Kun haaveena on oma hirsitalo

Hirsi on 100 % luonnonmateriaali. Sen taival alkaa pienestä siemenestä ja vuosien myötä se kohoaa korkeuksiin asti komean tukkipuun muodossa. Kestävänä sekä hyvinvointiakin edistävänä materiaalina arktinen mänty on tullut myös suomalaisten kestosuosikiksi, kun kodin rakennusmateriaalia aletaan miettiä tosissaan.

750 pine-2802097_1920

Oletko tutustunut moderniin hirsirakentamiseen?

Moderni hirsirakentaminen itsessään tarkoittaa uudenlaista vapautta kodin tilojen ja tilaratkaisujen suunnittelussa. Kehittyneet hirsitekniikat sallivat yhä enemmän eri materiaalien yhdistämistä toisiinsa – tämä näkyy erityisesti erilaisina listoituksina, huonejakoina ja -korkeutena ja ennen kaikkea suurina ikkunapintoina.

Yksilöllistä suunnittelua sekä ainutlaatuisia ratkaisuja – moderni rakentaminen muutamaan sanaan kiteytettynä. Toimivat ratkaisut suunnitellaan aina perhe- ja tarvekohtaisesti. Tarkoituksena on toteuttaa koti vuosikymmenten ajaksi

Kontio Hill House 127 AKontio Hill House 127 A

Haluatko tietää enemmän mahdollisuuksista niin omakoti- kuin huvilarakentamisestakin? Kontio TV esittelee sinulle lukuisia tarinoita hirsirakentamisesta sekä modernista hirsiarkkitehtuurista.

Katso, ihastu ja inspiroidu.


Kontio TV


Upea ja moderni hirsitalo osaa tarvittaessa myös sulautua osaksi maisemaa.Upea ja moderni hirsitalo osaa tarvittaessa myös sulautua osaksi maisemaa.

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
12.5.2021