Onko älykäs keittiöhana sinun valintasi?

Hybridihana ei sentään tee ruokaa puolestasi, mutta uuden sukupolven automaattihanat nostavat hygieenisyyden, käyttömukavuuden ja turvallisuuden seuraavalle tasolle. Kosketusvapaiden toimintojen ansiosta et joudu koskettamaan hanaa käsiä pestessäsi. Hanaa ei siis tarvitse sotkea, vaikka kätesi ovat leipätaikinan peitossa tai kun olet käsitellyt raakaa lihaa tai multaisia kasviksia.

750 2729F_Oras_milieu

Oras Optima

Oras Optima ‑hybridihanoja saa kahta eri mallia. Toisessa on korkea, joustava juoksuputki ja kaksi eri suihkutoimintoa ja toisessa matalampi juoksuputki. Asentaminen on helppoa, ja kotitaloudet voivat valita, haluavatko he paristokäyttöisen hanan vai kytkeä hanan verkkovirtaan. Paristot kestävät kolmesta viiteen vuotta, ja niiden vaihtaminen on helppoa itse, ilman ammattilaisen apua. Hanoista on myös saatavilla mallit, joissa on integroitu, elektroninen astianpesukoneventtiili, joka sulkeutuu automaattisesti neljän tai kahdentoista tunnin jälkeen. Digitaalinen lämpötilanäyttövaroittaa vilkkumalla veden ollessa kuumaa.

Tutustu Oraksen hybridikeittiöhanojen valikoimaan
 

"Kun valitset seuraavan kerran keittiöhanaa – mieti voisiko se olla hieman älykkäämpi?

Korkea juoksuputki takaa sen, että hanan alla on tilaa, kun sitä keittiössä tarvitsee. Entä jos vettä täytyy juoksuttaa hanasta pidemmän aikaa? Jos vaikkapa pitää täyttää allas tai suuri kattila vedellä tai jos lapset ovat innostuneet maalaamaan – itseään. Tällaisissa tilanteissa voi olla turhauttavaa ja tehotontakin pitää jatkuvasti kättä sensorin edessä. Näitä tilanteita varten löytyvät erilliset vivut kylmälle ja kuumalle vedelle.

Kosketusvapaita hanoja on käytetty jo pitkään julkisissa rakennuksissa, mutta niiden suosio yksityiskodeissa lisääntyy, ja ne sopivatkin kaikenlaisiin kotitalouksiin. Kosketusvapaan hanan sensorin avulla saat vettä, joka on tarkalleen sen lämpöistä kuin olet aiemmin määrittänyt. Ja kun vedät kätesi pois hanan alta, vedentulo lakkaa kuin taikaiskusta. Kun siis valitset seuraavan kerran keittiöhanaa – mieti voisiko se olla hieman älykkäämpi?

Tutustu Oraksen koko keittiöhanavalikoimaan

750 2727F_Oras_Optima_3633_HR

Tilaa itsellesi Oras-hanaopas

 
Julkaistu
12.4.2021