• Etusivu
  • Ajankohtaista

Rakentaja.fin toimisto muuttaa 13.4. - näin se vaikuttaa sivustoihin

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.04.2021
20214_69933.jpg

Rakentaja.fin vanha toimisto. Uudet tilat sijaitsevat Puuvillassa.

Toimistomme Porissa muuttaa uusiin tiloihin tiistaina 13.4. Palvelimien siirto aiheuttaa käyttökatkoksen sivustoillamme Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net ja Rakentaja PRO. Sivustomme ovat sen vuoksi tiistaiaamuna pois käytöstä. Mutta älä huoli, yritämme hoitaa asian pikaisesti ja saada kaiken valmiiksi mahdollisimman nopeasti! Käyttökatko ei vaikuta Talovertailuun eikä Rakentaja.fi-verkkokauppaan, vaan ne palvelevat normaalisti.

Voit lukea uudesta toimistostamme lisää tästä.

Ajankohtaista
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20133_34126.jpg
Keskuspölynimuri Puzer Aino
Keskuspölynimuri on yhä useamman valinta. Rakennat itse tai muutat valmiiseen, keskuspölynimurin asennus hoituu helposti. Käyttö on vaivatonta ja imurointiääni hiljainen. Raikas sisäilma kuuluu jokaiseen kotiin.Hyödynnä Jäsentukun pakettitarjous Aino keskuspölynimurista!
20186_53388.jpg
Jätevesiremonteille ennustetaan kiireisiä aikoja ja hinnan nousua
Jätevesiä koskevat määräykset ovat muuttuneet ja useampia aikarajamuutoksia on tehty. Enää sellaisia ei ole odotettavissa. Nyt puhuttaakin orastava kiire. Useat tahot arvioivat, että remontin aloittamisen pitkittäminen voi aiheuttaa tilanteen, jossa esimerkiksi suunnittelijat ovat ylityöllistettyjä ja samalla hinnat nousevat. Myös viranomaispuolelle arvioidaan resurssipulaa määräajan umpeutumisen lähestyessä.
20195_58165.jpg
Valitse Suomen suosituin kivitalo - Juuri sellaisena kuin haluat
Pitkäikäisyys, energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, huoltovapaus, arvon säilyminen, asumismukavuus… Asetamme kodeillemme paljon vaatimuksia. Lammi Kivitalon tehtävänä on huolehtia, että ne täyttyvät.Kun tavoitteena optimaalinen energia- ja kustannustehokkuus, on kivirunko erinomainen valinta. Kivi on ekologinen, energiatehokas ja erinomaisesti eristävä – massiiviset kiviseinät eristävät tehokkaasti niin pakkasta kuin ääntäkin.Kiviseinät myös pitävät talosi lämpötilan miellyttävänä läpi vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena talvipakkasilla. Lisäksi kiviseinä eristää ulkotilan äänet vaimentaen melutasoa ja mahdollistaa sisätiloihin hyvän akustiikan.
20113_24697.jpg
Aluskate on katon
Icopal kestävät ja laadukkaat aluskatteet asennetaan kovien katteiden alle. Aluskate on katon olennaisin osa, sillä aluskate toimii kosteuden todellisena pysäyttäjänä. Sen pitää kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalin ja suojata rakenteita kaikelta mahdolliselta kosteudelta. Jos aluskate vuotaa, ei pelkkä paikkailu useimmiten riitä, vaan koko vesikatto on silloin vaihdettava. Aluskate toimii myös rakennuksen väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista. Icopalin aluskatevalikoimasta löytyy laadukas ja sopiva aluskate kaikille katemateriaaleille.Icopal-aluskatteet...
20088_12719.jpg
Autotallin rakennusseuranta alkaa
Hankkeen valmistelu alkoi jo vuoden 2008 alussa, jolloin kartoitettiin tilantarve. Aluksi mietinnässä oli talli ja siihen liittyvä katos, mutta kun lämpimästä varastotilasta oli pulaa, piti löytää ratkaisu, jossa on sekä autoille että tavaroille säilytystilaa. Kun vielä säilytettävänä on kaksi moottoripyörää ja skootteri, alkoi talli tuntua pieneltä. Lopulta päädyttiin kahteen talliin ja lisäksi lähes tallin kokoisen varaston rakentamiseen.Vaihtoehdoista oli ensin mielessä pitkästä tavarasta rakentaminen, mutta kun tutustuttiin myös erilaisiin tallipaketteihin, löytyi Koskisen Oy:n mallistosta varsin sopivan kokoinen ratkaisu, joka sisälsi tarvittavan puutavaran, mm. NR-kattoristikot, runkotarvikkeet, vesikaton puutavarat, pohjamaalatun ulkoverhouslaudan ja lisäksi lupapiirustukset sekä työohjeet rakennekuvineen.
20105_21607.jpg
Kastelli-paritalo Kultaranta Resortissa
Kultaranta -Asuminen ja Vapaa-aika 2010 -tapahtumassa esitellään rakenteilla oleva Kastelli-paritalo. Tapahtuma alkaa torstaina 6.5. ja jatkuu 8.5. asti. Tervetuloa tutustumaan Kultaranta Resortin alueelle rakennettaviin ympärivuotisiin asuntoihin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.Asu siellä missä voit harrastaa ja nauttia elämästä!Katso tiedot Kastelli-tapahtumista...Ajo-ohje...

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton