• Etusivu
  • Varusteet

Puhtaampi sisäilma keskuspölynimurilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö KP-Tekno Oy
Päivitetty 23.04.2021
20214_70168.jpg

Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen.

Eroon mikropölystä ja bakteereista

Imuroit asuntoasi innolla päästäksesi eroon pölystä, liasta ja bakteereista. Huono imuri voi kuitenkin aiheuttaa jopa päinvastaisia tuloksia. Australiassa tehdyn testin mukaan perässä vedettävät imurit voivatkin levittää tartuntatauteja ja allergisoida, sillä imurin voimakas ulospuhallus nostaa hienojakoista pölyä ja bakteereita takaisin ilmaan. "Perinteiset imurit" voivat näin levittää pölyä ja allergianaiheuttajia, mikä johtaa pahempaan altistumiseen.

Keskuspölynimuri on sisäilman laadun kannalta suositeltavin pölynimurivaihtoehto kodin imurointiin. Keskuspölynimurilla imuroitaessa poistoilma johdetaan yleensä talosta tai huoneistosta ulos. Näin imurin poistoilma ei pääse kierrättämään hienojakoisintakaan pölyä tai pahanhajuista jäteilmaa takaisin huonetilaan. Siivoustulos on huomattavasti perässä vedettävää imuria tarkempi, jolloin siivouksesta on pitempiaikainen hyöty.

Keskuspölynimuri on ekologinen valinta

Suomessa poistuu käytöstä lähes 200 000 tuhatta perässä vedettävää imuria vuosittain, mikä ei ole kovinkaan ekologista. Keskuspölynimuri kestää käytössä kymmeniä vuosia ja varaosia on saatavissa vanhoihinkin malleihin. Yleensä vaihtamalla moottori uuteen saadaan keskuspölynimurille useita käyttövuosia lisää, näin säästetään luontoa.

Kotimaista imuriteknologiaa

Tarkasteltaessa siivoustuloksen laatua sekä käyttömukavuutta erottuvat Puzer-keskuspölynimurit edukseen. Nopea käyttöönotto, tehokas moottori sekä pölynsuodatus ja erittäin hiljainen ääni ovat tehneet Puzer-keskuspölynimureista todella suositun vaihtoehdon.

KP-Tekno Oy on suomalainen, perheomisteinen yritys ja valmistanut Puzer keskuspölynimureita jo yli 30 vuoden ajan, niin kotimaan markkinoille kuin vientiinkin. Puzer keskuspölynimurit ovat kotimaisia Avainlipputuotteita, ja omien työntekijöidensä lisäksi yritys työllistää kotimaassa ison joukon alihankkijoidensa työntekijöitä. Valitsemalla Avainlipputuotteen tuet suomalaista työtä.

Valitse kotiisi sopiva malli

Puzer Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa, jonka teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin. Imurissa on integroitu imurasia.

Puzer Eeva² on pieni mutta tehokas keskuspölynimuri sekä pieniin että keskisuuriin koteihin

Puzer Easy² on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Poistoilma ohjautuu allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita.

Puzer Oiva on perinteinen ja tehokas säiliöimuri, joka on markkinoiden helpoin keskuspölynimuri asentaa. Imurissa on integroitu imurasia.

Info

Info

Puzer-keskuspölynimurien edut:

  • Tarkka imurointitulos puhdistaen myös sisäilmaa
  • Erinomainen käytettävyys
  • Tehokas imuriteknologia
  • Valmistus ympäristöarvojen mukaisesti
  • Imurimallit kaikkiin taloihin ja tiloihin
  • Takuu keskusyksiköille 5 vuotta
  • Kotimainen avainlipputuote
  • Ilmainen suunnittelupalvelu

Jätä yhteydenottopyyntö

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuri ratkaisun.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

