• Etusivu
  • Rakentaminen

Kelpaisiko sinullekin juhlava Kultaranta vai kompakti City? Esittelyssä Kastellin uudet talomallit

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 20.05.2021
20215_70726.jpg

Monesti tulee mietittyä, mitä ihmiset toivovat kodiltaan. Mikä saa kodin tuntumaan kodilta ja missä kodin pitää sijaita? Jokainen kaipaa luonnon rauhaa, ekologisuutta ja kauneutta. Kodin pitää olla tilavan tuntuinen, mutta silti kompakti kokonaisuus pienellekin tontille, ja ehkä vielä rantamaisemassa.

Kastelli on jo vuosikymmenten ajan ollut vastuullinen ja turvallinen kumppani elämän tärkeimmälle kotimatkalle. Kastellin eri mallistojen talomallit ovat tarpeiden mukaan muokattavissa ja niissä on tarkkaan suunnitellut pohjaratkaisut. Kastellin talomallit tarjoavat tasokasta arkkitehtuuria laadukkailla materiaaleilla ja mikä parasta, malleja löytyy ihan jokaisen budjettiin sopivasti.

Inspiraatio saaristomaisemasta loi Kultaranta-malliston

Suomalaisten unelmat omasta kodistaan huokuvat modernia, mutta luonnonläheistä tunnelmaa ja Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultarannan kodeissa nautit tunnelmallisesta asumisesta ja ajanvietosta perheen omassa esteettisessä turvasatamassa. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat, joissa kaikki neliöt on järkevästi käytetty hyväksi. Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy

Laajat, asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat ja niihin liitettävissä olevat kesähuoneet venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn. Vielä iltojen pimetessäkin hiipuva sininen valo pääsee maisemallisten lasipintojen kautta sisätilaan. Laajat katokset ja fiksut pohjaratkaisut tuovat yksityisyyden tuntua suurien ikkunapintojen äärelle.Kastelli-talot Oy

Kultaranta 123/142 tuo luonnon osaksi kotia

Yksikerroksisen Kultaranta-talomallin suuret lasipinnat ja katettu terassi tuovat luonnon osaksi oleskelutiloja. Fiksu pohjaratkaisu tarjoaa paljon säilytystilaa eri huoneissa. Päämakuuhuoneen kruunaa vaatehuone sekä suora suojaisa pujahdusreitti pesu-, pukeutumis- ja kodinhoitotiloihin. Malli on saatavilla joko jyrkällä tai loivalla harjakatolla.

Kultaranta 123/142
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-123-142/
Kultaranta 123/142

Kultaranta 131/154 istuu ylellisesti rantamaisemaan

Kultaranta 131/154 on kaunis ja tyylikäs upouusi Kastellin innovaatio. Rantamaisemaan kauniisti istuvassa talossa on neljä makuuhuonetta, joista yhden voi tarpeen mukaan muokata työ- tai harrastehuoneeksi. Ylemmän kerroksen iso suojaisa parvekealue on kuin kodin toinen piha, joka luo yksityisyyttä ja omaa rauhaa tiiviilläkin tontilla.

Kultaranta 131/154
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-131-154/
Kultaranta 131/154

Muokkaa kotia tontin mukaan

Äärimmäisen suosittu City-mallisto laajentui uusilla tontin mukaan muokattavilla klassisen moderneilla kaupunkikodeilla.

Johtoajatuksena oli luoda perheasuntojen luokkaan uusia kompaktilla mutta avaralla tilasuunnittelulla juhlivia koteja, joiden halutuissa tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat oleskelutilat ja kysytyt läpitalon näkymät. Julkisivujen vaihteleva ikkunalinja sekä modernit jyrkät katot tuovat tyylikästä ilmettä taajamaan kuin taajamaan. City-malliston uutukaiset ihastuttavat myös muilla näyttävillä ratkaisuillaan: pystyrimoitukset katoksissa, suurikokoiset ikkunat ja modernit värit antavat kotien ulkoasulle viimeistellyn silauksen.Kastelli-talot Oy

City 112/127 on valoisa kaupunkikoti

City 112/127 on valoisa kolmen makuuhuoneen omakotitalo, jossa valo virtaa vapaasti oleskelutilojen läpi molemmilta puolilta taloa. Olokeittiö-päädyn voi peilata toisinpäin ja viihtyisä oleskeluterassi voi olla kummalla puolella kotia haluat. Päämakuuhuoneessa on vaatehuone ja kulku kodinhoitotilaan, joka on jaettu arkea helpottaviin osiin.

