Unelmien keittiö -webinaari

Haaveiletko uudesta keittiöstä, mutta et tiedä mistä aloittaisit. Olet päivittämässä vanhaa keittiötä, rakentamassa uutta tai kiinnostunut keittiösuunnittelusta, osallistu Unelmien keittiö -webinaariin.

Webinaarissa ammattilaiset jakavat vinkkinsä maailman parhaan keittiön suunnitteluun. Sinulla ei tarvitse olla kuin yksi idea tai väri, jonka haluat keittiöösi – ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan loput. Unelmien keittiö -webinaarissa kuulet ideoita keittiön suunnitteluun, sisustukseen sekä vinkkejä kodinkoneiden ja hanojen valintaan.

Unelmien keittiö -webinaari järjestetään torstaina 22.4.2021 klo 18.00–19.00. Webinaari on kaikille maksuton – ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumisen yhteydessä pääset jättämään kysymyksiä ennakkoon illan asiantuntijoille. Poimimme niistä parhaimmat, joihin vastataan illan aikana.

Webinaarista tulee myös tallenne Rakentaja.fi:n sivuille. Jos et pääse katsomaan livelähetystä, ilmoittaudu silti mukaan, niin saat ensimmäisten joukossa tietää, kun tallenne julkaistaan katsottavaksi.

Ilmoittaudu tästä!

Webinaarin ohjelma:

18:00 Webinaari alkaa. Tervetuloa!

  • Näin keittiön hankinta etenee, keittiösuunnittelija Piia Pihlajamäki, Keittiömaailma
  • Kodinkoneet – innovaatiot ja design, avainasiakaspäällikkö Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
  • Keittiöhanavalinnan A ja O, Seija Malaka, myynti, Oras

Piia Pihlajamäki, KeittiömaailmaPiia Pihlajamäki, Keittiömaailma
Marinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux AbMarinka Hollming-Pietarinen, Oy Electrolux Ab
Juontajana Helena RiihitupaJuontajana Helena Riihitupa
Seija Malaka, OrasSeija Malaka, Oras
Yhteistyossa_webinaari (1)
 
Julkaistu
26.3.2021