Ekologista energiansäästöä kaukolämpötaloon – tutustu hybridiratkaisuihin

Kaukolämmön ja lämpöpumppulämmityksen parhaat puolet yhdistämällä taloyhtiössä voidaan siirtyä ekologisempaan lämmitykseen, joka säästää luonnon lisäksi rahaa. Hybridijärjestelmät NIBE reHEAT ja NIBE airHEAT voivat pienentää vuosittaisia lämmityskuluja jopa neljänneksellä. Lämmitysjärjestelmän automatiikkaan on mahdollista liittää myös NIBE-aurinkosähköpaneelit, jolloin omalla sähköntuotannolla saadaan lämmityskustannuksia entistäkin pienemmiksi. Koko järjestelmä on valmiiksi mietitty kokonaisuus ja tulee yhdeltä toimittajalta.

Taloyhtiö voi pienentää hybridijärjestelmällä lämmityskulujaan merkittävästi. Energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin on mahdollista saada ARAn myöntämää energia-avustusta vuosina 2020-2022.Taloyhtiö voi pienentää hybridijärjestelmällä lämmityskulujaan merkittävästi. Energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin on mahdollista saada ARAn myöntämää energia-avustusta vuosina 2020-2022.

NIBE reHEAT on lämmön talteenottojärjestelmä, joka ottaa talteen lämmön talon poistoilmasta ja luovuttaa sen talon lämmitykseen. NIBE reHEAT sopii kerrostaloihin ja liikekiinteistöihin, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto ja vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Kokonaisuus sisältää katolle tai ullakolle sijoitettavan lämmöntalteenottoyksikön integroidulla lämpöpumpulla, kaukolämmönjakokeskuksen sekä älykkään ohjauksen.

Lue lisää NIBE reHEATistä >>>

NIBE reHEATNIBE reHEAT

NIBE airHEAT hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa rakennuksen lämmittämiseen kaikkina vuodenaikoina. NIBE airHEAT sopii sekä uusiin että vanhoihin rivitaloihin, kerrostaloihin, liikekiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Kokonaisuus sisältää samalta toimittajalta tulevat ilma-vesilämpöpumput, kaukolämmönjakokeskuksen ja älykkään ohjauksen.

Lue lisää NIBE airHEATistä >>>

NIBE airHEATNIBE airHEAT

Taloyhtiö voi saavuttaa hybridiratkaisun ansiosta vuosittain jopa 25 prosentin säästön lämmityskuluissa. Säästöjen suuruuteen vaikuttavat muun muassa rakennuksen koko, kaukolämmön hinnoittelu ja muut parannustoimenpiteet, kuten eristyksen lisääminen sekä lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja puhdistus.

Muista! Taloyhtiöt voivat saada ARAn myöntämää energia-avustusta asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020−2022. Hakemukseen tarvitaan pätevän suunnittelijan laatima energiatodistus. Tarvittaessa NIBE auttaa taloyhtiötä löytämään lähellä olevan energialaskijan, joka selvittää edellytykset energia-avustuksen saamiseen.

Haluatko lisätietoa? Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
10.5.2021