Toimivat työvaatteet kesäksi - valitse sinulle sopivin

Laadukkaat ja miellyttävät työvaatteet tekevät työstäsi sujuvampaa ja parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta, tarvitset vaatteita sitten kotona nikkaroidessa tai työkäyttöön. Yrityksissä asianmukaiset ja profiloidut työvaatteet työntekijöillä ovat myös erinomainen tapa lisätä yrityksen näkyvyyttä, uskottavuutta, työntekijöiden yhteisöllisyyttä, työssä viihtymistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Hyvät työvaatteet tuntuvat miellyttävältä päällä ja parantavat työpäivän sujuvuutta. IKH:n työvaatevalikoimasta löydät jokaiseen työhön sopivat vaatteet.Hyvät työvaatteet tuntuvat miellyttävältä päällä ja parantavat työpäivän sujuvuutta. IKH:n työvaatevalikoimasta löydät jokaiseen työhön sopivat vaatteet.

Vaatteita valitessa kannattaa huomioida sekä työtehtävät että omat mieltymykset; joustavatko vaatteet tarpeeksi ja tuntuuko materiaali miellyttävältä päällä. Tarvitsetko työtehtävääsi erityisen kestävästä materiaalista valmistetun vaatetuksen, vai ovatko keveys ja hengittävyys sinulle tärkeimmät valintaperusteet.

Kannattaa myös varmistaa, että taskuja on riittävästi. Useimmissa työhousumalleissa on polvisuojataskut ja reisitasku ainakin toisella puolella, mutta monessa ammatissa käytettävyyden kannalta tärkein seikka voi olla riipputaskut, joihin pystyy sijoittamaan pienikokoiset, jatkuvassa käytössä olevat käsityökalut.

Suomen sääolosuhteissa myös veden- ja tuulenpitävyys on monelle ulkona työskentelevälle olennainen kriteeri. Eri vaatemallien koot voivat vaihdella, joten kokeile rohkeasti eri kokoja löytääksesi itsellesi sopivat. Jos tarvitset lyhyen mallin, sovita D-kokoja. Lahkeen pidennyskin onnistuu - työhousuista löytyy lähes poikkeuksetta lahkeen pidennysvara.

IKH:n työvaate- ja asustevalikoima on saanut runsaasti kiitosta monipuolisuudestaan ja laadustaan. IKH tarjoaakin vaatetuksen joka säähän ja useisiin työtilanteeseen päästä varpaisiin. Näkyvät työvaatteet on edustettuna laajasti sekä kesä- että talvikäyttöön. Valikoimasta löydät oikeat vaatteet niin rakennustyömaille, koneenkuljettajille, metsureille kuin kotitimpureille. Myös hitsarin työvaatteet ja vaatteet maatalousalalle löydät IKH:lta.

Laadukkaaseen työpukeutumiseen kuuluvat tietenkin myös välivaatteet, päähineet, vyöt, sukat ja olkaimet. IKH:n laajasta työkäsineiden valikoimasta löydät helposti hanskatkin hommaan kuin hommaan!

Suurimpien IKH-myymälöiden palveluihin kuuluu myös nopeat painatuspalvelut, joten saat työvaatteesi nimikoituna, usein jopa ostoksesi yhteydessä. Palvelu pelaa myös isommille erille ja yritykset saavatkin näkyvyyttä profiloimalla työntekijöiden vaatteet!

Monipuoliset ja kestävät työvaatteet

IKH:n oma brändi Patron on vuosien saatossa noussut suureen suosioon ja saanut kiitosta muun muassa hinta-laatusuhteestaan. Patron työvaatteet ovat toiminnallisuudeltaan monipuolisia ja kestävyydeltään huippuluokkaa. Kaikki mallit suunnitellaan ja valmistetaan käyttäjää kuunnellen vaadittavien standardien mukaisesti – käyttömukavuutta ja ajatonta suunnittelua unohtamatta.

