Pienet neliökannet uudistuivat – valikoimassa nyt myös trendikästä mustaa

Kotimaisia lattiakaivoratkaisuja valmistava Vieser on uudistanut tänä keväänä koko RST-neliökansien valikoimansa.

Vieser on halunnut tuoda ripauksen luksusta myös peruskansiksi miellettyjen pienten neliökansien valikoimaan. Osassa kansien uutta designia näkyy suomalaisen muotoilutoimisto Aivanin kädenjälki.Vieser on halunnut tuoda ripauksen luksusta myös peruskansiksi miellettyjen pienten neliökansien valikoimaan. Osassa kansien uutta designia näkyy suomalaisen muotoilutoimisto Aivanin kädenjälki.

Vieserin uusien kaivonkansien tyylikäs muotoilu yhdistyy ensiluokkaiseen toimintavarmuuteen, josta osoituksena on pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena saavutettu kansien tyyppihyväksyntä. Tyyppihyväksyntä takaa jopa 300 kg:n kestävyyden, ja kansilla on testatusti erinomaiset virtausominaisuudet. Kansi on luja ja kestävä jalan alla ja pysyy tukevasti paikallaan vuodesta toiseen.

Kansien myyntipakkaus sisältää joko muovikehyksen tai säädettävän teräskehyksen. Säädettävä teräskehys helpottaa laatoitustyötä huomattavasti, koska kehystä voidaan säätää jopa 15 mm sivuun lattiakaivosta, jolloin kokonaissäätöalue on asennettaessa jopa 30 mm.

Mattamustilla kansilla on helppo luoda upea yhtenäinen kokonaisuus kylpyhuoneen sisustukseen.

Mattamustilla kansilla on helppo luoda upea yhtenäinen kokonaisuus kylpyhuoneen sisustukseen.

Musta kaivonkansi täydentää yhtenäisen sisustuksen

Musta on tällä hetkellä yksi suosikkiväreistä kylpyhuoneen yksityiskohdissa, kuten hanoissa, suihkuissa ja suihkuseinien profiileissa. Nyt myös lattiakaivon kansi voi olla osa yhtenäistä kokonaisuutta, sillä Vieserin uuden kansivalikoiman helminä ovat kaksi mattamustaa kansimallia. Mustien kansien materiaalina on luja ruostumaton teräs pulverimaalattuna.

Vieser on viime vuosina panostanut paljon suomalaiseen designiin tuotteissaan, ja halusimme tämän kansiuudistuksen myötä tuoda uutta ilmettä ja ripauksen luksusta myös näihin perusvalikoimaksi miellettyihin tuotteisiin. Musta vaihtoehto on hieno lisä valikoimaan, ja tuo mahdollisuuden yhtenäistää myös tätä trendiväriä suosivan kylpyhuoneen sisustusta, kertoo Vieserin Head of Products and Design Janina Ollberg.

6005481
6005480

Kaikki kannet ovat yhteensopivia Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Luotettavan toimintavarmuuden vuoksi Vieser takaa lattiakaivotuotteilleen 10 vuoden järjestelmätakuun.

Lue myös: Yksi lattiakaivo – kaikki mahdollisuudet

Vieserin uudet RST-neliökannet tulevat myyntiin kesäkuussa 2021.

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
24.5.2021