Kaipaako kattosi uutta ilmettä?
Uudistus onnistuu nopeasti pinnoituksella

Onko tiilikattosi vielä ehjä ja hyväkuntoinen, mutta katteen pinta on menettänyt värinsä ja roskat jäävät siihen helposti kiinni. Tiilikaton pinnoituksella saadaan helposti pidennettyä katon käyttöikää ja varmistetaan katon helppohoitoisuus sekä kaunis ulkonäkö vuosiksi eteenpäin. Pinnoitusta varten paikalle kannattaa pyytää BMI Ormaxin valtuuttama kattourakoitsija, joka tarkastaa katon kunnon ja antaa suosituksen toimenpiteistä.

Katso tarjous

Tärkeintä onkin aina käyttää luotettavaa ammattilaista katon kunnon arvioimiseen. BMI Ormaxin valtuuttamat kattourakoitsijat tekevät kartoituksen, jossa ratkaistaan kumpi on oikea ratkaisu katollesi pinnoitus vai kattoremontti. Luotettavaa kumppania käytettäessä lopputulos on laadukas ja katolle saadaan lisää vuosia tai rakennus pysyy terveenä myös tulevaisuudessaTärkeintä onkin aina käyttää luotettavaa ammattilaista katon kunnon arvioimiseen. BMI Ormaxin valtuuttamat kattourakoitsijat tekevät kartoituksen, jossa ratkaistaan kumpi on oikea ratkaisu katollesi pinnoitus vai kattoremontti. Luotettavaa kumppania käytettäessä lopputulos on laadukas ja katolle saadaan lisää vuosia tai rakennus pysyy terveenä myös tulevaisuudessa

Edullinen tapa pidentää katon elinkaarta

Tiilikaton pinnoitus on helppo ja edullinen tapa pidentää katon käyttöikää. Pinnoituksella ikää voidaan pidentää jopa 20 vuotta. Katon pinnoitus tulisi tehdä 1-2 kertaa sen käyttöaikana. Näin tiilikatolle taataan mahdollisimman pitkä elinkaari.

Pinnoituksella saadaan kaunis ja helppohoitoinen katto. Säännölliset kattohuollot ovat edullisin ja ekologisin tapa pitää katto kunnossa. Pinnoituksella tiilikatolle saadaan taas liukas ja likaa hylkivä pinta. Näin huoltotoimenpiteet helpottuvat, kun lika ei pääse pinttymään katteen pintaan. Samalla katto saa suojan UV-säteilyä, ilmansaasteita ja pakkasrapautumista vastaan.

Pinnoituksen jälkeen on hyvä muistaa säännöllisten kattohuoltojen tärkeys. Säännöllisesti huollettu tiilikatto kestää vuosikymmeniä. Katolla kannattaakin käydä aina keväällä ja syksyllä varmistamassa katon kunto sekä poistamassa roskat.

Pinnoituksen jälkeen alkuperäinen väri palaa entiseen loistoonsa. Pinnoituksella voidaan myös vaihtaa tiilikaton väritystä.Pinnoituksen jälkeen alkuperäinen väri palaa entiseen loistoonsa. Pinnoituksella voidaan myös vaihtaa tiilikaton väritystä.

Valitse aito ja alkuperäinen Ormax Pro -kattopinnoite ja valtuutettu urakoitsija

Ennen pinnoitusta on tärkeää varmistua nykyisen katon kunnosta. Tarkastus kannattaa antaa luotettavan ammattilaisen huoleksi. Asiantuntija tarkastaaa tarvitseeko katollesi tehdä mitään vai onko kattosi pinnoituksen tai kattoremontin tarpeessa. Kannattaakin siis valita BMI Ormaxin valtuuttama pinnoittaja ja alkuperäinen Ormax Pro -pinnoite.

Ormax Pro -pinnoite on kehitetty samasta tuotteesta, jota käytetään uusien kattotiilien maalaukseen tuotantolinjastolla. Tuote on ainoa BMI Ormaxin suosittelema tiilikattojen pinnoitusaine. Ormax Pro -pinnoite säilyttää Ormax-tiilikatteen teknisen takuun ja korkeat laatuvaatimukset.

Pinnoitus voidaan toteuttaa, kunhan katto ja tiilet ovat ehjät ja katon alusrakenteet ovat kunnossa. Yksittäiset rikkoutuneet tai haljenneet tiilet voidaan vaihtaa uusiin.

Ammattilaisen tekemä pinnoitus on tehty oikeaoppisesti, oikeilla välineillä ja aineilla. Näin saadaan onnistunut ja kestävä lopputulos. Ammattilaisen tekemä pinnoitus on edullinen ja tehokas tapa huoltaa ja siistiä katto. Ammattilaisen tekemä pinnoitus on tehty oikeaoppisesti, oikeilla välineillä ja aineilla. Näin saadaan onnistunut ja kestävä lopputulos. Ammattilaisen tekemä pinnoitus on edullinen ja tehokas tapa huoltaa ja siistiä katto. 
Tiilikatto ennen pinnoitusta.Tiilikatto ennen pinnoitusta.
Tiilikatto pinnoituksen jälkeen.Tiilikatto pinnoituksen jälkeen.

Tiilikaton pinnoitus nyt -15 %*–
jätä yhteydenottopyyntö ja BMI:n asiantuntijat ovat sinuun yhteydessä

*15% alennus lasketaan urakoitsijan ohjehinnasta. Tarjous voimassa vain 30.10.22 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.

 
Päivitetty
7.10.2022