Remontin yllättäessä remonttilaina auttaa

Onko suunnitelmissasi keittiö- tai kylpyhuoneremontti? Vai onko taloyhtiössäsi alkamassa putkiremontti? Olet sitten suunnitellut remonttia tai se tulee yllättäen kannattaa harkita remonttilainaa. Remonttilaina on joustava tapa rahoittaa remontin kustannuksia.

brush-1034901_1920

Jossain vaiheessa elämää kodin remontoiminen on välttämätöntä. Se voi olla pintaremonttia, kodinkoneiden päivitystä tai asunnon peruskorjausta. Myös remonttien yhdistäminen on järkevää. Puujulkisivua korjattaessa kannattaa tarkastaa lisäeristyksen tarve. Taloyhtiön putkiremontin ollessa ajankohtainen kannattaa miettiä keittiön päivittämistä. Tai jos olet hankkimassa aurinkopaneeleita, varmista ensin kattosi kunto.

Suunnitellussakin remontissa voi tulla yllätyksiä ja omat säästöt eivät aina riitäkään. Silloin kannattaa miettiä remonttilainan mahdollisuutta. Remonttilaina mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen, kodintekniikan päivittämisen sekä yllättävien remonttien toteuttamisen. Lendon lainapalvelusta voit hakea remonttilainaa helposti ja nopeasti. Rahat voit saada tilillesi jo saman päivän aikana.

Remonttilainan avulla sinun ei tarvitse odottaa palkkapäivää, jotta voit aloittaa seuraavan työvaiheen. Lainalla remontti hoituu stressittömästi ja samalla oma talous pysyy hallinnassa, kun lainanlyhennykset on omaan talouteen sopivat ja tasasuuruiset.

Älä säästä väärässä paikassa, vaan anna Lendon auttaa. Remonttilainalla rahoitat niin pienet kuin suuret remontit.

Lainatarjoukset päivässä

Lendon kautta haet vakuudetonta remonttilainaa niin suuriin kuin pieniin remontteihin aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka. Kun käytössä ei ole vakuuksia tai takaajaa, tai kun rahoitukselle on kiire, on vakuudeton laina kätevä tapa rahoittaa remontti. Laina on nostettavissa nopeimmillaan saman päivän aikana eikä sen pantiksi tarvitse asettaa omaisuuttaan. Vakuudeton remonttilaina on varteenotettava vaihtoehto etenkin silloin, kun lainasumma on pieni.

Kun tarvitset remonttirahoitusta täytät vain hakemuksen ja Lendo välittää sen puolestasi usealle eri pankille ja luotonantajalle. Tarjoukset voit saada jopa minuuteissa hakemuksen jättämisestä. Tarjotut remonttilainat ovat nähtävissäsi vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä Omilla sivuillasi, josta pääset yhdellä vilkaisulla vertailemaan remonttilainoja. Lainavaihtoehdoista voit valita itsellesi sopivimman.

Lendon lainapalvelun avulla lainojen kilpailutus on nopeaa, maksutonta sekä turvallista. Pääset kerralla valitsemaan useamman lainan joukosta, joten sinun ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen saamaasi tarjoukseen. Lendon kautta tavoitat 21 yhteistyöpankkia yhdellä ainoalla lainahakemuksella. Palvelun avulla saat näppärästi yhteenvedon kaikista mahdollisista lainatarjouksista mitä pankit voivat sinulle tarjota.

Lainan haku pähkinän kuoressa

  • Vakuudetonta remonttilainaa voit saada 500 - 60 000 euroa

  • Tee hakemus Lendon lainanvertailupalveluun ja valitse lainan käyttötarkoitukseksi Remontti

  • Saat tarjoukset lainasta vuorokauden kuluessa

  • Vertaa remonttilainoja ja valitse mieluisin lainatarjous

  • Remonttilainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on kuukausittaiset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Tutustu remonttilainaan!
 
Julkaistu
3.5.2021