Näin huolehdit pienistä kunnostustöistä

Aurinkoinen sekä kuiva sää houkuttelevat puuhastelemaan pihalle. Kevät, kesä sekä syksykin, ovat hyvää aikaa huolehtia kodin ja mökin pienet kunnostustyöt pihamaalla. Toisinaan remppapuuhat eivät rajoitu vain ulos, vaan myös sisätilat kaipaavat ehostusta.

Kokosimme tähän muutamia vinkkejä, ohjeita sekä videoita yleisimpiin kunnostustarpeisiin.

750 flower-bowl-1608391_1920

Pihabetonin avulla teet näppärästi pienet valutyöt

Enää sinun ei tarvitse kanniskella isoja säkkejä kuivabetonia, vaan pikkuaskareisiin on Weber kehittänyt Pihabetonin. Milloin aidantolppa kaipaa uudelleenkiinnitystä, pyykinkuivausteline tarvitsee asentaa paikoilleen tukevasti tai tehdä muutama porras. Pieniä töitä, joissa usein kaipaa paria ämpärillistä betonia. Tutustu kätevään tuotteeseen.

Pihabetoni on näppärä apuri

750 Ruuukku

Autotallin luiskan halkeamat sekä kuopat

Näin paikkaat rapatun julkisivun

Kun rappauspinta uusimiskorjataan, pitää vanha rappaus purkaa kaikkineen rappausalustaan asti. Sen jälkeen korjataan alustan vauriot ja tehdään kokonaan uusi rappaus. Tutustu tarkemmin työvaiheisiin sekä erilaisiin korjaustapoihin.

Rappauksen korjaus

Tulisijan tulipesässä lohkeama ja/tai halkeama

Aika sekä kova käyttö kuluttavat myös tulisijoja. Tulipesän on mahdollista korjata myös itse, kunhan noudattaa muutamia helppoja työvaiheita.

Ohje tulipesän korjaukseen

Nappaa talteen ohjeet tulipesän kunnostukseen.Nappaa talteen ohjeet tulipesän kunnostukseen.

Toteuta taatusti kestävä pöytätaso

Tiesitkö, että pöytätasoja voi tehdä itse myös betonista. Tason tekeminen ei ole vaikeaa, vaan onnistuu aivan tavallisia työkaluja käyttämällä. Oheisesta linkistä löydät tietoja tarvikkeista sekä työvaiheista.

Pöytätaso betonista

Betoniportaat kuntoon

Näin paikkaat ripustusreiät seinäpinnoista

Koloja syntyy väistämättä taulujen ripustamisen, telineiden asennusten sekä ihan vain asumisen seurauksena. Pienten kolojen sekä urien paikkaus sujuu helposti sekä nopeasti Weberin valkoisen kevyttäytteisen paikkausmassan avulla.

Tutustu paikkausmassaan sekä katso video

Kun sokkeli vaatii käsittelyä

Olennaisena osana kodin julkisivuun kuuluu myös sokkeli. Suuri merkitys on myös oikeanlaisten materiaalien valinnalla. – Varta vasten sokkeleihin kehitetyt kiviaineiset tuotteet viimeistelevät julkisivun sekä suojaavat rakennetta sään vaihteluilta vuodesta toiseen. Oheisesta artikkelista löydät 4 erilaista tapaa sokkelin pinnoitukseen.

Sokkelin pinnoitus

Huolehdi sokkelisi kuntoon.Huolehdi sokkelisi kuntoon.

Hauskaa puuhaa vaikka koko perheelle Askartelubetonilla

weber HobbyConcrete Askartelubetoni tarjoaa hauskaa puuhaa koko perheelle. Nappaa tästä ideat, miten toteutat vaikka tuikkulyhdyt elokuussa pidettäviin venetsialaisiin, todellisen lyhtykaunottaren omalle pihalle tai vaikka käytännölliset painot pihapöydän pöytäliinalle.

Betoniset koriste-esineet

Hupia koko perheelle weber HobbyConcrete Askartelubetonilla.Hupia koko perheelle weber HobbyConcrete Askartelubetonilla.
 
Päivitetty
9.5.2022