellä yksi rakentamisen trendeistä on loivat pulpettikatot. Loivan katon katemateriaali kannattaakin miettiä tarkkaan parhaan ratkaisun löytämiseksi. Bitumi on ylivoimaisesti paras ratkaisu loivalle ja monimuotoisille katolle. Taipuisalla bitumikatteella saadaan toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.

Nyt onkin hyvä aika harkita kattoremonttia ja tarttua BMI Icopalin kesätarjoukseen. Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisen asentamana. Jätä yhteystietosi niin saat ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!

Pyydä tarjous

Lohjan asuntomessujen Lakka-kivitaloon valittiin BMI Icopalin bitumikatto. Lohjan asuntomessujen Lakka-kivitaloon valittiin BMI Icopalin bitumikatto. 

Bitumikatto soveltuu niin harjakatoille kuin loiville katoille. Sen liuskekivisirotepinta vaimentaa tehokkaasti ulkopuolelta tulevia ääniä. Bitumikatteen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu tiiveys.

Loivien kattojen kaltevuus on 1:10 tai vähemmän. Loivilla katoilla tulee katteiden olla jatkuvia eli niiden saumojen tulee kestää vedenpainetta. Suunnittelun lähtökohta on aina tarvittavien kallistusten tekeminen jo kantaviin rakenteisiin, jonka vuoksi katteina käytetään yleensä bitumi- ja PVC-kermejä.

Tiivissaumakatteet ovat parasvaihtoehto loiville katoille. Tiivissaumakatteella saat varmaa vedenpitävyyttä, kestävyyttä ja tyylikkään ulkonäön. Kivisirotepinta ja murretut värit tekevät katteen ulkonäöstä luonnollisen ja sopii modernimmankin talon katteeksi.

Lakan kivitalossa käytettiin katemateriaaleina BMI Icopalin TarraPolar aluskermiä ja hitsattavaa PintaPolaria.Lakan kivitalossa käytettiin katemateriaaleina BMI Icopalin TarraPolar aluskermiä ja hitsattavaa PintaPolaria.

Lohjan Asuntomessujen kohteeseen nro 10 Joutsela on valittu BMI Icopalin bitumikatto. Aluskatteena on TarraPolar, joka on pitkäikäinen, joustava ja vesitiivis. TarraPolar aluskermiin saadaan varmimmin toteutettua läpiviennit. Kumibitumista valmistetut umpialustalle asennettavat aluskermit ovat kaikkein varmin aluskateratkaisu loivalle katolle. Katemateriaalina on monikerroskatteinen pintakermi hitsattava PintaPolar.

Muista laadukas aluskate

Laadukkaalla aluskatteella pidennät koko katon käyttöikää. Aluskate varmistaa koko katon toimivuuden, joten sen valinnassa ei pidä tinkiä. Aluskatteen on siis tarkoitus kestää yhtä kauan kuin varsinaisen vesikatteen. Jos aluskate pettää ja rakenteisiin tulee kosteusvaurioita, usein koko katto joudutaan uusimaan. Tämän vuoksi on tärkeää valita kattorakenteelle sopiva aluskate.

Aluskatteen valintaan vaikuttavat mm. varsinaisen vesikatteen materiaali sekä katon rakenne ja kaltevuus. Loivilla katoilla voidaan käyttää ainoastaan jatkuvia katteita eli vedeneristeitä (esim. kumibitumikermit).

BMI:n asiantuntijoilta saat apua oikeanlaisen aluskatteen valintaan. Kun ostat kattoremontin BMI:n valtuuttamalta asentajalta saat juuri sinun katollesi suunnitellun kokonaisuuden asennettuna.

Kesätarjous!
​​​​​​​Säästä jopa 1500 euroa kattoremontissa*

Uusi katto kotiin tai mökille nyt kampanjahintaan! Pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta alla olevalla lomakkeella. Jätä yhteystietosi niin BMI:n valtuuttama urakoitsija alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Samalla saat tarjouksen uudesta katosta. Valitse Avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisten asentamana. Parhaat asennusajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!


* Alennuksen myöntää kattourakoitsija. Alennus koskee vain yli 100 m2:n kattoja ja uusia tilauksia.

Tarjous voimassa vain 20.6.2021 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.


 
Julkaistu
7.6.2021