Esteettisen kaunis lasiterassi tuo luksusta arkeen
Lue miten Janina ja Mark Fryn terassiprojekti viimeisteltiin

Kaunis kesäinen päivä on upeasti aluillaan, kun pääsemme istahtamaan juuri valmistuneen lasiterassin uumeniin Janina Fryn seuraksi. Janina ja Mark Fry rakennuttivat lasiterassin, jotta pääsevät nauttimaan Suomen vaihtelevista säistä suojaisassa lisähuoneessa. OSB Lasiterassin mallisto vakuutti Fryt esteettisyydellään, laadullaan ja ainutlaatuisuudellaan.

Lasiterassin myötä Janina ja Mark Fry saavat pidennettyä terassikauttaan koko vuoden kestäväksi ja pääsevät nauttimaan erilaisista vuodenajoista luonnon keskellä.Lasiterassin myötä Janina ja Mark Fry saavat pidennettyä terassikauttaan koko vuoden kestäväksi ja pääsevät nauttimaan erilaisista vuodenajoista luonnon keskellä.

Säältä suojaan tarvittaessa

Fryt toivoivat rauhallista paikkaa terassille, jossa pystyy sulkemaan Suomen vaihtelevat säät ulkopuolelle, samalla kuitenkin nauttien niistä ja luonnosta. Janinan ja Markin perheelle ulkona oleminen ja luonnosta nauttiminen on tärkeää, joten varsinkin sateisina päivinä on ihanaa istahtaa lasitetun terassin katveeseen vaikka sadepisarat kastelevat ympärillä kaiken.

Janina viihtyy lasitetuilla terasseillaan niin hyvin, että hän kertoo jopa harkitsevansa kaikkien terassialueiden lasittamista, mutta toteaa kuitenkin, että on toisaalta kiva, että terassilla on sekä sisä- että ulkotiloja.

Ja nyt kun lasitetut terassit eivät ole niin valtavia, niin ne saadaan lämppäreillä tosi kivasti lämpimäksi. Olemme olleet fiiliksissä, koska aikaisemmin asuimme sellaisessa talossa, jossa oli atriumpiha keskellä ja siellä ei ollut mitään katettua osuutta.

Janina Fry

Janina täydentää, että atriumpiha on kaunis, muttei missään nimessä käytännöllinen tyylisuunta, koska atrumpihassa ollaan täysin säiden armoilla. Siellä ei ollut minkäänlaista soppea, missä voisi istua ja nauttia olostaan ja siksi lasiterassit olivat ykköskriteeri talonrakennusprojektin viimeistelyyn.

Janina tuo luonnon osaksi lasiterassia ja luo tunnelmaa sisustuksella ja erilaisilla kasveilla.Janina tuo luonnon osaksi lasiterassia ja luo tunnelmaa sisustuksella ja erilaisilla kasveilla.

Fryt päättivät, että nyt kun rakennetaan uutta taloa, pitää varmistaa että heillä on ihania oleskelupaikkoja ympäri taloa. Makuuhuoneesta on pääsy lasiterassille, joka on nimetty salapaikaksi. Jos haluaa olla rauhassa, kukaan ei edes heti huomaa, että joku perheenjäsenistä on karannut sinne.
 

Välillä kun kaipaa omaa rauhaa, niin on kiva että on sellainen salapaikka, jonne muut eivät ole kekanneet mennä. Kun on mies ja lapset, niin joskus pitää saada olla hetki yksinkin.

Janina Fry

Janina toteaakin naurahtaen, että välillä käy kyllä niin, että joku muu on kekannut mennä sinne ensin ja siellä saattavat teinit istua todeten kuinka rentouttava paikka onkaan. 

Lasiterassin muotokieli oli erilainen kuin muilla

Janina ja Mark Fry kuulivat OSB Lasiterassista pojan harrastuksessa muilta vanhemmilta. He päättivätkin tutkia tarkemmin asiaa ja ihastuivat OSB Lasiterassin mallistoon välittömästi.

Malliston lasiterassit olivat Fryn pariskunnan mielestä erittäin hyvännäköisiä, vaikuttivat laadukkailta ja muihin verrattuna muotokieli puhutteli eniten.

Muotokieli oli ihan selkeästi erilainen. Vaikka muutamalta eri toimijalta pyydettiin tarjous, niin tämä oli ehdottomasti se esteettisin.

Janina Fry

Moni voikin samaistua toiveeseen, että tuotteen ulkonäkö ja viimeistely on todella tärkeää. Varsinkin kohteessa, jossa on paljon terassipinta-alaa, on hyvä miettiä tarkkaan mitkä kohdat halutaan lasittaa ja miten.
Janina nauttii luonnosta ja on innoissaan, kuinka luonnonvalo valtaa lasiterassin.Janina nauttii luonnosta ja on innoissaan, kuinka luonnonvalo valtaa lasiterassin.

