Kattoikkuna toimii myös aurinkoenergian voimalla

Luonnonvalo. Se raikastaa tilan ja tuo tullessaan kodikkuutta kaikkialle. Mutta mikä ratkaisuksi, jos luonnonvalo ei perinteisestä ikkunasta tulevana yllä kaikkialle minne toivoisi? Valaistussuunnitelmien uudelleenlaittamisen sijaan, voisikin harkita kattoikkunaa. Mikä parasta, korkealle asennetut kattoikkunat saa toimimaan myös aurinkoenergialla automaattisesti.

Mukavuutta arvostavalle

Automatiikka on tämän päivän sana. Nyt se voidaan liittää myös kattoikkunoihin, sillä kauko-ohjaimen avulla ohjaat kaikkia kotisi ikkunoita helposti yhdestä paikasta. Mukavuutta arvostavalle VELUXin innovatiivinen järjestelmä antaa mahdollisuuden ohjata kauko-ohjattavien ikkunoiden toimintaa, verhojen sekä rullasuojien avaamisen ja sulkemisen vain yhtä ohjauspaneelia käyttämällä. Halutessasi voit luoda omiin tarpeisiisi soveltuvia ohjelmia niin herätyksen-, tuuletuksen- ja lomaohjelmien ynnä muiden suhteen. Käytössäsi on myös ennalta määriteltyjä ohjelmia, joita pystyt hyödyntämään arjessasi.

velux kattoikkunat toimivat myös aurinkoenergialla-750x422

Ikkunat auki auringon voimalla

Tämän päivän kattoikkunat ovat helppoja ja miellyttäviä käyttää. Erilaisia avausmekanismeja sekä avautumisratkaisuja löytyy lähes jokaiseen tarpeeseen. Nyt perinteisten käsin avattavien ikkunoiden rinnalle on VELUX kehittänyt sähköikkunan sekä vaihtoehdon, joka toimii aurinkoenergian voimalla.

VELUX INTEGRA® on uudenlainen kattoikkuna, jonka käyttö on entistä huolettomampaa. Miltä kuulostaisi valmiiksi raikkaan tuoksuiseksi tuuletettu koti saapuessasi kotiin, yhdellä painalluksella sulkeutuvat ikkunat sekä se, että sateen yllättäessä voit olla varma, että auki jäänyt kattoikkuna on automaattisesti sulkeutunut kattoikkunassa olevan sadetunnistimen ansiosta.

Aurinkovoimalla toimiva kattoikkuna pitää sisällään kaikki samat ominaisuudet kuin sähköllä toimiva versio. Ikkunan akku latautuu automaattisesti ikkunaan integroidun aurinkokennon avulla. Sinun ei tarvitse huolehtia akkujen tilasta. Aurinkovoimainen ikkuna edellyttää suoran auringonvalon saamista, mikä tulee huomioida tätä ikkunatyyppiä valittaessa. Asennus on perinteistä sähköllä toimivaa ikkunaa helpompi ja nopeampi, sillä erillisiä johdotuksia ei tarvitse tehdä eikä miettiä.

132002-01-xxl

Haluatko päivittää käsikäyttöisen ikkunasi automaattiseksi?

Perinteisen käsikäyttöisen ikkunan päivittäminen joko sähköllä tai aurinkoenergialla toimivaksi on mahdollista. Aurinkoenergialla toimiva päivityspaketti on toteutukseltaan nopea sekä johdoton ratkaisu, ja erityisesti hyvä silloin, kun kyseessä on yksittäisiä ikkunoita tai johtojen vetäminen on hankalaa.

Lähes kaikkia tuotteita, eli ikkunoita, sisäpuolisia verhoja, ulkopuolisia markiiseja sekä rullasuojia on mahdollista tilata aurinkokennotoimisina tai sähkötoimisina.

Upea kuparikattoinen kattoikkunakohde Tuusulassa

LUKUVINKKI! Kattoikkunat ateljeekodin kuparikatolla >>

leppo-kattoikkuna-750x422
 
Julkaistu
29.4.2021