Kun julkisivu kaipaa paikkausta

Julkisivut joutuvat Suomen sääoloissa kovalle koetukselle, minkä vuoksi niiden oikea-aikaiseen huoltoon tulee kiinnittää riittävästi huomiota.

Riittävän ajoissa toteutetulla korjaustyöllä saadaan vahingot minimoitua. Nimittäin betoni- ja rappauspintojen rapistuessa, paljastuu mahdollisesti myös teräsrakenteita, jotka altistuvat mm. korroosiolle.

750 rep teräs

REP-betoninkorjausjärjestelmä – nopea tapa korjata hyvin

REP-betoninkorjausjärjestelmä koostuu yksinkertaisimmillaan kahdesta tuotteesta, jotka kattavat sekä varsinaisen betonin paikkauksen, että ylitasoituksen.

Järjestelmä soveltuu sekä lattia- että seinäpinnan korjaukseen. Lattiapinnan halkeamat ja seinäpinnan lohkeamat voi korjata samoilla tuotteilla.

Paikkaustyöhön käytettävässä weber REP 25+ Korroosiopaikkauslaastissa yhdistyy kahden tuotteen ominaisuudet. Laasti sisältää korroosioinhibiittorin, jonka tehtävänä on estää betoniterästen korroosiota.
Tämän johdosta betoniteräksiä ei tarvitse käsitellä erikseen suoja-aineilla.

Ylitasoitus tehdään sujuvasti weber REP 975 Tasoituslaasti KARKEAlla.

Katso video paikkaustyöstä

Miksi REP-betonikorjausjärjestelmä kannattaa valita?

Weberin tavoitteena oli kehittää sekä urakoitsijoille että asiakkaille mahdollisimman helppo betoninkorjausjärjestelmä. Lopputuloksena syntyi REP, jonka laasteilla on erinomainen työstettävyys ja tartunta ja joilla korjatuista betonipinnoista tulee kestäviä ja tiiviitä.

”Ohjeiden mukaisesti toteutettuna REP-betonikorjausjärjestelmällä saavutetaan 50 vuoden käyttöikä, koska järjestelmän laastit on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa meidän sääoloihimme ja meillä käytettyihin betoneihin sopiviksi. Esimerkiksi Keski-Euroopassa kehitetyt laastit eivät välttämättä ole meidän ilmastossamme pakkasenkestäviä”, tuotepäällikkö Antti Saajanlehto Saint-Gobain Weber

Saajanlehto muistuttaa, että alan johtavana yrityksenä Weber tarjoaa luonnollisesti myös betonikorjausjärjestelmää täydentävät suojapinnoitteet ja maalit, joiden yhteensopivuus on testattu perusteellisesti.

Lisätietoa REP-betonikorjausjärjestelmästä

Yksinkertainen, selkeä ja luotettava:

REP-betoninkorjausjärjestelmä – jotta sinä pääset helpommalla.

750 REP SG_2020-01-13_186_fullres_sRGB
 
Päivitetty
31.3.2021