Virtuaalimessuilla remontoinnin asiantuntijan kanssa voi keskustella vaikka kotisohvalta

Kevään edetessä rakentamisen ja remontoinnin sesonki kiihtyy, mutta alan perinteisiä messuja ei vielä pandemian takia päästä järjestämään. Rakentaja vastaa patoutuvaan kysyntään keräämällä alan toimijat ja kotejaan uudistavat suomalaiset yhteen Rakenna & Remontoi -virtuaalimessuille toukokuussa. Gigantti tuo messuille keittiö- ja kodinkonevalikoimansa.

RakennaRemontoiVirtuaalimessut

Ihmiset haluavat tutustua tuotteisiin ja kaipaavat vastauksia kysymyksiinsä asiantuntijoilta. Valmistajat ja jälleenmyyjät haluavat vastata tähän kysyntään, sanoo Rakenna & Remontoi -messujen messupäällikkö Jussi Ruotsalainen.

Virtuaalisilla messuilla osastot rakennetaan messusaitille ja näytteilleasettajat houkuttelevat messukävijöitä pysähtymään juttusille tai ostoksille asiantuntija-chatin ja messutarjousten avulla.

Messutarjouksia ja asiantuntija-apua

R&R-messut järjestetään 3.-9.5.2021 osoitteessa rrmessut.fi/. Mukana messuilla on kymmeniä osastoja, joissa pääsee tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin - sekä alan asiantuntijoihin.

Kävijälle messut ovat helppo tapa hakea tietoja, ohjeita ja hyviä diilejä, kun rakentamisen ja remontoinnin palvelut ja tuotteet ovat yhden saitin alla. Siinä voi vertailla tarjontaa ja hyödyntää vain messuvieraille kohdistetut tarjoukset. Perinteisille rakennusmessuille noin 90 % kävijöistä tulee messupaikkakunnan maakunnasta. Virtuaalimessuille on helppo osallistua mistä päin Suomea tahansa, messupäällikkö Ruotsalainen sanoo.

Virtuaalimessuille voi osallistua kotisohvalta tai vaikka suoraan omalta rakennustyömaalta. Sisäänpääsy Rakenna & Remontoi -virtuaalimessuille on messuvieraille maksuton.

Olemme haastatelleet muita pohjoismaisia virtuaalimessujärjestäjiä ja heidän kokemuksensa mukaan kävijät haluavat pysähtyä osastolle keskustelemaan oikean ihmisen kanssa. Siksi osastoillamme on chat-palvelu, jonka kautta ihmiset voivat tavata rakentamisen ja remontoinnin asiantuntijoita, Jussi Ruotsalainen sanoo.

Gigantti esittelee keittiö- ja kodinkonevalikoimaa

Gigantti tuo R&R-messuille keittiö- ja kodinkonevalikoimansa. Gigantin myyntipäällikkö Sami Viitanen näkee virtuaalimessut mainiona mahdollisuutena tuoda yhteen asiantuntijat sekä keittiö- ja kodinkonehankinnoista kiinnostuneet ihmiset ympäri Suomen.

Kävijälle tämä on hieno mahdollisuus tutustua suurempaan valikoimaan kuin live-messuilla, koska tässä ei ole osaston seiniä rajana. Saamme esille kaikki valikoimissa olevat kodinkoneet.

Viitasen mukaan Gigantilla on pandemian ajalta suorastaan ”huikean hyviä” kokemuksia asiakkaiden palvelemisesta chatin ja videon kautta. Virtuaalimessuilla kävijät voivat messuosastoon ja -tarjouksiin tutustuttuaan jättää yhteydenottopyynnön suoraan paikalliselle Gigantin myyjälle.

Nyt pystymme palvelemaan myös niitä, jotka eivät live-messuille pääsisi paikkakunnalle tai jotka eivät juuri kyseisenä viikonloppuna ehtisi messuille, sanoo Viitanen.

Paitsi että koronapandemia on innostanut ihmiset remontoimaan, eritysesti keittiön kodinkoneisiin halutaan satsata enemmän, koska kotona kokkaaminen on lisääntynyt.

Meiltä kysytään ja haetaan monipuolisempia kodinkoneita keittiöön kuin aiemmin, koska myös ruoanlaitto kotona on monipuolisempaa, Viitanen sanoo.

Virtuaalimessuilla kannattaakin tutustua vähintäänkin Viitasen omaan korona-ajan suosikkiin: keittotasoon, jossa on integroitu liesituuletin.

 
Julkaistu
16.4.2021