Kantosen perheen kesäparatiisi on heidän terassinsa
Katso video upouudesta terassista

Kun Hilma-koira ja hänen perheensä Jaana ja Jarmo Kantonen vuonna 2019 ostivat uuden kodin, he huomasivat että talon uima-altaan ympärillä oleva, painekyllästetystä puusta valmistettu terassi, oli jo kulunut ja se kaipasi uutta ilmettä ja materiaalia. Urakoitsijan ideasta he löysivät UPM ProFi komposiitin. Urakoitsijan mukaan, materiaali maksaisi ostovaiheessa vähän enemmän, mutta se kyllä maksaisi itsensä takaisin. Kantosen perhe laittoi tuumasta toimeen ja uusi terassi suunniteltiin ja tuttu urakoitsija rakensi sen UPM ProFi Californian Oak -komposiittimateriaalista.

Hilma-koira kutsuu sinut tutustumaan perheen upeaan uuteen terassiin.Hilma-koira kutsuu sinut tutustumaan perheen upeaan uuteen terassiin.

Kantoset ovat olleet tosi tyytyväisiä uuteen terassiin

Ihastuin heti UPM ProFi Piazzaan ja sen Californian Oak sävyyn, sillä se sopi hyvin vaaleaan taloon ja valkoiseen aitaan. Meillä on koira ja on tärkeää, että terassi kestää hyvin elämää, eikä tarvitse olla huolissaan Hilma-koiran jättämistä jäljistä tai kynsien raapaisuista, eikä tästä lähde myöskään tikkuja, Jaana korostaa iloisasti. 

Kantosille on tärkeää, että terassi on helppohoitoinen ja kestävä. Varsinkin kun terassiin on upotettu uima-allas.Kantosille on tärkeää, että terassi on helppohoitoinen ja kestävä. Varsinkin kun terassiin on upotettu uima-allas.

- Voi sanoa, että tällä terassilla ja uima-altaalla oleskelu on meidän harrastus, hektisen työn vastapainoksi. Myös ystävämme viihtyvät hyvin meidän terassillamme ja tässä on vietetty jo monta hauskaa yhteistä hetkeä. Voin lämpimästi suositella UPM ProFi -komposiittia muille, joilla on terassin uudistus mielessä, sanoo Jaana Kantonen.

Terassimateriaalia valitessa yksi tärkeimmistä asioista oli, ettei terassilaudoituksesta irtoa tikkuja, varsinkaan perheen rakkaan koiran tassuihin.Terassimateriaalia valitessa yksi tärkeimmistä asioista oli, ettei terassilaudoituksesta irtoa tikkuja, varsinkaan perheen rakkaan koiran tassuihin.

Terassin ominaisuudet ylittivät odotukset

- Parasta UPM ProFi -terassimateriaalissa on sen helppohoitoisuus. Siitepölyt ja muun lian saa helposti pyyhkimällä pois, mutta muita huoltotoimenpiteitä ei tarvita. Lisäksi tässä värissä ei näy lika hyvin, Kantoset kertovat.

Terassi sulautuu upeasti ympäristöönsä.Terassi sulautuu upeasti ympäristöönsä.

Halusimme laadukkaan ja kauniin terassin, sillä vietämme terassilla ja uima-altaalla tosi paljon aikaa, iloitsevat Kantoset. 

...Ja Hilmakin pääsee nauttimaan uima-altaasta

UPM ProFi Piazza komposiitin edut

  • Tyylikäs ulkonäkö: Komposiittilaudan puun luonnollinen kuvio sekä luonnolliset värit takaavat tyylikkään lopputuloksen. Samasta materiaalista löytyy myös peitelistat, joilla viimeistelet tyylikkään terassin.
  • Ekologinen materiaali: Komposiitti on valmistettu kierrätetystä materiaalista, eikä se sisällä mitään myrkyllistä, joten elinkaaren lopussa sen voi kierrättää sekajätteenä.
  • Korkea laatu: korkeiden laatustandardien ja hyvän materiaalin ansioista komposiittiterassi on sijoitus tulevaisuuteen ja se nostaa myös kiinteistön arvoa.
  • Helppohoitoinen: komposiittiterassiin riittää kausittainen pesu, ei muita huoltotoimenpiteitä

Tilaa veloituksetta komposiittiterassinäyte


Upea ja viimeistelty terassi houkutteleeUpea ja viimeistelty terassi houkuttelee

Mitä vielä mietit?
Tilaa näyte komposiitista ja ihastut varmasti!

Tilaa näyte täältä


Löydä lähin jälleenmyyjä

 
Julkaistu
1.6.2021