Puhtaampi sisäilma keskuspölynimurilla

Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen.

puzer_puhdas_sisailma_1920x1080

Eroon mikropölystä ja bakteereista

Imuroit asuntoasi innolla päästäksesi eroon pölystä, liasta ja bakteereista. Huono imuri voi kuitenkin aiheuttaa jopa päinvastaisia tuloksia. Australiassa tehdyn testin mukaan perässä vedettävät imurit voivatkin levittää tartuntatauteja ja allergisoida, sillä imurin voimakas ulospuhallus nostaa hienojakoista pölyä ja bakteereita takaisin ilmaan. "Perinteiset imurit" voivat näin levittää pölyä ja allergianaiheuttajia, mikä johtaa pahempaan altistumiseen.

Keskuspölynimuri on sisäilman laadun kannalta suositeltavin pölynimurivaihtoehto kodin imurointiin. Keskuspölynimurilla imuroitaessa poistoilma johdetaan yleensä talosta tai huoneistosta ulos. Näin imurin poistoilma ei pääse kierrättämään hienojakoisintakaan pölyä tai pahanhajuista jäteilmaa takaisin huonetilaan. Siivoustulos on huomattavasti perässä vedettävää imuria tarkempi, jolloin siivouksesta on pitempiaikainen hyöty.

Keskuspölynimuri on ekologinen valinta

Suomessa poistuu käytöstä lähes 200 000 tuhatta perässä vedettävää imuria vuosittain, mikä ei ole kovinkaan ekologista. Keskuspölynimuri kestää käytössä kymmeniä vuosia ja varaosia on saatavissa vanhoihinkin malleihin. Yleensä vaihtamalla moottori uuteen saadaan keskuspölynimurille useita käyttövuosia lisää, näin säästetään luontoa.

Kotimaista imuriteknologiaa

Tarkasteltaessa siivoustuloksen laatua sekä käyttömukavuutta erottuvat Puzer-keskuspölynimurit edukseen. Nopea käyttöönotto, tehokas moottori sekä pölynsuodatus ja erittäin hiljainen ääni ovat tehneet Puzer-keskuspölynimureista todella suositun vaihtoehdon.

KP-Tekno Oy on suomalainen, perheomisteinen yritys ja valmistanut Puzer keskuspölynimureita jo yli 30 vuoden ajan, niin kotimaan markkinoille kuin vientiinkin. Puzer keskuspölynimurit ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, ja omien työntekijöidensä lisäksi yritys työllistää kotimaassa ison joukon alihankkijoidensa työntekijöitä. Valitsemalla Avainlipputuotteen tuet suomalaista työtä.

Valitse kotiisi sopiva malli

Puzer Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa, jonka teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin. Imurissa on integroitu imurasia.

Puzer Eeva² on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri sekä pieniin että keskisuuriin koteihin

Puzer Easy² on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Poistoilma ohjautuu allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita.

Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri, joka on markkinoiden helpoin keskuspölynimuri asentaa. Imurissa on integroitu imurasia.
 

Puzer-keskuspölynimurien edut:

  • Tarkka imurointitulos puhdistaen myös sisäilmaa
  • Erinomainen käytettävyys
  • Tehokas imuriteknologia
  • Valmistus ympäristöarvojen mukaisesti
  • Imurimallit kaikkiin taloihin ja tiloihin
  • Takuu keskusyksiköille 5 vuotta
  • Kotimainen avainlipputuote
  • Ilmainen suunnittelupalvelu

Jätä yhteydenottopyyntö

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun.

 
Päivitetty
23.4.2021