• Etusivu
  • Talo

Valitse kaunein energiaa tuottava katto ja voit voittaa pizzauunin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö BMI Suomi, Ormax Monier Oy
Päivitetty 03.05.2021
20214_70361.jpg

Oletko harkinnut aurinkopaneelien hankintaa? Haluaisimme tietää millainen energiaa tuottava katto on sinusta kaunein. Meitä kiinnostaa myös mikä sinua askarruttaa aurinkokaton hankinnassa. Mietyttääkö sinua esimerkiksi aurinkopaneelien vaikutus julkisivun ulkonäköön.

Täytä lyhyt kysely ja olet mukana Ooni pizzauunin (arvo 319 €) arvonnassa!

Upea Ooni Koda -pizzauuni vie pizzanpaistamisen aivan uudelle tasolle helposti ja vaivattomasti. Pizzauunilla valmistat aidon rapean kiviuunipizzan 60 sekunnissa.

Kyselyyn on valittu yleisesti Suomessa myyty aurinkopaneeliratkaisu, jossa aurinkopaneelit tulevat varsinaisen kattorakenteen päälle, sekä karkaistusta lasista valmistetut ja helposti valoa läpäisevät aurinkopaneelit, jotka on integroitu kattoon. Markkinoilla olevissa aurinkokatoissa paneelit ovat samassa tasossa kattomateriaalin kanssa. Tällöin aurinkopaneelit eivät vaikuta talon ulkonäköön.

Arvomme yhdessä BMI Suomen kanssa pizzauunin kaikkien 16.5. mennessä kyselyn täyttäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Info

Info

Arvonnan säännöt

  • Kilpailun järjestää Schibsted Suomi Oy / Oikotie Oy / Rakentaja.fi & BMI Suomi
  • Kilpailuaika on 3.-16.5.2021. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien kyselyn täyttäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  • Arvonta suoritetaan vk 20 aikana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, menettää hän palkinnon ja Rakentaja.fillä & BMI Suomella on oikeus valita tilalle toinen voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Rakentaja.fissä.
  • Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Rakentaja.fi-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
  • Rakentaja.fin järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Rakentaja.fin kilpailujen osalta.
  • Osallistumalla arvontaan hyväksyt Rakentaja.fin käyttöehdotja tietosuojalausekkeen.

Lue lisää tiilikatoista

BMI Suomi
Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20218_72045.jpg
Mummotapetit ovat taas muotia
Mummotapetti ei ole tietenkään mikään virallinen sisustustrendi tai tapettikategoria, mutta kuvastaa erittäin oivallisesti tämän hetken yhtä sisustus suuntaa. Mummotapettien esiinmarssi nivoutuu yhteen kiinnostuksesta vanhoihin maalaistaloistaloihin ja mummon mökkeihin. Moni haluaa muuttaa maalle etätöihin, lähemmäs luontoa, raikkaaseen ilmaan ja verkkaisempaan elämäntyyliin.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Laskujen maksamisen varmistaminen
Toimenpiteet:Tilaaja maksaa laskut viimeistään laskun eräpäivänä.Vastuuhenkilöt:Valvoja ja projektipäällikköDokumentit:MaksutositeHyväksyntä:Projektipäällikkö
202112_73965.jpg
Näin poltat kynttilöitä oikein: katso vinkit turvalliseen tunnelmointiin
Kynttilät ovat pimeänä vuodenaikana tärkeitä tunnelmanluojia, mutta valvomatta jätettyinä ne aiheuttavat merkittävän tulipaloriskin. Vuosittain syttyy keskimäärin noin sata kynttiläpaloa, joista suuri osa saa alkunsa kynttilöiden huolimattomasta ja käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) testauksissa markkinoilla olevista kynttilöistä ei löytynyt palovaaraa aiheuttavia puutteita.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton