Luonnonkivi sopii hyvin sisustusmateriaaliksi kodin eri tiloihin

Tulikivi Oyj:n tuotevalikoimaan kuuluvat uuniperheen lisäksi myös luonnonkivituotteet. Luonnonkivituotteita käytetään märkätiloissa, sisustuksessa, keittiössä... Luonnonkivituotteilla luot helposti arvokkuutta ja käytännöllisyyttä kotiisi.

Luonnonkivipinnat sisustuksessa


Luonnonkivi sopii hyvin sisustusmateriaaliksi kodin eri tiloihin. Käyttämällä luonnonkiveä lattioissa, seinissä, ikkunapenkeissä sekä portaissa saat aikaan vaikuttavia tilakokonaisuuksia.

Luonnonkivestä valmistetut kalusteet kuten pöytätasot, ikkunapenkit tai hyllyt lisäävät persoonallisuutta eteis- ja oleskelutiloihin.

Lisätietoa luonnonkivipinnoista sisustuksessaLuonnonkivipinnat keittiössä


Luonnonkivipinnoilla keittiöstä voidaan loihtia entistä toimivampi ja houkuttelevampi. Työskentelytasot voidaan valmistaa samoista kivilajeista kuin seinä- ja lattialaatatkin.

Kivitaso kestää kosteutta ja kuumaa sekä toimii mainiona ruuanlaitto- ja leivonta-alustana. Tahrat puhdistuvat kivipinnasta pelkällä pyyhkäisyllä.


Lisätietoa luonnonkivipinnoista keittiössä


Luonnonkivipinnat märkätiloissa


Kaunis ja kestävä luonnonkivi sopii hyvin sisustusmateriaaliksi kodin eri tiloihin. Se on käytännöllinen materiaali nimenomaan märkätiloissa.

Kylpyhetkiin voi loihtia luksusta marmori- ja graniittipinnoilla, kuviolaatoilla ja tehosteraidoilla. Lattialämmitteisissä tiloissa vuolukivi on ylivoimainen materiaalivalinta lämmönvarauskykynsä ansiosta.

Lisätietoa luonnonkivipinnoista märkätiloissa
 
Julkaistu
28.11.2007