• Etusivu
  • Varusteet

Toimivat työvaatteet kesäksi - valitse sinulle sopivin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö IKH
Päivitetty 07.05.2021
20215_70431.jpg

Hyvät työvaatteet tuntuvat miellyttävältä päällä ja parantavat työpäivän sujuvuutta. IKH:n työvaatevalikoimasta löydät jokaiseen työhön sopivat vaatteet.

Laadukkaat ja miellyttävät työvaatteet tekevät työstäsi sujuvampaa ja parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta, tarvitset vaatteita sitten kotona nikkaroidessa tai työkäyttöön. Yrityksissä asianmukaiset ja profiloidut työvaatteet työntekijöillä ovat myös erinomainen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä, uskottavuutta, työntekijöiden yhteisöllisyyttä, työssä viihtymistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Vaatteita valitessa kannattaa huomioida sekä työtehtävät että omat mieltymykset; joustavatko vaatteet tarpeeksi ja tuntuuko materiaali miellyttävältä päällä. Tarvitsetko työtehtävääsi erityisen kestävästä materiaalista valmistetun vaatetuksen, vai ovatko keveys ja hengittävyys sinulle tärkeimmät valintaperusteet.

Kannattaa myös varmistaa, että taskuja on riittävästi. Useimmissa työhousumalleissa on polvisuojataskut ja reisitasku ainakin toisella puolella, mutta monessa ammatissa käytettävyyden kannalta tärkein seikka voi olla riipputaskut, joihin pystyy sijoittamaan pienikokoiset, jatkuvassa käytössä olevat käsityökalut.

Suomen sääolosuhteissa myös veden- ja tuulenpitävyys on monelle ulkona työskentelevälle olennainen kriteeri. Eri vaatemallien koot voivat vaihdella, joten kokeile rohkeasti eri kokoja löytääksesi itsellesi sopivat. Jos tarvitset lyhyen mallin, sovita D-kokoja. Lahkeen pidennyskin onnistuu - työhousuista löytyy lähes poikkeuksetta lahkeen pidennysvara.

IKH:n työvaate- ja asustevalikoima on saanut runsaasti kiitosta monipuolisuudestaan ja laadustaan. IKH tarjoaakin vaatetuksen joka säähän ja useisiin työtilanteeseen päästä varpaisiin. Näkyvät työvaatteet on edustettuna laajasti sekä kesä- että talvikäyttöön. Valikoimasta löydät oikeat vaatteet niin rakennustyömaille, koneenkuljettajille, metsureille kuin kotitimpureille. Myös hitsarin työvaatteet ja vaatteet maatalousalalle löydät IKH:lta.

Laadukkaaseen työpukeutumiseen kuuluvat tietenkin myös välivaatteet, päähineet, vyöt, sukat ja olkaimet. IKH:n laajasta työkäsineiden valikoimasta löydät helposti hanskatkin hommaan kuin hommaan!

Suurimpien IKH-myymälöiden palveluihin kuuluu myös nopeat painatuspalvelut, joten saat työvaatteesi nimikoituna, usein jopa ostoksesi yhteydessä. Palvelu pelaa myös isommille erille ja yritykset saavatkin näkyvyyttä profiloimalla työntekijöiden vaatteet!

Monipuoliset ja kestävät työvaatteet

IKH:n oma brändi Patron on vuosien saatossa noussut suureen suosioon ja saanut kiitosta muun muassa hinta-laatusuhteestaan. Patron työvaatteet ovat toiminnallisuudeltaan monipuolisia ja kestävyydeltään huippuluokkaa. Kaikki mallit suunnitellaan ja valmistetaan käyttäjää kuunnellen vaadittavien standardien mukaisesti – käyttömukavuutta ja ajatonta suunnittelua unohtamatta.

Etsitpä sitten hyviä perustyövaatteita tai näkyviä, palosuojattuja tai vedenpitäviä suojavaatteita, kattavasta Patron-valikoimasta löydät vastauksen kaikkiin työtarpeisiin niin keliin kuin keliin. Kun työkaverinasi on Patron, sinä voit keskittyä oleelliseen eli itse työhön.

IKH on koonnut Patron-KESÄtyövaatteet yksiin kansiin. Kuvastoon pääset tutustumaan tästä!
Kaikki Patron-tuotteet löytyvät myös IKH:n verkkokaupasta.

Patron-valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat työvaatteet. Älä unohda, että laadukkaaseen työpukeutumiseen kuuluu myös asusteet, kuten esimerkiksi vyöt, päähineet, työkäsineet ja sukat.
Patron-valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat työvaatteet. Älä unohda, että laadukkaaseen työpukeutumiseen kuuluu myös asusteet, kuten esimerkiksi vyöt, päähineet, työkäsineet ja sukat.

Vaatteet ammattilaisille työskentelyyn sekä vapaa-aikaan

IKH:n valikoimasta löydät myös Helly Hansenin pohjoisen olosuhteisiin valmistamat vaatteet. Korkealaatuiset vaatteet sopivat niin ammattilaisille kuin vapaa-aikaan. Työvaatteissa on kiinnitetty huomiota muotoiluun, hyvään istuvuuteen, suojaaviin ominaisuuksiin sekä tyylikkyyteen.

