Suomalainen design toi perinteiseen lattiakaivoon uuden ilmeen ja ripauksen luksusta

Kotimaisia lattiakaivoratkaisuja valmistava Vieser on viime vuosina tuonut kauniin designin ja luksuksen tunnun osaksi myös peruskansiksi miellettyjä pieniä RST-neliökansia. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi trendikkään mattamustia kansimalleja, jotka muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuoneen muiden mustien yksityiskohtien kanssa.

Vieser on halunnut tuoda ripauksen luksusta myös peruskansiksi miellettyjen pienten neliökansien valikoimaan. Osassa kansien uutta designia näkyy suomalaisen muotoilutoimisto Aivanin kädenjälki.Vieser on halunnut tuoda ripauksen luksusta myös peruskansiksi miellettyjen pienten neliökansien valikoimaan. Osassa kansien uutta designia näkyy suomalaisen muotoilutoimisto Aivanin kädenjälki.

Vieserin RST-kaivonkansien tyylikäs muotoilu yhdistyy ensiluokkaiseen toimintavarmuuteen, josta osoituksena on pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena saavutettu kansien tyyppihyväksyntä. Tyyppihyväksyntä takaa jopa 300 kilon kantavuuden, ja kansilla on testatusti erinomaiset virtausominaisuudet. Kansi on luja ja kestävä jalan alla ja pysyy tukevasti paikallaan vuodesta toiseen.

Kansien myyntipakkaus sisältää joko muovikehyksen tai säädettävän teräskehyksen. Säädettävä teräskehys helpottaa laatoitustyötä huomattavasti, koska kehystä voidaan säätää jopa 15 mm sivuun lattiakaivosta, jolloin kokonaissäätöalue on asennettaessa jopa 30 mm.

Mattamustilla kansilla on helppo luoda upea yhtenäinen kokonaisuus kylpyhuoneen sisustukseen.

Mattamustilla kansilla on helppo luoda upea yhtenäinen kokonaisuus kylpyhuoneen sisustukseen.

Musta kaivonkansi täydentää yhtenäisen sisustuksen

Musta on tällä hetkellä yksi suosikkiväreistä kylpyhuoneen yksityiskohdissa, kuten hanoissa, suihkuissa ja suihkuseinien profiileissa. Nyt myös lattiakaivon kansi voi olla osa yhtenäistä kokonaisuutta, sillä Vieserin monipuolisen kansivalikoiman helminä ovat kaksi mattamustaa kansimallia. Mustien kansien materiaalina on luja ruostumaton teräs pulverimaalattuna.

Vieser on viime vuosina panostanut paljon suomalaiseen designiin tuotteissaan, ja halusimme kansiuudistuksen myötä tuoda uutta ilmettä ja ripauksen luksusta myös näihin perusvalikoimaksi miellettyihin tuotteisiin. Musta vaihtoehto on hieno lisä valikoimaan, ja tuo mahdollisuuden yhtenäistää myös tätä trendiväriä suosivan kylpyhuoneen sisustusta, kertoo Vieserin Head of Products and Design Janina Ollberg.

  
  

Kaikki kannet ovat yhteensopivia Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Luotettavan toimintavarmuuden vuoksi Vieser takaa lattiakaivotuotteilleen 10 vuoden järjestelmätakuun.

Lue myös: Yksi lattiakaivo – kaikki mahdollisuudet

Perinteisiä RST-kansia on saatavana kautta maan.

Katso jälleenmyyjät

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
24.3.2023