Piharakennuksella piristystä pihapiiriin

Kaipaatko kotisi tai huvilasi pihapiiriin lisää tilaa yöpymiseen, ruoanlaittoon tai muuten yhteiseen ajanviettoon? Hirrestä valmistetut Kontio-pihamalliston rakennukset tarjoavat oivan ratkaisun!

750 Juolukka PI-MA

Nämä piharakennukset on helppoa pystyttää myös itse. Hieman kevyemmät hirret ovat helppoja käsitellä ja selkeät ohjeet auttavat asennuksessa. Myös kaikki väliseinät ovat hirrestä, jolloin rakentaminen on kaikin puolin yksinkertaista. Aittamalleissa on eristetty ala- ja yläpohja sekä kaksinkertaiset ikkunat, jolloin rakennuksen käyttöaika alkaa aiemmin keväällä ja kestää pidemmälle syksyyn.

Unikko

Unikko on studiomainen aitta, joka avaa anteliaasti näkymän ympäristöön. Suuret lasiovet ja -ikkunat antavat sinun nauttia luonnosta myös hieman huonommallakin säällä. Tähän piharakennukseen voit helposti sijoittaa keittiön, ruokapöydän sekä sängyn. Siis todellinen vierasmaja suorastaan. Unikossa kerrosalaa on 15,5 m² ja kokonaiskäyttöalaa 23,5 m².

Kontio Unikko AKontio Unikko A

Pioni

Kontio Pioni AKontio Pioni A

Pioni pariaitta tarjoaa kesävieraille ihanteelliset makuu- ja oleskelutilat. Pioni pariaitassa on nukkumasijaa vähintään kahdelle yöpyjälle, mutta aitan huoneisiin majoittaa helposti useammankin. Kerrosalaa on 15,5 m² ja kokonaiskäyttöalaa 22 m².

Orvokki

Orvokki on vapaa-ajan asumisen sydän, jossa viihdytään hyvän ruoan ja seurustelun merkeissä. Tässä piharakennuksessa löytyy tilaa suuremmankin joukon illanvietolle. Kesäkeittiöön mahtuu ruokailijat nauttimaan upeista kesäherkuista myös sadesäällä. Makoisan ruoan jälkeen onkin helppo siirtyä nokosille aitan puolelle. Kerrosala 23,5 m2 ja kokonaiskäyttöala 27 m2.

Kontio OrvokkiKontio Orvokki

Juolukka

Kontio JuolukkaKontio Juolukka

Juolukka sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen kesäkeittiöstä grillikatokseen ja harrastetilaan. Lasiset pariovet sekä molemmissa päädyissä olevat ikkunat päästävät valon kulkemaan esteettä perimmäiseenkin nurkkaan. Tällä pihan monikäyttöisellä rakennuksella on kerrosalaa 9,5 m² ja kokonaiskäyttöalaa 11 m².

Mustikka

Mustikka ei ole vain metsistä loppukesästä löytyvä herkku, vaan Mustikka on kätevä grillikatos, johon mahtuu reilun kokoinen kesäkeittiö. Tässä kolmelta seinustaltaan avoimessa katoksessa löytyy helposti tilaa jopa 8-henkiselle seurueelle. Kokonaiskäyttöalaa 13,5 m².

Kontio MustikkaKontio Mustikka

Katso kaikki pihamallit

Kontio piharakennukset ovat ostettavissa Kontio-myymälöistä


 
Päivitetty
22.4.2021