Virtaviivainen OSB Lasiterassi sopii moneen kohteeseen

Fryt suosittelevat OSB Lasiterassia jokaiselle. Janina rakastaa valokuvausta ja elää elämäänsä niin sanotusti linssin läpi, joten hänelle on äärimmäisen tärkeää miltä lasiterassikin näyttää.

Kun ympäristö on kaunista, niin toivoo lasiterassinkin olevan muuta kuin lasikoppi. Kun elää elämää linssin läpi, toivoo että lasiterassissakin on taustalla jonkinlaista designia. OSB Lasiterassin estetiikka puhuttelee ja sen vuoksi suosittelemme kyllä kaikille. Koska estetiikka on niin kaunis, niin olisimme voineet kattaa vaikka kaikki terassimme.

Janina Fry

Koko projekti talonrakennuksesta lasiterassien viimeistelyyn sujui Fryn perheen mielestä kokonaisuudessaan todella hyvin, vaikka eletään tällaisia poikkeusaikoja, jolloin voisi kuvitella olevan paljon toimitusviivästyksiä yms. 

Kaikki on kyllä mennyt tosi kivasti ja tosi nopeasti ollaan saatu nämä terassit sellaiseen kuntoon, että voimme nauttia niistä. Talotoimittajalta ei ole alapihoille vielä tullut edes nurmikoita, niin siihenkin nähden on tosi kivaa, että on tilaa, missä voi olla. OSB:llä on ollu kyllä ihan etunokassa kaikki asiat, Janina kiittelee OSB Lasiterassin toimintaa. 

janina_fry_koko_lasiterassin_katto-422x633

Kaikki lasituksen yksityiskohdat teknisine toimintoineen ovat loppuun asti hiottuja luoden terassista esteettisen, toimivan ja kestävän kokonaisuuden. Rakenteet ovat tavanomaista massiivisempia ja näin ne kestävät suurempia lumikuormia ilman ylimääräisiä tolppia ja puitteita.

Miksi sinunkin kannattaisi valita OSB Lasiterassi?

OSB Lasiterassi on perustettu keväällä 2020. OSB Lasiterassi on laadukkaiden lasiterassikokonaisuuksien toteutukseen erikoistunut yritys. OSB Lasiterassi koostuu alan ammattilaisista. Kaikki OSB Lasiterassin henkilöstöstä ovat kokeneita asiakaspalvelun ja myynnin osaajia sekä asentajilla on yli 20 vuoden kokemus lasiasennuksista.

OSB Lasiterassin suunnittelijat varmistavat lupaprosessista lähtien rakennusmääräykset huomioon ottaen, että nopeallakin aikataululla voidaan toteuttaa räätälöidysti asiakkaiden toiveiden mukainen lasiterassikokonaisuus. OSB Lasiterassi takaa kattavan ja laadukkaan kokonaisratkaisun jokaiselle asiakkaalle yksilölliset tarpeet huomioiden.

  • OSB Lasiterassi toteuttaa projektin tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen, sisältäen terassin pohjatyöt ja uusimisen.
  • Toiminta pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. OSB Lasiterassilla on kolme näyttelyterassia pääkaupunkiseudulla, joihin pääsee tutustumaan ajanvarauksella asiakaspalvelusta.
  • Lasiterasseilla on jopa 10 vuoden takuu! Takuutiedot löydät tuotekohtaisesti tuotteiden esittelysivulta.
  • Lasiterassit on suunniteltu kestämään Suomen haastavat sääolosuhteet, ja asennuksen yhteydessä asiakkaille annetaan kattavat käyttö- ja huolto-ohjeet.

Mallistoon pääset tutustumaan tästä

Ehtiikö lasiterassin tilaamaan vielä syksyksi?

Lasiterassin suunnittelu kannattaa aina aloittaa hyvissä ajoin. Suurin osa hankkeista on rakennus- tai toimenpideluvan varaisia ja lupaprosessi vie oman aikansa. Puotila korostaa, että heiltä löytyy omat suunnittelijat ja näin ollen pystyvät tarjoamaan asiakkaille avaimet käteen palvelun. Toimitusaika on noin 5-9 viikkoa riippuen kohteesta. Näin ollen vielä ehtii hyvinkin saada lasituksen valmiiksi syksyksi.

Katso esite (pdf)

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

OSB Lasiterassi toimii pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta pyrkii toteuttamaan kaikkien asiakkaiden terassiunelmat mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja toteutetaan unelmasi.

 
Päivitetty
23.8.2021