KP-Tekno Oy
Varusteet
sisätilat
siivous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20187_53934.jpg
Tee kodin siivouksesta helppoa ja tehokasta
Keskuspölynimurista on tullut yhä useamman kodin vakiovaruste. Sen etuina perässä vedettävään imuriin nähden ovat käytön helppous, mukavuus ja parempi siivoustulos. Keskuspölynimuri on myös hiljainen, sillä keskusyksikkö on perinteistä imuria paremmin äänieristetty ja se sijoitetaan yleensä kauemmas varsinaisista kodin oleskelutiloista. Kun imurin ääntä ei tarvitse jatkuvasti kuunnella, jaksaa myös itse siivoamiseen keskittyä paremmin.
201411_41763.jpg
Keskuspölynimuri sopii jokaiseen kotiin
Keskuspölynimuri on lähes itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, mutta sen jälkiasentaminen vanhaan taloon onnistuu myös todella helposti. Muutaman asennusvaiheen jälkeen käytössäsi on tehokas ja hiljainen keskuspölynimuri, jolla pidät kotisi puhtaampana ja raikkaana.
Sohvan imurointi
Puzer Easy kerrostaloon
Vietämme suurimman osan vuorokaudesta sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on erittäin suuri merkitys hyvinvointiimme. Puzer-keskuspölynimuri on kätevä ja tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen. Keskuspölynimuri ei ole alunperin suomalainen keksintö, mutta täällä niiden tuotekehitys on kulkenut pitkin harppauksin eteenpäin. Kehityksen kärkijoukoissa kulkevalla KP-Teknolla on jo viisitoistavuotinen kokemus keskuspölymimurien valmistuksesta. Yrityksen Puzer-mallisto on saavuttanut vankan jalansijan Suomen keskuspölynimurimarkkinoilla, ja Puzerit tunnetaan myös eri puolilla Eurooppaa sekä Japanissa ja Kiinassa.Lisätietoa keskuspölynimureista...Puzer Easyn voit hankkia myös Jäsentukusta...Perinteiset Puzer-keskuspölymimurit soveltuvat käytettäviksi omakoti-, rivi- ynnä muissa pientaloissa, joissa tavallista imuria käytettäessä ongelmaksi muodostuva mikropöly johdetaan poistoilmaputkiston kautta suoraan ulkoilmaan. Uusinta mallia, Puzer Easyä, voidaan käyttää myös kerrostaloissa sijaitsevissa asunnoissa ja toimistotiloissa, koska se ei vaadi imu- eikä poistoilmaputkistoa. Poistoilma johdetaan täysin puhdistettuna siihen tilaan, johon imuri on asennettu.
201811_55376.jpg
Millainen keskuspölynimuri sinulle soveltuu?
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20228_79442.jpg
Elektroniikkaromua välttävä kuluttaja valitsee keskuspölynimurin
Oikein käytettynä keskuspölynimuri pesee kilpailijansa elinkaaressaan ja keskusyksikön moottori kestää usein jopa 10-20 vuotta. Perässä vedettävän tyypillinen käyttöikä on tyypillisesti vain joitakin vuosia. Yleensä rikkoutuneita perässä vedettäviä tai robotti-imureita tehon heikennyttyä tai rikkouduttua korjata vaan niistä tulee elektroniikkaromua. Kuluttajan, joka haluaa minimoida elektroniikkajätteen määrän, kannattaakin valita siivousvälineekseen keskuspölynimurin.
42_P_152962_1.jpg
Keskuspölynimurin asennus uuteen omakotitaloon - katso video
Katso video Allaway-keskuspölynimurin, imurasian ja pölypussin asennuksesta. Asennuskohde on yksilöllinen omakotitalo, jonka suunnittelussa asukas on ollut alusta alkaen mukana. Perheen edellisessäkin kodissa oli Allavay-keskuspölynimuri, johon oltiin oltu tyytyväisiä, joten Allaway oli luonnollinen valinta uutta kotia rakentaessa.Yksiköksi valikoitui moderni Z45i, joka asennetaan videolla pölypussisarjan kanssa. Z45i on hyvä ratkaisu älytoimintojensa takia; imurin toimintoja ja pölypussin täyttöastetta voi seurata helposti Allaway-sovelluksen kautta. Optima-imurasia on nopea asentaa ja huomaamaton lisä valonkatkaisijoiden vierellä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton