Tunnelmaa ja valoa terassille sähköllä tai ilman

Mökkeilykausi alkaa yleensä ajankohtana, jolloin lähestytään vuoden valoisinta aikaa. Valaistus ei välttämättä tule edes mieleen tuolloin. Mökkeily kuitenkin jatkuu pitkälle syksyyn, jolloin Illat ovat lämpimiä, mutta pimeitä. Myös kotiterasseilla, ulkotiloissa, kesäkeittiöissä, huvimajoissa tai vaikkapa lasitetulla parvekkeella on hienoa istuskella iltaa tunnelmavalossa. Tyylikkäitä valaisimia monenlaiseen valontarpeeseen on saatavilla verkkovirralla tai ilman.

Konstsmiden Bologna-lattialyhty on metallirunkoinen ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva valaisin (IP44). Liitosjohdon pituus 5 m.Konstsmiden Bologna-lattialyhty on metallirunkoinen ulko- ja sisäkäyttöön soveltuva valaisin (IP44). Liitosjohdon pituus 5 m.

Tyylikäs Lucca-valaisin soveltuu terassikäyttöön. Siinä on pistotulpallinen liitosjohto ja tukeva betonijalusta. Vaihtoehtoisesti se voidaan asentaa myös vaikka pihanurmelle maapiikin avulla.

456-750.S.2.0.jpeg
Lucca Lounge456-750.P.1.0_750x1000.jpeg

Valaisimet sinne missä ei ole sähköä

Aurinkokennovalaisimet ovat jo pitkään olleet käytössä. Tarjolla on myös valaisimia, joissa lataaminen voi tapahtua USB-kaapelilla aurinkokennojen lisäksi. Tällöin ei valaisin ole riippuvainen auringonvalon määrästä ja kestää hyvin yhdellä latauksella illan tai pari.

Konstsmiden Portofino-lyhty soveltuu käytettäväksi pöydällä tai seinälle ripustettuna. Siihen kuuluu seinään kiinnitettävä ripustusteline. Lyhty voidaan ladata aurinkokennolla tai mukana toimitettavalla USB-C-kaapelilla. Lataus täytyy tehdä sisätiloissa.

Portofino 7815-750.P.11.0.jpeg
7815-750.P.12.0.jpeg

Konstsmide Ravello on USB-C-kaapelilla ladattava lyhtymallinen valaisin. Valaisimen käyttöaika yhdellä latauksella täydellä teholla noin 9 tuntia ja puolella teholla jopa 20 tuntia. Soveltuu ulkokäyttöön, pöydälle tai ripustettuna. Lataaminen tapahtuu sisätiloissa.

Ravello lantern7811-750.P.5.0.jpeg
Ravello lantern7811-750.P.3.0.jpeg
Ravello on yksinäänkin tyylikäs, mutta "kavereiden" kera tunnelma paranee.Ravello on yksinäänkin tyylikäs, mutta "kavereiden" kera tunnelma paranee.

Ladattavat Positano ja Capri LED-pöytävalaisimet ovat käteviä siellä, missä ei sähköä löydy riittävän läheltä. Molempien valaisimien käyttöaika yhdellä latauksella täydellä teholla noin 9 tuntia ja puolella teholla jopa 20 tuntia. Yksi lataus voi kesäaikana riittää koko mökkiviikonlopun. Lataus tehdään sisätiloissa.

Capri-pöytävalaisin.Capri-pöytävalaisin.
Positano-pöytävalaisin.Positano-pöytävalaisin.

Konstsmide valaisimia myyvät rautakaupat, verkkokauppa.com ja Rakentaja.fi Verkkokauppa.

 
Julkaistu
3.6.2021