Ensimmäiset koko Suomen kattavat Rakenna & Remontoi -messut kokoavat rakennuskansan yhteen toukokuussa

Järjestämme Suomen suurimmat rakentamisen ja remontoinnin virtuaalimessut toukokuussa! Me Rakentaja.fillä olemme järjestäneet messuja jo parinkymmenen vuoden ajan Vantaan Myyrmäki-hallissa. Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme joutuneet perumaan viimeisen vuoden aikana messuhalleissa järjestettävät OMAKOTI- ja Rakenna & Remontoi -messut. Itse rakentaminen ja remontointi ei ole kuitenkaan pysähtynyt, vaan kotona vietetty aika onkin synnyttänyt monenmoista projektia.

Virtuaalimessut_1920x1080_12

Kysyntä rakentamisen, remontoimisen ja asumisen puolella on kovempaa kuin vuosikausiin.

- Rakentaminen, remontointi ja asuminen kiinnostavat enemmän kuin koskaan. Olemme saaneet palautetta niin kuluttajilta kuin yrityksiltä siitä, että rakennusalan tapahtumille on huutava tarve, sanoo messupäällikkö Jussi Ruotsalainen.

Koska matkustaminen on käytännössä mahdotonta, ihmiset haluavat sijoittaa entistä enemmän rahaa omaan kotiin, sisustukseen ja pihaan. Niinpä Ruotsalainen tiimeineen kääri hihat ja ryhtyi hommiin.

- Haluamme tarjota ratkaisun tähän ongelmaan, joten järjestämme valtakunnalliset virtuaaliset rakennusmessut toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Yleisölle vapaa pääsy

Virtuaalimessuille ei pääsylippuja tarvita, joten voit vierailla messuilla niin monta kertaa kuin haluat pitkin viikkoa kellonajasta riippumatta. Osallistumaan pääset tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Messuille pääset osallistumaan omalta kotisohvalta olet missä päin maailmaa tahansa.

Kotona voit helposti mittailla ja kuvata oman rakennus- tai remonttikohteen tiloja. Samalla voit chattailla messuosastolla olevan edustajan kanssa.

Tule hakemaan messuilta:

  • Ideoita rakentamiseen, remontointiin ja muihin oman kodin parannuksiin
  • Chatin kautta suora yhteys yrityksiin ja asiantuntijoihin
  • Tietoa uusista tuotteista
  • Mahtavia messutarjouksia

Messuille pääset osallistumaan tästä linkistä! Samalta sivulta voit tilata myös muistutuskirjeen sähköpostiisi ja kuulet kuumat messutarjoukset ensimmäisenä.

Nähdään virtuaalisesti messuilla toukokuussa!

 
Julkaistu
29.3.2021