UPM ProFi komposiittiterassi on ekologinen ratkaisu ja kestää elämää

Kesällä terassi on pihan suosituin ajanviettopaikka, kuin toinen olohuone. Terassin pitää olla toimiva, kestävä ja viimeistelty kokonaisuus. Terassin toimivuuteen vaikuttaa sijainnin lisäksi materiaali, josta se on rakennettu. Tyylikäs ja kestävä komposiittilauta tekee terassista siistin ja huolitellun kokonaisuuden. Siitä ei irtoa tikkuja jalkoihin ja pinta on miellyttävän tuntuinen paljaillekin jaloille. Ja mikä parasta, komposiitista tehty terassi on pitkäikäinen ja helppohoitoinen.

1920upm-profi-piazza-co-de-2357.tif

UPM ProFi komposiittiterassit on tuonut markkinoille erilaisia komposiittimateriaaleja ja uusin niistä on luonnollisen puupinnan näköinen Piazza. Piazzassa on umpiprofiili ja se näyttää sekä tuntuu luonnolliselle puupinnalle siinä askeltaessa. Piazzassa on luja ydin ja laadukas, hyvin kulutusta kestävä pinnoitemateriaali. Siihen taataan jopa 25 vuoden takuu rakenteen, tahrojen ja värin kestävyydelle yksityiskäytössä. Esimerkiksi 35 m² Piazza -terassimateriaalia sisältää jopa 500 kg tarrajätettä ja sitoo 800 kg hiilidioksidia.

Miksi komposiittiterassi?

Terassin suunnittelussa koon ja muodon lisäksi yhtä tärkeää on ottaa huomioon käyttöikä sekä helppokäyttöisyys. Tähän voidaan vaikuttaa erityisesti materiaalivalinnoilla. Perinteinen puuterassi edellyttää säännöllisiä huoltotoimenpiteitä pysyäkseen kunnossa. Haettaessa pitkäikäistä, siistiä ja hyvin kulutusta kestävää terassia, on komposiitti erinomainen valinta.

Komposiittimateriaaleissa on suuria laatueroja

Komposiiteissa on erittäin suuria laatueroja ja tässä kohtaa kannattaa olla tarkkana, että valitsee laadukkaan ja kestävän vaihtoehdon, eikä pihistä väärästä paikasta - se maksaa itsensä kyllä ajan myötä takaisin.

UPM ProFi on korkeatasoinen, Suomessa suunniteltu vaihtoehto ja annamme tuotteelle jopa 25 vuoden takuun.

Jotta terassista tulisi kestävä, on tärkeää että se rakennetaan oikein ja ohjeidemme mukaisesti. Suosittelemme aina ammattiasentajan valintaa rakentajaksi, kertoo UPM ProFin myyntipäällikkö Piia Kirkkala.

Piia Kirkkala, UPM ProFiPiia Kirkkala, UPM ProFi

Ja kannattaa tilata meiltä ensin näyte, niin väriä ja materiaalia voi katsoa vielä luonnollisissa olosuhteissa, jolloin terassista tulee varmasti oman maun mukainen ja siitä on iloa pitkään!”, neuvoo Kirkkala.

UPM ProFi Piazza komposiitin edut

  • Tyylikäs ulkonäkö: Komposiittilaudan puun luonnollinen kuvio sekä luonnolliset värit takaavat tyylikkään lopputuloksen. Samasta materiaalista löytyy myös peitelistat, joilla viimeistelet tyylikkään terassin.
  • Ekologinen materiaali: Komposiitti on valmistettu kierrätetystä materiaalista, eikä se sisällä mitään myrkyllistä, joten elinkaaren lopussa sen voi kierrättää sekajätteenä.
  • Korkea laatu: korkeiden laatustandardien ja hyvän materiaalin ansioista komposiittiterassi on sijoitus tulevaisuuteen ja se nostaa myös kiinteistön arvoa.
  • Helppohoitoinen: komposiittiterassiin riittää kausittainen pesu, ei muita huoltotoimenpiteitä
Tilaa veloituksetta komposiittiterassinäyte

Mitä vielä mietit?
Tilaa näyte komposiitista ja ihastut varmasti!

Tilaa näyte täältä


Löydä lähin jälleenmyyjä

 
Julkaistu
19.4.2021