Miksi keittiöremontti kannattaa tehdä putkiremontin yhteydessä?

Talon iän karttuessa erilaiset remonttitarpeet kilpailevat toteutusjärjestyksestä. On kuitenkin hyvä muistaa, että moni remontti kannattaa yhdistää. Yksi tällainen remonttipari on keittiö- ja putkiremontti. Putkiremontti edellyttää vähintäänkin osittaista keittiön purkamista. Kaikessa tärkeydessään putkiremontti on myös hieman tylsä, koska mitään uutta ilmettä ei ole tarjolla. Näiden yhdistäminen tekee tylsästä putkiremontista innostavan, uuden keittiön odotuksen.

Rakentaja.fi:n järjestämässä Kaunein keittiö -äänestyksessä voiton saavuttanut Petra-keittiöiden havunvihreä Eerika huokuu harmonisen luonnonläheistä tunnelmaa.Rakentaja.fi:n järjestämässä Kaunein keittiö -äänestyksessä voiton saavuttanut Petra-keittiöiden havunvihreä Eerika huokuu harmonisen luonnonläheistä tunnelmaa.

Neljä hyvää syytä remontoida keittiö putkiremontin yhteydessä

Hyödynnä purkutyöt, säästä rahaa
Vanha keittiö pitää purkaa ainakin osittain, ja uudelleen asennuksessa on riskinsä. Asennus maksaa joka tapauksessa, joten järkevämpää on asentaa uudet, nykyaikaiset mittatilauskalusteet.

Kaksi remonttia, yhdet pölyt
Jos keittiöremontti on yhtään ajankohtainen, kannattaa se tehdä samoilla remonttipölyillä. Samanaikainen remontti säästää myös aikaa.

Parannusta toiminnallisuuteen ja ulkonäköön
Kalusteiden ja kodinkoneiden päivittäminen parantaa sekä keittiön ulkonäköä että ergonomiaa. Uudet kodinkoneet ovat usein myös energiatehokkaampia ja näin ympäristöystävällisempiä.

Asunnon arvon nousu
Uusi keittiö kohottaa kotisi ilmettä ja arvoa.

Keittiölle asetetaan uudenlaisia odotuksia

Keittiön rooli ja merkitys on muuttunut. Perinteisten keittiössä tehtävien askareiden lisäksi keittiö saattaa olla suosittu oleskelutila tai jopa työpiste. Etätyöskentelyn lisääntyminen tuo keittiölle uudenlaisia odotuksia. Keittiöön toivotaan muunneltavuutta ja monipuolisuutta.

A la Carten Vida-keittiö muuntautuu tilanteiden mukaan vaikkapa aamiaispöydästä etätyöpisteeksi.A la Carten Vida-keittiö muuntautuu tilanteiden mukaan vaikkapa aamiaispöydästä etätyöpisteeksi.

Lue myös tutkimustuloksista: Tätä suomalaiset haluavat keittiöön

Keittiön parhaat innovaatiot uudistavat keittiösi käytännöllisyyden

Keittiöremontti uudistaa keittiösi ilmeen, mutta lukuisien uusien innovaatoiden myötä on mahdollisuus parantaa toimivuutta. Yksi näistä on suuren suosion saavuttanut aamiaiskaappi.

Aamiaiskaappi on yksi keittiön halutuimmista ominaisuuksista. Pocketti-kaapissa on kätevät sivuille liukuvat ovet, jotka eivät ole tiellä ovien auki ollessa.Aamiaiskaappi on yksi keittiön halutuimmista ominaisuuksista. Pocketti-kaapissa on kätevät sivuille liukuvat ovet, jotka eivät ole tiellä ovien auki ollessa.

Lue lisää innovaatioista ja mieti, mitä sinä haluaisit keittiöösi? Keittiön parhaat innovaatiot


Ammattilaisen avulla pääsette parhaaseen ratkaisuun

Varaa maksuton suunnitteluaika Keittiömaailman keittiösuunnittelijalle

Lue myös: Keittiösuunnittelu onnistuu myös verkkotapaamisella

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
29.4.2021