Uudet videot avuksi kodin säilytysjärjestelmien toteuttamiseen

Kodin säilytys on arkista taidetta parhaimmillaan. Jokainen koti, oli se sitten iso tai pieni, uusi tai vanha, on uniikki ja omanlaisensa samoin kuin sen säilytystarpeet. Nyt voit hakea inspiraatiota omien säilytystilojesi suunnitteluun ja toteutukseen Sovella-säilytysjärjestelmän uusilta videoilta.

Kolme erilaista vaatehuonetta

Sovella vaatesäilytysjärjestelmät on suunniteltu vastaamaan käyttäjien eri tarpeisiin. Lisäksi ne ovat helposti asennettavissa sekä muokattavissa jokaiseen tilaan sopivaksi. Videolta saat vinkit oman vaatehuoneesi suunnitteluun sekä siihen, miten käytät eri Sovella-tuotteita vaatehuoneissa. Esittelyssä ovat mm. kenkähyllyt ja kurakaukalot, vetokorit ja lankahyllyt, vaatetangot, naulakot ja housunkannattimet, sekä teräshyllyt.

Näin rakentuvat kolme erilaista hyllykokoonpanoa:

  1. pariskunnan vaatehuone
  2. lapsiperheen vaatesäilytys
  3. pienempi vaatesäilytystila, jossa on huomioitu erityisesti kenkien ja pidempien mekkojen säilytys
Katso video

Sovella_asennus1_1200x675.JPG

Villit mitat – näin toteutat vakiomitoituksesta poikkeavat mitat

Oletko joskus joutunut pähkäilemään, kuinka saat hyödynnettyä säilytystilasi kokonaan ilman, että sinne jää epäkäytännöllistä hukkatilaa? Vakiomittaiset tuotteet eivät aina välttämättä sovi suoraan säilytystilaan siten, että niillä saataisiin koko tilan mitat hyödynnettyä.

Tällöin kannattaa ottaa avuksi leveyssuunnassa säädettävät tuotteet, eli lyhennettävä lankahylly, säätöhylly ja lyhennettävä vaatteiden kannatinputki.

Tältä videolta näet, kuinka hyödynnät säilytystilasi mitat kokonaisuudessaan siten, että turhaa hukkatilaa ei jää käyttämättä ja hyödyntämättä.

Katso video

Sovella_asennus2_1120x630.JPG

Etsitkö säilytysratkaisuja kodin muihin tiloihin? Ota nämä vinkit talteen!

 
Päivitetty
27.4.2021