Rakentajalle ja remontoijalle suunnatut R&R-virtuaalimessut nyt käynnissä – hyödynnä tarjoukset!

Rakennusprojektia tai remonttia suunnittelevan kannattaa tällä viikolla suunnata R&R-virtuaalimessuille. Ensimmäistä kertaa virtuaalisina järjestettävät messut tarjoavat ainutlaatuisen kattauksen tarjouksia, tuote- ja palveluesittelyjä sekä suorat chat-yhteydet asiantuntijoihin. Valikoima on laaja talopaketeista kodinkoneisiin ja asbestinpurkupalveluista ilmanvaihtoratkaisuihin.

Messututkimukseen osallistumalla, voit myös osallistua Boschin vesipumpun arvontaan. Linkki messututkimukseen löytyy artikkelin lopusta.

RR.JPG

Uudista kotiasi kotimaisilla tuotteilla

Suomalaisia tuotteita arvostavalle virtuaalimessuilla on esillä useiden valmistajien tuotteita. Puurunkoiset Lappiportaat valmistetaan uusimmalla tekniikalla Kemissä. Kaidemallistosta saat ratkaisut sekä puu-, metalli- että lasikaiteisiin. Tutustu Lappiportaan messuosastoon!

Kotimaisen Puzer-keskuspölynimurissa pölypunkit, näkyvä pöly ja pienhiukkaset jäävät pölypussiin tai säiliöön. Tunkkainen haju johdetaan poistoilman mukana ulos. Koti on raikkaan puhdas jokaisen imurointikerran jälkeen. Kattava Puzer-mallisto sopii niin uusiin kuin vanhoihinkin omakotitaloihin. Omat mallit on saatavissa myös rivi- ja kerrostalokoteihin. Klikkaa suoraan Puzerin messuosastolle!

Lappiportaat - Laatua joka askeleellaLappiportaat - Laatua joka askeleella
Puzer - Koti on raikkaan puhdas jokaisen imurointikerran jälkeen.Puzer - Koti on raikkaan puhdas jokaisen imurointikerran jälkeen.

Olisiko viemärien saneeraus ajankohtainen?

Vanhat viemäriputket voivat olla heikossa kunnossa. Jopa jo 20 vuoden ikäiset viemäriputket voivat halkeilla, olla reikäisiä tai pahasti tukossa sekä ruosteessa. Kun viemärien kunto mietityttää kannattaa kuvauttaa ne ja tarvittaessa suunnitella viemärisaneerausta. Tähän saat apua Picotelta ja Capselta.

Tiedätkö missä kunnossa sinun talosi viemärit ovat? Pyydä Picotelta etätapaaminen omakotitaloasi tai taloyhtiön yhtiökokousta varten. Messutarjouksena saat Picotelta 10 % alennus omakotitalon sukituksesta. Tästä messuosastolle!

Capse selvittää videokuvauksen ja paikannuslaitteiden avulla viemärien kunnon sekä salaojakaivojen sijainnin, kulkureitit ja niiden syvyyden. Tutustu Capsen messuosastoon!

Picote - viemärisukituksen pioneeri ja edelläkävijä vuodesta 2008Picote - viemärisukituksen pioneeri ja edelläkävijä vuodesta 2008
Capse Oy:llä on 24 h päivystys ja yli 10 vuoden kokemus viemäreistä. Apua saa 24/7.Capse Oy:llä on 24 h päivystys ja yli 10 vuoden kokemus viemäreistä. Apua saa 24/7.

Oletko rakentamassa uutta?

Virtuaalimessuilta löydät myös uudet talomallit ja rakennustuotteet. Tutustu valmistaloihin Jukkatalon ja Saaristotalojen messuosastoilla!

Poroton-kennoharkkotalo on aina arkkitehdin suunnittelema huomioiden asiakkaan tarpeet ja rakennuspaikan asettamat vaatimukset. Runkotuotteista voi pyytää tarjouksen Wienerbergeriltä jo luonnosvaiheessa. Poroton-harkkorakentamisen etuna ovat materiaalisäästöt: ei suuria betonivaluja, ei raudoituksia, ei lisäeristekerroksia. Messutarjouksena on kerta-alennus 150 € yli 3000 € tiili- tai harkkotilauksista 31.5.2021 asti. Klikkaa itsesi Wienerbergerin osastolle tästä!

Jukkatalo - Pientaloja jo yli 50 vuoden kokemuksella.Jukkatalo - Pientaloja jo yli 50 vuoden kokemuksella.
KI-Group Oy - Saaristotalot-talokonsepti kuvastaa saariston puhtautta, luonnonläheisyyttä ja terveellisyyttä.KI-Group Oy - Saaristotalot-talokonsepti kuvastaa saariston puhtautta, luonnonläheisyyttä ja terveellisyyttä.
Wienerberger - Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä.Wienerberger - Keraaminen kennoharkko jatkaa pitkää ja toimivaksi todettua tiilirakentamisen perinnettä.

Katso kaikki tarjoukset!

Virtuaalimessuosastoilla on runsaasti myös muita huikeita messutarjouksia! Olipa edessä keittiöremontti, uuden kiukaan hankinta tai tulisijan valinta, löytyy Rakenna & Remontoi -virtuaalimessuilta ratkaisu. Käy tutustumassa messuosastoihin ja nappaa tarjoukset haltuusi.

R&R-virtuaalimessut


Vastaa messututkimukseen ja voita

messututkimus_bosch__1_
 
Julkaistu
6.5.2021