• Etusivu
  • Sisustus

Viikon sisustusidea: Eevan kolme edullista vinkkiä kevätsisustukseen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 17.03.2021
20218_71797.jpg

Kevään ensimmäiset auringonsäteet tuovat mukanaan kaipuun jostain uudesta, edes pienestä kodin muutoksesta. Tässä sinulle kolme vinkkiä kevätkotiin.

1. Katse ikkunoihin

Kodin stailauksen ensimmäinen ja tärkein askel on tavaroiden raivaaminen ja kunnon siivous. Siksi ensimmäinen vinkkini kevätkodin sisustamiseen onkin ikkunoiden pesu. Puhtaat ikkunat antavat valon tulla täydellä voimalla sisään asuntoon ja juuri sitä valoterapiaa me kaipaamme pimeän talven jälkeen.

2. Vaalenna ja kevennä

Olohuoneen maton vaihtaminen kevyempään. Tämä pätee kyllä lähes kodin kaikkiin mattoihin. Talvisin varsinkin olohuoneeseen kaipaa paksua ja lämmintä mattoa, koska ilma ulkona on pääosin todella koleaa. Kevään tullessa paksun maton tarve katoaa pikkuhiljaa ja tilalle kaipaa jotain kevyempää vaihtoehtoa. Verhoissa ja muissa tekstiileissä pätee tämä sama eli talven paksut kankaat kaappiin ja kevyen keväiset käyttöön.

20213_69025.jpg
20213_69353.jpg
20213_69354.jpg
20213_69352.jpg

3. Kukkia ja viherkasveja

Osta uusi viherkasvi tai leikkokukkia maljakkoon! Tuoreiden kukkien sijaan voit hankkia kauniin kuivakukkakimpun, josta on iloa todella pitkään.

20213_69350.jpg
20213_69349.jpg
20213_69348.jpg
20213_69347.jpg

Keväisin sisustusterveisin,

Eeva

Eeva Hauta-Heikkilä Sisustussuunnittelu E-Design
Eeva Hauta-Heikkilä Sisustussuunnittelu E-Design

Lisää sisustusartikkeleita:

Info

Info

Jätä oma sisustuskysymyksesi Eevalle

Onko sinulla kysymyksiä sisustukseen liittyen? Jätä kysymyksesi sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilälle Kysy, vastaamme -palvelussa. Eeva vastailee kysymyksiin viikottain.

Sisustus
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
20204_64300.jpg
Parhaat vinkit ilmanvaihdon suunnitteluun
Hyvän ilmanvaihto on kotisi keuhkot – se toimii parhaiten, kun sitä ei huomaa. Jotta ilmanvaihto toimii tarkoituksenmukaisesti ja huomaamattomasti, kannattaa sen suunnitteluun paneutua huolella. Kokosimme vinkkilistan hyvän ilmanvaihdon suunnitteluun.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Rakenteiden tarkastukset
Rakenteiden ja rakennusosien tarkastaminenToimenpiteet:Rakenteita ja rakennusosia verrataan hyväksyttyihin malleihin ja malliasennuksiin.Vastuuhenkilöt:Valvoja sekä projektipäällikköDokumentit:Tarkastusmuistiot, reklamaatiotHyväksyntä:Projektipäällikkö
Unidrain kaivot mahdollistavat isot laatat Tulppa-levyjen kanssa-
Märkätiloihin suunniteltu levy toimii sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä
Niin se vain on, että mitä huolellisimminkin rakennetut kylpyhuone ja sauna tulevat ajan myötä siihen pisteeseen, että rakenteita tai pintoja tarvitsee uusia. Märkätilojen seinärakenteiden tekeminen sekä vesieristyksen huolellisen laatimisen luulisi vievän pitkään. Voit kuitenkin toteuttaa remonttisi nopeammin kuin luuletkaan, laadusta tinkimättä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton