Unelmien keittiö -webinaari

Haaveiletko uudesta keittiöstä, mutta et tiedä mistä aloittaisit. Olet päivittämässä vanhaa keittiötä, rakentamassa uutta tai vaan kiinnostunut keittiöistä osallistu meidän Unelmien keittiö -webinaariin.

Webinaarissa ammattilaiset jakavat vinkkinsä maailman parhaan keittiön suunnitteluun - juuri sinulle. Sinulla ei tarvitse olla kuin yksi idea tai väri, jonka haluat keittiöösi – ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan loput. Unelmien keittiö -webinaarissa kuulet ideoita keittiön suunnitteluun, sisustukseen sekä vinkkejä kodinkoneiden ja hanojen valintaan.

Unelmien keittiö -webinaari järjestetään torstaina 22.4.2021 klo 18.00–19.00. Webinaari on kaikille maksuton – ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumisen yhteydessä pääset jättämään kysymyksiä ennakkoon illan asiantuntijoille. Poimimme niistä parhaimmat, joihin vastataan illan aikana.

Teemme webinaarista myös tallenteen sivuillemme. Joten jos et pääse katsomaan livelähetystä, ilmoittaudu silti mukaan, niin saat ensimmäisten joukossa tietää koska tallenne ilmestyy katsottavaksi.

Ilmoittaudu tästä!

Webinaarin ohjelma:

18:00 Webinaari alkaa. Tervetuloa!

  • Näin keittiön hankinta etenee, keittiösuunnittelija Piia Pihlajamäki, Keittiömaailma
  • Kodinkoneet – innovaatiot ja design, avainasiakaspäällikkö Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
  • Keittiöhanavalinnan A ja O, Seija Malaka, myynti, Oras

Piia Pihlajamäki, KeittiömaailmaPiia Pihlajamäki, Keittiömaailma
Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux AbMarinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
Juontajana Helena RiihitupaJuontajana Helena Riihitupa
Seija Malaka, OrasSeija Malaka, Oras
Yhteistyossa_webinaari (1)
 
Julkaistu
26.3.2021