Aurinkopaneelien oikeaoppinen hankinta

Aurinkopaneelit ovat tulevaisuutta, mutta samalla myös tätä päivää. Moni miettii aurinkopaneelien hankintaa. Perusteena hyöty itselle ja ilmastolle. Mistä sitten pitäisi lähteä liikkeelle? Hyvä lähtökohta on valita asiantunteva ja luotettava toimittaja, joka hoitaa tarvittaessa koko prosessin oikeasta mitoituksesta laadukkaaseen asennukseen. Hyvin usein hyvä valinta löytyy läheltä, paikalliselta toimijalta, jonka taustalla on valtakunnallinen asiantuntemus ja osaaminen.

oomi_aurinko_btob_video_inkku

Uusi toimija pitkällä kokemuksella

Huhtikuun 2020 alussa toimintansa aloittanut uusi, valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, Oomi Energia omaa pitkät perinteet niin sähkönmyynnistä kuin aurinkopaneelien toimittamisesta.

 

Oomi_aurinkopaneelit (1)

Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätivät yhdistää voimansa. Tuloksena oli valtakunnan kolmanneksi suurin sähkönmyyjä. Oomin perustajien oma toiminta keskittyy mm. paikallisten sähköverkkojen ylläpitoon ja kaukolämpöliiketoiminnan kehittämiseen.

image001 (1)

Suomen suurimmaksi tähtäävän sähkönmyyntiyhtiön perustajakumppaneita yhdistää syvä energia-alan osaaminen, vastuullisuus, luotettavuus ja ymmärrys paikallisten asiakkaiden arjesta aina Etelä-Suomesta Lappiin saakka. Sähkön lisäksi Oomi myy asiakkailleen myös. mm. aurinkopaneeleja asennettuna. Toimintaverkosto kattaa koko maan eli Oomi toimittaa paneeleita avaimet käteen -toimituksena kaikkialle Suomeen.

Oikea mitoitus kohdekohtaisesti

Aurinkopaneelien oikeaan mitoitukseen kannattaa kysyä neuvoa Oomin aurinkomyynnistä. Aurinkopaneelit kannattaa mitoittaa asiakkaan sähkönkulutuksen mukaan. Aurinkoenergialla pyritään kattamaan noin 25 % asunnon sähkönkulutuksesta. Asiakkaan kohteeseen tehdään kartoitus joko ihan paikan päällä tai etäyhteyksien välityksellä. Kartoituksessa katsotaan, mikä osa asiakkaan katosta on paras aurinkosähköntuotantoon ja varmistetaan, että tälle alueelle ei osu varjostuksia, jotka pienentäisivät tuottoa. Oomi myös tarjoaa aurinkopaneeleille jopa 30 vuoden tehotakuun.

Oomi on toimittanut aurinkopaneeleja merkittäviin kohteisiin

Vielä varsin lyhyen toimintahistoriansa aikana Oomi on toimittanut aurinkopaneeleja jo useaan merkittävään kohteeseen. Myös moni pientaloasukas tuottaa sähköä Oomin toimittamilla aurinkopaneeleilla.

Logitrin katoille aurinkovoimaa Oomista
 

Logitri Oy:n aurinkovoimalassa on 1600 paneelia, jotka tuottavat 380 000 kWh sähköä.Logitri Oy:n aurinkovoimalassa on 1600 paneelia, jotka tuottavat 380 000 kWh sähköä.
Kauppakeskus Iso Omenan yhteyteen vuonna 2021 avautuvalle Hotel Mattsille toimitettiin 286 aurinkopaneelia, jotka asennettiin hotellin julkisivuseinälle.Kauppakeskus Iso Omenan yhteyteen vuonna 2021 avautuvalle Hotel Mattsille toimitettiin 286 aurinkopaneelia, jotka asennettiin hotellin julkisivuseinälle.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön aurinkopaneeleista

Voit jättää yhteydenottopyynnön Oomin aurinkomyynnille. Sinuun otetaan yhteyttä, saat neuvoja ja voit halutessasi sopia käynnistä tarjousta varten.

Katso myös Oomin sähkötarjous

Oomi ja Rakentaja.fi-palvelu ovat sopineet jatkuvasta edullisesta sähkötarjouksesta. Tarjous on tarkoitettu kaikille kuluttaja-asiakkaille.

Katso Oomin sähkötarjous

 
Julkaistu
31.5.2021