Helly Hansen kehittää jatkuvasti uusia materiaaleja ja työvaatteet valmistetaan kiinteässä yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Vaativissa töissä vaatteiden hengittävyys nousee merkittävään rooliin. Helly Hansenin työvaatteissa pysyt virkeänä koko päivän.

Katso Helly Hansen -työvaatteiden valikoima tästä.

IKH:n valikoimasta löydän kestävät ja laadukkaat Helly Hansen -työvaatteet.
IKH:n valikoimasta löydän kestävät ja laadukkaat Helly Hansen -työvaatteet.

Painatuspalvelu ja aidosti asiantunteva palvelu


IKH-myymälöissä on koulutettuja työvaatemyyjiä, joten saat myymälöistä asiantuntevaa palvelua työvaatteiden valintaan. IKH palvelee laajasti myös yrityksiä ja palveluihin kuuluu painatus- ja brodeerauspalvelut. Pienemmät erät voit saada mukaasi jopa ostosten yhteydessä. Palvelu toimii myös isommille erille. Nimikoiduilla vaatteilla saatkin hyvää näkyvyyttä yrityksellesi!

20215_70449.jpg

Oikeanlaiset kengät pitävät jalat virkeinä pitkän työpäivän ajan

Työjalkineiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kenkien ominaisuuksiin ja käyttömukavuuteen sekä istuvuuteen. Valitse kenkä aina työtehtävän mukaan. Laadukkaan työkengän lähtökohta on kestävät materiaalit, pitävä pohja ja hyvä istuvuus. Monipuoliset suojaominaisuudet, kuten naulaanastumissuoja ja varvassuoja, suojelevat jalkoja työpäivän aikana. Myös kuumuutta ja öljyä kestävä materiaali on useissa turvakengissä vaadittu ominaisuus.

Sievin työjalkineet ovat suomalaista designia ja työtä. IKH:n myymälöistä löydät laajan valikoiman Sievin tyylikkäitä turvajalkineita, jotka jalassa jaksat tehdä pidemmänkin työpäivän. Tutustu tästä!

Sievin työjalkineet ovat pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulos. Jalkineiden suunnittelussa on otettu huomioon mm. turvallisuus ja työympäristöjen asettamat vaatimukset.
Sievin työjalkineet ovat pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulos. Jalkineiden suunnittelussa on otettu huomioon mm. turvallisuus ja työympäristöjen asettamat vaatimukset.
IKH
Varusteet
työvaatteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20223_77567.jpg
Työvaatteet parantavat myös työn tehokkuutta ja turvallisuutta
Laadukkaat ja toimivat työvaatteet ovat tärkeässä roolissa työmailla, sillä mukavuuden lisäksi ne parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta - tarvitset vaatteita sitten kotona nikkaroidessa tai työmaakäyttöön.
20211_68140.jpg
Miten työvaatteet pärjäävät kylmän tuulen ja pakkasen kanssa?
Työvaatetesti / Testaaja 3 / Jaakko Örn / raportti 2
työvaate ja työkenkä testaaja linda seisoo kerrostalotyömaan katolla
Miten työvaatteet pärjäsivät kerrostalotyömaalla Espoossa?
Toimin työnjohtajana kerrostalohankkeessa Espoon Tapiolassa. Vastuualueeni työnjohtajana ovat kahden tornitalon vesikatot, niiden julkisivut sekä pihatyöt kattopuutarhan sekä pihakansien osalta. Työskentelen päivittäin ulkona hyvin haastavissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rakenteilla olevien talojen sisätiloissa, kattojen ja työmaatoimiston väliä tulee käveltyä niin paljon, että askelia tulee helposti päivittäin yli 10 000.Tontti, johon nämä kaksi 12-kerroksista tornia ja välisiipi rakentuu, sijaitsee myös meren rannalla, joten voimakas tuuli ja sade tuottavat lisähaasteita sääolosuhteisiin. Näistä syistä vaatetukselta ja jalkineilta vaaditaan työssäni monia eri ominaisuuksia.
Rakennusammattilainen ragnar estam testasi patronin ja sievin työvaatteita ja kenkiä. kuvassa ragnar heittää rakennusjätettä lavalle työmaalla
Miten Patron-työvaatteet ja Sievi-työkengät pärjäsivät testissä työmaalla?
Olen 40-vuotias rakennusalan ammattilainen, joka toimii laajassa mittakaavassa, mukaan lukien myös pienimuotoiset kiinteistönhoito- sekä kunnossapidon työt. Työni on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa: katoilla, montunpohjalla, sisätiloissa ja ulkona. Teen aliurakointia isommille rakennusyrityksille sekä tietenkin omia projekteja huoneistoremonteista pieniin uudisrakennusprojekteihin. Ja tietenkin kaikkea siltä väliltä.
Rakentaja kantaa betonisirkkeliä ja rakentajalla on huomioväriset työvaatteet päällä
Kuulonaleneman riskit työssäsi – Milloin melu muuttuu vaaralliseksi ja miten voit suojautua?
Kuulonalenema, joka johtuu melusta, on yleinen ammattitauti maailmassa. Jokapäiväisessä työssä altistuminen korkeille melutasoille voi aiheuttaa pysyviä vaurioita kuulollesi. Onneksi kuulonalenemaa on kuitenkin helppo ehkäistä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton