Nyt on oikea hetki hankkia uusi ruohonleikkuri
– Kampanjaedut vielä tämän viikon!

Tasainen, lyhyt ja vehreä nurmikko tekee pihasta näyttävän. Nurmikon leikkuuseen kannattaa ehdottomasti hankkia kunnon ruohonleikkuri, jolla työ käy helposti, tehokkaasti ja hiljaisesti – tai jopa täysin itsekseen.
 

Katso tarjoukset

Ruohonleikkurit_kampanja_1920x1080_3

Siisti nurmikko markkinoiden älykkäimmällä robottiruohonleikkurilla

Ehdottomasti helpoin tapa pitää nurmikko tasaisen lyhyenä on ottaa robottiruohonleikkuri käyttöön. Uusinta tekniikkaa hyödyntävä älykäs Bosch Indego on suunniteltu toimimaan optimaalisesti oppien pihasi alueet ja leikkaamalla ne tarkasti ja energiatehokkaasti. Indego lähtee itsenäisesti töihin, kun tarve on ja pitää pihasi nurmikon siistinä koko kesän.

testivoittaja.JPG

Täydellinen nurmikko joka kohdasta

Indego-robottiruohonleikkuri pitää nurmikon kauniina ja hyvinvoivana kauttaaltaan. Bosch LogiCut -järjestelmän ansiosta Indego leikkaa nurmikon samansuuntaisina kaistaleina. Tämä nopeuttaa leikkaamista satunnaiseen järjestykseen verrattuna ja säästää akkua. LogiCut määrittää eri leikkaussuunnan jokaista leikkauskertaa varten, jotta nurmikkoon ei synny pysyviä raitoja.

Laite tietää, mistä ruoho on jo leikattu ja minne sen pitää mennä seuraavaksi, joten se ei vaurioita nurmikkoa jäämällä pyörimään pienelle alueelle. Samalla säästyy myös energiaa.

Indego_tyossa_1200x675

Indego leikkaa enemmän, sillä se hoitaa myös vaikeapääsyiset paikat ja erilliset nurmikkoalueet. SpotMow-toiminnon avulla Indego pystyy leikkaamaan puutarhakalusteiden alla olevat hankalat paikat.

Mallit eri kokoisille pihoille
Indegosta on saatavilla viisi eri mallia pihan koon sekä laitteen ohjaustoiminnon mukaan.

  • Indego M 700 soveltuu enintään 700 m2:n pihoille, M +700 malli on käytettävissä sovelluksen kautta
  • Indego S 500 on enintään 500 m2:n pihoille, S+ 500 on käytettävissä sovelluksen kautta
  • Indego XS 300 soveltuu enintään 300 m2:n pihoille, ja on käytettävissä manuaalisesti, jossa AUTO Calendar -toiminto luo yksilöllisen leikkaussuunnitelman automaattisesti.

Robottiruohonleikkurit alk. 729 €

Itseajettavat akkuruohonleikkurit miellyttävään työskentelyyn

Kun nurmikon leikkuun haluaa hoitaa itse ajamalla, ovat Boschin Rotak-akkuruohonleikkurit tähän paras valinta. Ruohonleikureiden tehokkaasta 36 V akusta riittää vääntöä isompaankin pihaan ja ajaminen on miellyttävän hiljaista ja ergonomista. Rotak leikkaa äärimmäisen tarkasti tehden nurmikosta edustavan näköisen.

Rotak-ruohonleikkureilla saavutat erinomaiset tulokset nauttien johdottomasta liikkumavapaudesta, hiljaisemmasta äänestä ja terveellisestä työskentelyasennosta.

Rotak_leikkaa_1200x675

Tarkkaa jälkeä haastavissakin paikoissa

Rotak-ruohonleikkureilla leikattu nurmikko kruunaa pihan ulkonäön. Koneessa oleva ruohokampa varmistaa siistit tulokset, kun leikkaat nurmikon reunat sekä pihateiden, pensaiden ja seinien vierustat. Sen avulla leikkaat helposti haastavistakin paikoista kuten aitojen, kukkapenkkien ja polkujen läheltä.

Lisäksi erittäin kätevä korkeudensäätö mahdollistaa leikkuukorkeuden valinnan vain yhdellä painalluksella. Leikkuukorkeutta voi säätää portaittain alkaen 25 mm aina 80 mm asti mallista riippuen.

Osassa malleista on myös LeafCollect-terä, joka varmistaa nurmijätteiden helpon hävityksen ja siistin viimeistelyn.

Terveellinen työskentelyasento ja hiljaisempi ääni

Rotak-ruohonleikkureilla ajaminen onnistuu vähemmällä vaivalla ja maksimaalisella hallinnalla. Boschin kehittämät ErgoFlex-kahvat vähentävät käsivarsien ja selän rasittumista tarjoamalla täydellisen asennon ruohoa leikatessa. Monipuoliset säädöt mahdollistavat yksilöllisen asennon ja optimaalisen käyttömukavuuden.

Rotak-leikureiden ehdoton etu on myös niiden hiljaisuus ― ProSilence alentaa melua jopa 30 % ja takaa miellyttävän käyntiäänen ja rauhallisen työskentelyn. Ruohonleikkuu ei myöskään häiritse muita pihalla oleskelevia tai naapureita.

Rotak-akkuruohonleikkureista on kolme eri sarjaa:

  • Easy-sarja on suunniteltu kevyeen käytettävyyteen ja keskikokoisten nurmikoiden tehokkaaseen leikkaamiseen max. 550 m²:n kokoisille nurmikoille.
  • Universal-sarjan malleissa on hiljaisen käyntiäänen lisäksi LeafCollect-terä, joka leikkaa ruohon siististi ja kerää lehdet helppoa hävitystä varten.
  • Advanced-sarjan malleissa käyntiääni on todella hiljainen ja niissä on monipuolisimmat säädöt, joilla käyttömukavuus on viety huippuunsa.

Rotak-akkuruohonleikkurit alk. 399 €
 
Päivitetty
24.5.2021