Etsitkö uutta liesikupua keittiöön?

Liesikupu on yksi tärkeimmistä keittiön varusteista, sillä se poistaa ruuanlaitosta syntyneet käryt ja kosteuden. Näin keittiö ja koko huoneisto pysyvät raikkaana myös ruuanlaiton jälkeen. Yhtä tärkeää on, että kupu sopii keittiön ilmeeseen.

Uusi Vallox Delico -liesikupusarja sopii vaativaankin makuun. Sen eleetön ja hillitty skandinaavinen design istuu tyylikkäästi keittiöön, olipa se minkä värinen tahansa.

Kupu asennetaan keittiökaapistoon, jolloin se on saumaton osa keittiötä. Kun kupua ei käytetä, siitä näkyy vain lasinen etupaneeli. Tyylikkään designin ja erinomaisen kärynsieppauskyvyn ansiosta Vallox Delico on erinomainen valinta ruuanlaittoa rakastavalle.
 

Viimeistellyt käyttöominaisuudet

Käyttöominaisuuksiltaan kupu on erittäin laadukas: höyrynkeräysosa liukuu sulavasti ja vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävän. LED-valaistus on tehty ruuanlaittajaa ajatellen: tasainen ja häikäisemätön valo on tärkeää erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Alumiiniset rasvasuodattimet keräävät ruuanlaitosta syntyvän rasvan tehokkaasti. Etupaneelin kosketuspainikkeet on valaistu ja ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää Vallox Delico -kuvuista

Vallox Delico -liesikupuun voi valita joko mustan tai valkoisen etupaneelin keittiön värimaailmasta riippuen. Vallox Delico -liesikupuun voi valita joko mustan tai valkoisen etupaneelin keittiön värimaailmasta riippuen.

Mitä, jos keittiö on hyvin pieni?

Pienessä kodissa ja loma-asunnossa neliöt on usein käytetty tehokkaasti: samoissa tiloissa nukutaan, oleskellaan, peseydytään, laitetaan ruokaa ja pyykätään. Mökeillä saattaa saunakin olla samassa rakennuksessa. Ilmanvaihtokoneelle ei oikein löydy tilaa – mikä siis neuvoksi?

Vallox-ilmanvaihtokoneista Vallox 51K MV ja Vallox 51MV tarjoavat ratkaisun pienten asuntojen tilahaasteeseen: kapea, mutta tehokas ilmanvaihtokone sijoitetaan keittiökaapistoon, jolloin se on tyylikkäästi poissa silmistä, mutta helposti käytettävissä ja huollettavissa. Vallox 51K MV-malliin yhdistetty tyylikäs Captura-liesikupu hoitaa samalla ruuanlaitosta aiheutuneiden käryjen poiston. Vallox 51MV -ilmanvaihtokoneen (ilman liesikupua) voi vaihtoehtoisesti asentaa vaikka wc-istuimen päälle. Sen mukana tulee oviruuvit peittävä magneettikiinnitteinen levy, joka tekee itse koneesta huomaamattoman.
 

Keittiökaappiin sijoitetusta Vallox 51K MV:stä näkyy vain liesikuvun etupaneeli. Ilmanvaihdon ja kärynpoiston yhdistävä keittiöratkaisu sopii pieniin asuntoihin ja on tyylikkäästi poissa silmistä, mutta helppo käyttää ja huoltaa.Keittiökaappiin sijoitetusta Vallox 51K MV:stä näkyy vain liesikuvun etupaneeli. Ilmanvaihdon ja kärynpoiston yhdistävä keittiöratkaisu sopii pieniin asuntoihin ja on tyylikkäästi poissa silmistä, mutta helppo käyttää ja huoltaa.

Aidosti kotimainen

Vallox on valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä jo lähes 50 vuotta. Tehdas sijaitsee Loimaalla, jonka yhteydessä ovat kaikki toiminnot tuotekehityksestä tekniseen tukeen. Valloxin tuottamaan korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Yritys on panostanut erityisesti ilmanvaihtolaitteidensa energiatehokkuuteen ja hiljaisuuteen. Ilmanvaihtokoneiden Avainlippu-merkki kertoo kotimaisuudesta.

avainlippu
 
Päivitetty
26.3.2021