Etsitpä sitten hyviä perustyövaatteita tai näkyviä, palosuojattuja tai vedenpitäviä suojavaatteita, kattavasta Patron-valikoimasta löydät vastauksen kaikkiin työtarpeisiin niin keliin kuin keliin. Kun työkaverinasi on Patron, sinä voit keskittyä oleelliseen eli itse työhön.

IKH on koonnut Patron-KESÄtyövaatteet yksiin kansiin. Kuvastoon pääset tutustumaan tästä!
Kaikki Patron-tuotteet löytyvät myös IKH:n verkkokaupasta.

Patron-valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat työvaatteet. Älä unohda, että laadukkaaseen työpukeutumiseen kuuluu myös asusteet, kuten esimerkiksi vyöt, päähineet, työkäsineet ja sukat.Patron-valikoimasta löytyy jokaiselle sopivat työvaatteet. Älä unohda, että laadukkaaseen työpukeutumiseen kuuluu myös asusteet, kuten esimerkiksi vyöt, päähineet, työkäsineet ja sukat.

Vaatteet ammattilaisille työskentelyyn sekä vapaa-aikaan

IKH:n valikoimasta löydät myös Helly Hansenin pohjoisen olosuhteisiin valmistamat vaatteet. Korkealaatuiset vaatteet sopivat niin ammattilaisille kuin vapaa-aikaan. Työvaatteissa on kiinnitetty huomiota muotoiluun, hyvään istuvuuteen, suojaaviin ominaisuuksiin sekä tyylikkyyteen.

Helly Hansen kehittää jatkuvasti uusia materiaaleja ja työvaatteet valmistetaan kiinteässä yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Vaativissa töissä vaatteiden hengittävyys nousee merkittävään rooliin. Helly Hansenin työvaatteissa pysyt virkeänä koko päivän.

Katso Helly Hansen -työvaatteiden valikoima tästä.

IKH:n valikoimasta löydän kestävät ja laadukkaat Helly Hansen -työvaatteet.IKH:n valikoimasta löydän kestävät ja laadukkaat Helly Hansen -työvaatteet.

Painatuspalvelu ja aidosti asiantunteva palvelu


IKH-myymälöissä on koulutettuja työvaatemyyjiä, joten saat myymälöistä asiantuntevaa palvelua työvaatteiden valintaan. IKH palvelee laajasti myös yrityksiä ja palveluihin kuuluu painatus- ja brodeerauspalvelut. Pienemmät erät voit saada mukaasi jopa ostosten yhteydessä. Palvelu toimii myös isommille erille. Nimikoiduilla vaatteilla saatkin hyvää näkyvyyttä yrityksellesi!
IKH_painatus neliö

Oikeanlaiset kengät pitävät jalat virkeinä pitkän työpäivän ajan

Työjalkineiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota kenkien ominaisuuksiin ja käyttömukavuuteen sekä istuvuuteen. Valitse kenkä aina työtehtävän mukaan. Laadukkaan työkengän lähtökohta on kestävät materiaalit, pitävä pohja ja hyvä istuvuus. Monipuoliset suojaominaisuudet, kuten naulaanastumissuoja ja varvassuoja, suojelevat jalkoja työpäivän aikana. Myös kuumuutta ja öljyä kestävä materiaali on useissa turvakengissä vaadittu ominaisuus.

Sievin työjalkineet ovat suomalaista designia ja työtä. IKH:n myymälöistä löydät laajan valikoiman Sievin tyylikkäitä turvajalkineita, jotka jalassa jaksat tehdä pidemmänkin työpäivän. Tutustu tästä!

Sievin työjalkineet ovat pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulos. Jalkineiden suunnittelussa on otettu huomioon mm. turvallisuus ja työympäristöjen asettamat vaatimukset.Sievin työjalkineet ovat pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tulos. Jalkineiden suunnittelussa on otettu huomioon mm. turvallisuus ja työympäristöjen asettamat vaatimukset.
 
Julkaistu
7.5.2021