Valitse kaunein energiaa tuottava katto ja voit voittaa pizzauunin

Oletko harkinnut aurinkopaneelien hankintaa? Haluaisimme tietää millainen energiaa tuottava katto on sinusta kaunein. Meitä kiinnostaa myös mikä sinua askarruttaa aurinkokaton hankinnassa. Mietyttääkö sinua esimerkiksi aurinkopaneelien vaikutus julkisivun ulkonäköön.

Ooni Koda-Lifestyle-Edinburgh-1


Täytä lyhyt kysely ja olet mukana Ooni pizzauunin (arvo 319 €) arvonnassa!

Upea Ooni Koda -pizzauuni vie pizzanpaistamisen aivan uudelle tasolle helposti ja vaivattomasti. Pizzauunilla valmistat aidon rapean kiviuunipizzan 60 sekunnissa.

Kyselyyn on valittu yleisesti Suomessa myyty aurinkopaneeliratkaisu, jossa aurinkopaneelit tulevat varsinaisen kattorakenteen päälle, sekä karkaistusta lasista valmistetut ja helposti valoa läpäisevät aurinkopaneelit, jotka on integroitu kattoon. Markkinoilla olevissa aurinkokatoissa paneelit ovat samassa tasossa kattomateriaalin kanssa. Tällöin aurinkopaneelit eivät vaikuta talon ulkonäköön.

Arvomme yhdessä BMI Suomen kanssa pizzauunin kaikkien 16.5. mennessä kyselyn täyttäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Arvonnan säännöt

  • Kilpailun järjestää Schibsted Suomi Oy / Oikotie Oy / Rakentaja.fi & BMI Suomi
  • Kilpailuaika on 3.-16.5.2021. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
  • Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien kyselyn täyttäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  • Arvonta suoritetaan vk 20 aikana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, menettää hän palkinnon ja Rakentaja.fillä & BMI Suomella on oikeus valita tilalle toinen voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Rakentaja.fissä.
  • Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Rakentaja.fi-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
  • Rakentaja.fin järjestämät kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Rakentaja.fin kilpailujen osalta.
  • Osallistumalla arvontaan hyväksyt Rakentaja.fin käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

 
Julkaistu
3.5.2021