• Etusivu
  • Rakentaminen

Unelmien keittiö -webinaari

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 19.05.2023
20214_69854.jpg

Piia Pihlajamäki, Keittiömaailma

Haaveiletko uudesta keittiöstä, mutta et tiedä mistä aloittaisit. Olet päivittämässä vanhaa keittiötä, rakentamassa uutta tai kiinnostunut keittiösuunnittelusta, osallistu Unelmien keittiö -webinaariin.

Webinaarissa ammattilaiset jakavat vinkkinsä maailman parhaan keittiön suunnitteluun. Sinulla ei tarvitse olla kuin yksi idea tai väri, jonka haluat keittiöösi – ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan loput. Unelmien keittiö -webinaarissa kuulet ideoita keittiön suunnitteluun, sisustukseen sekä vinkkejä kodinkoneiden ja hanojen valintaan.

Unelmien keittiö -webinaari järjestetään torstaina 22.4.2021 klo 18.00–19.00. Webinaari on kaikille maksuton – ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumisen yhteydessä pääset jättämään kysymyksiä ennakkoon illan asiantuntijoille. Poimimme niistä parhaimmat, joihin vastataan illan aikana.

Webinaarista tulee myös tallenne Rakentaja.fi:n sivuille. Jos et pääse katsomaan livelähetystä, ilmoittaudu silti mukaan, niin saat ensimmäisten joukossa tietää, kun tallenne julkaistaan katsottavaksi.

Ilmoittaudu tästä!

Info

Info

Webinaarin ohjelma:

18:00 Webinaari alkaa. Tervetuloa!

  • Näin keittiön hankinta etenee, keittiösuunnittelija Piia Pihlajamäki, Keittiömaailma
  • Kodinkoneet – innovaatiot ja design, avainasiakaspäällikkö Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
  • Keittiöhanavalinnan A ja O, Seija Malaka, myynti, Oras
Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
Juontajana Helena Riihitupa
Juontajana Helena Riihitupa
Seija Malaka, Oras
Seija Malaka, Oras
20214_69860.jpg
Oras Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20222_31494.jpg
Keittiöaskareissa tarvitaan usein joko hyvin kuumaa tai kylmää vettä
Keittiö on kodin sydän. Ruuanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lue lisää keittiön vesikalusteistaTilaa hanaesite
3134_871907988_20189111073.jpg
Katso Kattojen Kunkku 2019 -remonttikohteet »
Kattojen Kunkku etsii vuosittain vaikuttavinta kattoremonttikohdetta. Tammikuussa 2019 King of Roofs -tittelin voitti Eliittikatot Oy As Oy Ruotsinpyhtään Vaasanlinna kohteella.ÄÄNESTYKSEN KÄRKIKOLMIKKO:1. As Oy Ruotsinpyhtään Vaasanlinna, Ruotsinpyhtää2. Lähdetie 10, Sauvo3. Omakotitalo, Hyvinkää
20237_82550.jpg
Hintikan perhe nauttii lasitetusta terassista säällä kuin säällä
Varmasti alkusyksyn koittaessa, mietit sinäkin, miten pidentää terassikautta myöhempään syksyyn ja miten yhdistää tuo uskomaton luonto osaksi omaa elämää tiiviimmin.
20161_45100.jpg
Puitteeton terassilasitus - esteettömiä näköaloja
Lumon tuo parvekelaseista tutun tavan liu’uttaa ja avata lasit sivulle nyt myös terassilaseihin. Pystypuitteeton, elegantti lasitus on siro ja miltei huomaamaton. Voit nauttia näköaloista esteettömästi ja kauniilla säällä lasitus on mahdollista avata kokonaan. Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puolensa avaralla puitteettomalla Lumon lasiterassilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton