Uusi tummasävyinen Nordic Nature -keittiömallisto - vahvaa tammimetsän tunnelmaa

Tämän vuoden keittiötrendeissä näkyvät maanläheiset värit ja luonnolliset materiaalit, jotka tuovat kotiin rauhaa ja harmoniaa. Jo vuoden vaihteessa Keittiömaailma julkisti uuden Luonto-mallistonsa, jonka laaja värimaailma sai inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. A la Carte -keittiöiden uusi Nordic Nature -mallisto sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin. Mallisto on niinikään saanut inspiraationsa pohjoisen luonnosta. Uutuuskeittiö sopii täydellisesti tämän hetken sisustustrendeihin. Puunsävyistä halutuimpia ovat erityisesti tummemmat sävyt, joita yhdistellään vaaleisiin ja kestäviin kvartsitasoihin.

keittio-cc-88maailma_a_la_carte_nordic_nature_2_inkku

Tummat puunsävyt ja aidot materiaalit ovat nyt ajankohtaisia

A la Carte -keittiöiden uuden Nordic Nature -keittiömalliston muotokieli lainaa puhuttelevan ja ajattoman ilmeensä majesteettisista tammimetsistä; orgaanisista muodoista ja elävistä pinnoista sekä maanläheisestä väripaletista.

– Luonnolliset materiaalit ja tekstuurit ovat tämän keittiön keskipisteessä. Mallisto on nimensä mukaisesti saanut inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Tummat puunsävyt ja aidot materiaalit ovat nyt ajankohtaisempia kuin aikoihin. Toisaalta ne eivät ole vain hetken huumaa, vaan ajattomina valintoina kestävät aikaa. Tavoitteenamme onkin, että keittiöstä tulee klassikko, kertoo Nobian muotoilujohtaja Herman Persson.
 

keittio-cc-88maailma_a_la_carte_nordic_nature_9_1920

Pohjoismaista yhteistyötä

A la Carte -keittiöitä myydään Keittiömaailman myymälöissä ympäri Suomen. Kaikki Keittiömaailman keittiöt valmistetaan Novartin omalla tehtaalla Nastolassa. Novart on osa Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiöalan toimija. Nordic Nature -mallisto on suunniteltu vahvalla pohjoismaisella yhteistyöllä. Malliston kuvissa näkyvät keittiöt on stailattu yhteistyössä tunnetun ruotsalaisen sisustussuunnittelijan Lotta Agatonin kanssa.

Varaa maksuton suunnitteluaika Keittiömaailman keittiösuunnittelijalle

Erilaisten pintojen ja muotojen yhdistelmiä

Nordic Nature -mallisto sisältää erilaisia ovia, työtasoja, vetimiä ja muita yksityiskohtia, joita yhdistelemällä voi suunnitella juuri omaan kotiin sopivan tammikeittiön. Tummaksi petsatun puun lisäksi mallistolle ominainen tyyli syntyy pehmeistä ja orgaanisista linjoista, kuten uurretuista ovista ja kalusteiden pyöristetyistä reunoista.

– Mallistosta löytyy sekä kauniin sileä tammiviiluovi että upeita uurrettuja ovivaihtoehtoja. Sormipaneelia muistuttavan tammioven lisäksi myös malliston lasiovi on saanut aaltoilevan pinnan. Yhdistelemällä erilaisia pintoja ja muotoja keittiöstä tulee entistä kutsuvampi. Esimerkiksi pyöristetyillä kulmilla varustettu keittiösaareke pehmentää keittiön ilmettä, sanoo Keittiömaailman keittiöt valmistavan Novartin kaupallisen tuotevalikoiman johtaja, sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen.

Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.Juuri nyt ajankohtaisia ovat myös malliston kauniisti uurretut ovet sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat.
keittio-cc-88maailma_a_la_carte_nordic_nature_4_inkku

Kauneimmillaan petsatun tammen sävyiset keittiökalusteet ja uurretut lasiovet ovat yhdistettynä luonnollisiin kvartsitasoihin.

– Vaaleat tasopinnat raikastavat tummankin keittiön. Lasiovet ja mustat yksityiskohdat tuovat keittiöön särmää. Tyyli on ylellinen ja sopii sekä klassiseen maalaiskeittiöön että moderniin keittiöön keskellä kaupunkia, Kokkonen vinkkaa.

Nordic Nature -keittiön viimeistelee tammivedin, joka tuo keittiöön vahvaa ilmettä ja ryhtiä. Vedintä on saatavilla 64 millimetristä jopa 792 millimetriin. Tammiviiluovessa vedin antaa keittiölle voimakasta vaakalinjaa. Vetimen voi asentaa myös oven yläreunaan, mikä luo keittiölle raamitetun ilmeen.

keittio-cc-88maailma_a_la_carte_nordic_nature_21_1920p

Nordic Nature -uutuuskeittiöön voi tutustua Lohjan Asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021. Keittiö on esillä Keittiömaailman osastolla messuhallissa.

Lue myös: Sisustustrendejä Lohjan asuntomessuilta 2021

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
7.6.2021