Tulossa pian:
Oras Hydractiva Digital -käsisuihku

Oraksen uudessa Oras Hydractiva Digital -käsisuihkussa on erityisominaisuus: sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja sen jälkeen. Tämä auttaa kuluttajaa parantamaan omaa ekologista jalanjälkeään ja vähentämään veden ja energian kulutustaan joka kerta suihkussa käydessään – ja nauttiessaan rajoittamattomasti miellyttävästä suihkukokemuksesta.

Oras Hydractiva Digital -käsisuihkussa on erityisominaisuus: sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja sen jälkeen.Oras Hydractiva Digital -käsisuihkussa on erityisominaisuus: sisäänrakennettu näyttö, joka näyttää reaaliaikaisen veden ja energian kulutuksen suihkun aikana ja sen jälkeen.

Käsisuihkussa on myös erinomainen muotoilulaatu. Oman kulutuksen kehityksen seuraamiseksi pitkällä aikavälillä Bluetooth® -yhteensopiva käsisuihku voidaan liittää myös käytännölliseen sovellukseen. Oraksen digitaalisen käsisuihkun ansiosta käyttäjät voivat seurata tarkasti veden- ja energiankulutustaan.

German Design Award 2021 -kilpailussa, Oras Hydractiva digital -käsisuihku nimettiin VOITTAJAKSI kahdessa kategoriassa: "Bathroom and Wellness" sekä "Eco Design”.

750 Oras Hydractiva Digital_AWARDS_02

Tuomariston lausunto (German Design Award): “Älykkäässä käsisuihkussa on integroitu näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat optimoida suihkukäyttäytymisensä veden ja energian kulutuksen suhteen. Kiehtova lähestymistapa, joka yhdistää älykkäästi nykyaikaisen suunnittelun ja kestävyyden ja edistää samalla rajallisten resurssien tietoisempaa käsittelyä.”

Lisäksi digitaalinen käsisuihku arvioitiin ”parhaista parhaaksi" ICONIC AWARDS: Innovative Interior 2021-kilpailussa, jossa kunnioitetaan vuosittain sisustussuunnittelun ja sen yhteistyökumppaneiden merkittäviä muotoilutöitä. Se, että kaksi tuomaristoa äänesti Oras Hydractiva Digital -käsisuihkun puolesta kaikkiaan kolmessa kategoriassa, korostaa käsisuihkun ajankohtaisuutta ja merkityksellistä muotoilua älykkäillä ominaisuuksillaan.

Uusi Oras Hydractiva Digital avaa uuden aikakauden älykkäille ja kestäville vesiratkaisuille. 

Tutustu uuteen käsisuihkuun
Lue lisää käsisuihkusta
750 Oras2443

Tilaa itsellesi Oras-hanaopas

 
Päivitetty
6.4.2021