Sisätyöt
- Tilojen jako-osat (Väliseinät, väliovet, portaat, kaiteet)

8. Sisätyöt


Nyt on oikea aika tarkentaa valmistumisaikataulu. Nyt pystyy lähes päivän tai viikon tarkkuudella sanomaan, milloin mitäkin tehdään ja koska sisäpuoli on valmis. Viimeiset tavaratilaukset pitää tehdä, jotta mikään ei viivästy. Kun talo on kokonaan korjauksen alla, sisäpuolella tapahtuu hyvin nopeasti paljon. Seinien levytys etenee sitä mukaa kuin sähkömies pääsee johdotusten kanssa pois alta. Sisäpuoli alkaa näyttää taas omalta kodilta, mutta muuttuneelta.

8.3. Tilojen jako-osat (Väliseinät, väliovet, portaat, kaiteet) (ks. Väliseinät ja portaat)
Hyvin nopeassa tahdissa syntyy puolivalmista pintaa. Tilat syntyvät lopulliseen muotoonsa. Kaikki ammattiryhmät ovat samaan aikaan töissä. Sähkömies asentaa lattioihin, seiniin ja kattoihin putkiaan, samoin putkimies ja ilmastointikin pitää ehtiä laittaa. Tärkeintä on, että työt pysyvät oikeassa järjestyksessä.

8.3.1 Väliseinät (ks. Väliseinät puusta, Teräsrangat, Tiiliseinät, Siporex-väliseinät, Harkkoseinät) ...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Päivitetty
22.3.2013