Uusi katto kotiin tai mökille kesähintaan - pyydä ilmainen kartoitus

Bitumikatto sopii niin kotiin kuin kesämökille. Hiljainen ja moderni bitumikattolaatta on helppo ja nopea asentaa ja, ne taipuvat kaikkiin katon yksityiskohtiin. Nyt saat BMI Icopal – huopakaton valmiiksi asennettuna kesähintaan sekä ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!

Bitumikatolla saadaan modernia ja perinteistä ilmettä kotiin sekä kesämökille.  Hiljainen ja tiivis kate pysyy tiiviisti paikoillaan myrskytuulissakin.Bitumikatolla saadaan modernia ja perinteistä ilmettä kotiin sekä kesämökille.  Hiljainen ja tiivis kate pysyy tiiviisti paikoillaan myrskytuulissakin.

Sopii suomalaiseen maisemaan

Ulkonäkönsä puolesta bitumikate sopii saumattomasti pohjoiseen maisemaan. Kivisirotepinta ja murretut värit tekevät katteen ulkonäöstä luonnollisen, ja bitumikate onkin vakiinnuttanut asemansa suomalaisessa rakentamisessa.

Moderni tai perinteinen, huopakatteella teet katostasi kestävän ja tyylikkään. Kattolaatoissa on valittavana useita värisävyjä ja erilaisia laatan muotoja. Esimeriksi BMI Icopalin Plano Pro on muodoltaan perinteinen, kennomaisen kuvion muodostava ”käpylaatta” ja BMI Icopalin Plano XL puolestaan linjakas, graafisemman ilmeen kattolaatta.

Bitumikate on turvallinen valinta kaikille kattomuodoille. Sen ehdottomiin vahvuuksiin kuluu tiiveys. Bitumilaatat taipuvat tiiviisti kaikkiin katon yksityiskohtiin kuten jiireihin, kulmiin ja läpivientien ympärille. Bitumikate onkin erinomainen valinta aivan erityisesti näyttäville, monimuotoisille kattomalleille. Materiaali myötäilee tiiviisti katon yksityiskohtia ja antaa varman suojan säätä vastaan monimuotoisissa katoissakin.

Kivisirotepintainen huopakate on myös hiljainen. Katolle lankeavat kesäsateet tai pahemmatkaan yllätysmyrskyt eivät ropise äänekkäästi tai kolisuta katon rakenteita. Myrskytuulissa huopakatot ovat turvallisia ja luotettavia: ne pysyvät napakasti paikallaan eivätkä esimerkiksi rullaudu irti rajuilmojen syöksyvirtauksissa.

Bitumikate on erinomainen valinta aivan erityisesti monimuotoisille katoille.Bitumikate on erinomainen valinta aivan erityisesti monimuotoisille katoille.

Milloin katto kannattaa uusia?

Katon kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota säännöllisten huoltojen yhteydessä keväällä ja syksyllä. Tarkastuksilla ja perushuollolla mahdolliset alkavat viat paljastuvat ajoissa ja ne saadaan korjattua ennen isompia vahinkoja. Huollettu katto kestää pidempään, mutta vuosikymmeniä vanha katto voi silti olla jo tiensä päässä, materiaalista riippumatta.

Kattoammattilaisen tekemässä katon kuntotarkastuksessa asiakas saa arvion katon kunnosta sekä toimenpidesuosituksen. Jos epäilet katon olevan uusimisen tarpeessa, teetä tarkastus ammattilaisella. Jos katossa on selkeä, pitkään jatkunut vuoto, on katon uusimisella jo kiire.Kattoammattilaisen tekemässä katon kuntotarkastuksessa asiakas saa arvion katon kunnosta sekä toimenpidesuosituksen. Jos epäilet katon olevan uusimisen tarpeessa, teetä tarkastus ammattilaisella. Jos katossa on selkeä, pitkään jatkunut vuoto, on katon uusimisella jo kiire.

KEVÄTTARJOUS!
​​​​​​​-15 % kattoremontista*

Uusi katto kotiin tai mökille nyt kampanjahintaan! Pyydä ilmainen kartoitus kattosi kunnosta alla olevalla lomakkeella. Jätä yhteystietosi, niin BMI Ormaxin valtuuttama urakoitsija alueeltasi ottaa sinuun yhteyttä. Samalla saat tarjouksen uudesta katosta. Valitse Ormaxin avaimet käteen -kattoremontti ammattilaisen asentamana. Parhaat asennusajat menevät nopeasti, toimi siis ajoissa!

* 15 % alennus lasketaan urakoitsijan ohjehinnasta.


Tarjous on voimassa vain 15.5.2022 mennessä varattuihin uusiin kartoituksiin.


 
Päivitetty
21.4.2022