City 112/127
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/city/city-112-127/
City 112/127

City 101/115 on kompakti tilaihme

Sopivan kompakti, kolmen makuuhuoneen koti tarjoaa valoisat läpitalon näkymät ja on toimivilla tilaratkaisuilla viimeistelty kaupunkikoti. Keittiöstä pääsee suoraan viihtyisälle terassille, joka on helppo kalustaa ilman, että olohuoneen maisemallinen näköala katkeaa. Kätevä arkieteinen tarjoaa säilytystilaa ulkovaatteille, jolloin kodin ilme on helppo pitää siistinä.

City 101/115
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/city/city-101-115/
City 101/115

City 122/141 on yhtä luonnon kanssa

City 122/141 -mallissa on neljä makuuhuonetta, joista pienin soveltuu erittäin hyvin vaikka työhuoneeksi. Päämakuuhuoneeseen mahtuu lastensänky tai työpiste, ja sen yhteydessä on hulppean kokoinen vaatehuone. Kodinhoitotilasta pääsee suoraan vaatehuoneeseen, mikä tekee isommankin perheen pyykkioopperasta ihanan vaivatonta. Myös arkieteinen auttaa pitämään kodin siistinä rapakeleilläkin. Tässä mallissa sisäänkäynnin saa halutessaan kodin päätyyn.

City 122/141
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/city/city-122-141/
City 122/141

City 106/121 on City 121-mallin pikkusisarus

Tässä City 121 -mallia kompaktimmassa talossa on kolme makuuhuonetta. Tätä talomallia on helppo muokata erilaisille tonteille sopivaksi, koska talossa on kaksi suoraa peilauslinjaa. Leveän etukatoksen ansiosta olohuoneen suurista ikkunoista ei porota aurinko sisään huoneisiin liikaa ja koti säilyy mukavan vilpoisana kesähelteilläkin.

City 106/121
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/city/city-106-121/
City 106/121

Suomen ostetuin pientalo vuodesta 1994 lähtien

Rakennustieto RTS Oy:n tutkimuksen (Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV) mukaan, Kastelli on ollut jo 27 vuotta peräkkäin Suomen ostetuin pientalo. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä ja laaja talomallisto. Jatkuvasta uudistumisesta kertoo muun muassa se, että tutkimustulosten kunniaksi Kastelli toi markkinoille uusia talomalleja kolmeen suosittuun mallistoonsa. Uusia talomalleja saivat Ready, Kuori ja Veistos -mallistot.

Se, että Kastelli jatkaa edelleenkin markkinoiden ykkösenä vuosi toisensa perään, perustuu lojaaliin ja vastuulliseen työhön sekä siihen, että Kastellilla kuunnellaan asiakkaita, panostetaan uusiutuviin materiaaleihin, ekologisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja uskotaan itseensä.

Kastelli on kotien ykkönen, miksi?

Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20225_78031.jpg
Kustannustehokas, turhia neliöitä karttava mallisto
Kastellin Viva-malliston uusien tulokkaiden lähtökohtana on luoda kokoaan avarampia koteja, joissa hukkaneliöiden sijaan on kaikki tarpeellinen ja enemmänkin. Uusien Viva-paritalojen hyvä tilasuunnittelu mahdollistaa väljemmän asumisen kaupungin sykkeessä tai sen tuntumassa. Uudet Viva-kodit tarjoavat asukkailleen myös huojentavan paljon yksityisyyttä pienillä tonteilla sekä tiiviisti rakennetuilla alueilla. Suurten ikkunoiden suuntaus sekä katetut parvekkeet ja terassit mahdollistavat elämänlaadusta ja kotoilusta nautiskelun naapureiden katseilta sopivasti suojassa.
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton