Panosta kotisi viihtyisyyteen tai kohenna mökin kuntoa

Kesän tullessa kiinnostutaan ulkotilojen kohentamisesta tai mökin kunnostamisesta entistä enemmän. Kotiin voidaan haluta uusi terassi, lasitukset nykyiselle terassille tai pergola tuomaan lisää oleskelutilaa. Kesällä katse suuntautuu myös kesämökin kunnostukseen. Juhannuksena mökillä vietetään ehkä kesän ensimmäinen pidempi viikonloppu ja silloin katse kiinnittyy yksityiskohtiin, jotka kaipaavat kunnostusta.

Pergolan rakennus

Vapaa-ajan asunnon kunnosta on hyvä huolehtia tasaisin väliajoin, jotta mökki pysyy viihtyisänä ja korjaustaakka ei kasva liian isoksi. Varsinkin kesäasuttavan mökin kunto voi tulla monelle yllätyksenä talven jälkeen. Mökin katto voi olla korjauksen tarpeessa tai saunarakennus kaipaisi päivitystä.

Kotona taas voidaan haluta pientä luksusta arjen keskelle. Lämpimän kesäillan vietto omalla terassilla tai pergolassa on rentouttavaa niin lomapäivänä kuin pitkän työpäivän jälkeen.

Kesällä rahaa kuluu yleensä enemmän matkoihin ja lomailuun. Vieraita on kutsuttu kotiin tai mökille, lomareissut on jo suunniteltu ja varattu eikä ylimääräistä rahaa olisi käytettävissä. Tällöin remonttilaina on hyvä vaihtoehto. Remonttilainalla kohennat kotisi viihtyisyyttä helposti tai kunnostat mökkisaunan.

Remonttilainaa paremmalla korolla

Lendon remonttilainaa haet kätevästi netistä ja rahoitus remonttiprojektiisi voi olla tililläsi jo saman päivän aikana. Sinä voit keskittyä suunnittelemaan remonttia ilman rahahuolia.

Lendolta saat vakuudetonta lainaa 500 eurosta 60 000 euroon asti. Hakeminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Hakeminen on nopeaa ja vastauksen hakemukseen voit saada jopa minuutissa. Lainatarjouksia saat jopa 22 pankilta ja luotonantajalta.


Laske kuukausierä

Lainan haun kolme askelta

1. Täytä hakemus
Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä Lendoon puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

2. Vertaa lainoja
Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Tarjouksia pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia omilta sivuiltasi.

3. Valitse paras tarjous
Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.


Täytä hakemus Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

 
Julkaistu
21.6.2021