Tohinaa tontille: kipaise Rakentaja.fi -verkkokaupassa

Kesä ilmoittelee vihdoin tulostaan ja on aika tehdä kierros pihalla tarkistamassa, kaipaako piha kunnostusta talven jäljiltä. Samalla voi suunnitella, mitä uutta piha kaipaisi tulevana kesänä: pihakiveyksen, valaistusta vai kenties valokatteen. Nurmikko on monin paikoin jo hyvässä kasvuvauhdissa. Ruohonleikkuri kannattaa kaivaa esiin ja todeta meneeko vielä seuraava kesä leikkurin huollolla, vai onko aika hankkia uusi.

Ihan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin poiketa Rakentaja.fi -verkkokaupassa ja tarkistaa alkukesän kuumimmat tarjoukset. Verkkokaupasta löytyy yhtä sun toista kotiin, pihaan ja puutarhaan.

pihakivet_2021_1920x1080_4

Katso pihaa ja puutarhaa rohkeasti uusin ja ehkä jopa kriittisin silmin, mitä kaipaat sinne? Tuntuuko pihamaa tasaisen tylsältä, onko rinnetontti vähän liiankin jyrkän oloinen?

Olisiko sinunkin aika aloittaa kevään parhaat pihatreenit?

Nurmikko siistiksi vähällä vaivalla

Boschin ruohonleikkureilla pidät nurmikon siistinä vähällä vaivalla. Indego-robottiruohonleikkuri hoitaa piha-aluetta itsenäisesti leikaten sen kauniin tasaiseksi. Tämä testivoittaja hyödyntää älykästä tekniikkaa työskentelyssään, joka varmistaa näyttävän pihanurmen läpi kesän. Rotak-akkuruohonleikkureista löytyvät mallit perinteiseen nurmikon ajamiseen. Näissä yhdistyvät miellyttävän hiljainen ääni, helppo ohjattavuus sekä tarkka leikkuujälki.

Kevään ensimmäinen ruohonleikkuu alkaa olla käsillä.Kevään ensimmäinen ruohonleikkuu alkaa olla käsillä.

Onhan pihan valaistus kunnossa?

Piha ja puutarha suunnitellaan nykyisin hyvin yksityiskohtaisesti, joten valaistukseen on syytä kiinnittää entistä enemmän huomiota. Laadukkaan pihapiirivalaistuksen suunnittelun lähtökohtina ovat pihan turvallisuus, viihtyisyys ja rakennukset. Kulkuväylät ja sisäänkäynnit tulisi valaista riittävän hyvin, jotta liikkuminen on turvallista myös pimeimpään vuodenaikaan. Pihapiirissä voi olla myös mielenkiintoisia pintoja ja yksityiskohtia, joita on mukava korostaa erilaisilla valaistuksilla. 

pihavalokamppis_2021_kevat_1920x1080
Rakentaja.fi -verkkokaupasta löydät valaisimet kaikkiin tarpeisiin, niin sisälle kuin ulos. Tutustu rohkeasti tarjontaan.

Mökkikausi alkamassa, toimiiko ilmanvaihto?

Tunkkainen ilma, kosteus ja epämiellyttävät hajut ovat keväisin vastassa montaa mökkeilijää. Useimmilla mökeillä ilmanvaihto on jäänyt kokonaan huomiotta. Edullinen ilmanvaihtoremontti saattaa pelastaa mökin jopa purkutuomiolta.
70373.pagespeed.ce.yO4YinLP9f

Onko sähkösopimus päättymässä? Kilpailutimme sähkön hinnan taas kerran!

Vaikka piha ja puutarha houkuttelevat kesän tullen touhuamaan, ei pidä unohtaa tarkistaa sähkösopimusta. Sähkön hintataso on palautumassa koronaa edeltävälle tasolle, mutta toukokuun loppuun asti on tarjolla sähköä vielä alle 5 c/kWh.

41744.pagespeed.ce.prWu4d5sxE

Mitä vielä mietit? Verkkokauppaan siitä, mars mars!

brown-15723_1920
 
Julkaistu
11.5.2021