Moni haluaa nyt luksusta arkeen – Näin toimii ulkoporeallas

Kuvittele se hetki, kun raskaan päivän jälkeen pääset istahtamaan ulkoporealtaaseen, oli sitten lämmin kesäilta tai kirpeä pakkanen. Viime keväästä lähtien koti on muodostunut monelle keitaaksi, jonne on hankittu elämää kestäviä, helppohoitoisia ja pientä luksusta tuovia tuotteita. Listalla on voinut olla pihasauna, terassin lasitus, puutarhanhoito tai remontointi. Mitä jos tänä vuonna hankittaisiin ulkoporeallas? Niin tekivät monet jo viime vuonna. Silloin ulkoporealtaat myytiin loppuun syyskuuhun mennessä.

rakentaja1

Luo kylpylätunnelmaa kotiisi

Kuvittele se hetki, kun raskaan päivän jälkeen pääset istahtamaan ulkoporealtaaseen, oli lämmin kesäilta tai kirpeä pakkanen - Novitek ulkoporealtaassa tunnet olosi rentoutuneeksi ja nautit hetkestä. Ulkoporealtaassa lapsetkin viihtyvät, eikä pihaan tarvita erillisiä uima-altaita. Ulkoporeallas toimii vuoden ympäri.

Ulkoporealtaita on saatavissa useita eri kokoja, pohjamalleja sekä varustelutasoltaan erilaisia altaita. Altaisiin voidaan asentaa muun muassa terassiupotuspanelointi ja etäohjaus. Porealtaan sekä sisä- että ulkovärin voit valita useista värivaihtoehdoista. Novitek ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomen haastavia ja vaihtelevia sääolosuhteita ajatellen äärimmäisen kestäviksi ja helppokäyttöisiksi tuotteiksi. 

Miksi valita ulkoporeallas Veloxialta?

  • Ulkoporealtaissa on maximaalinen energiatehokkuus
  • Lähes 100 % huollettavuus
  • Kotimaiset homehtumattomat Finnfoam-eristeet
  • Vain laadukkaimmat komponentit
  • Laaja valikoima useita erilaisia hierontaominaisuuksia vaativaankin makuun
  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Valtakunnallinen huoltoverkosto
  • Luotettava – AAA-luottoluokitus

IMG-20200721-WA0009

Mitä pitäisi tietää ulkoporealtaan hankinnasta?

Asennus: "Minkälainen alusta altaalla pitää olla?"
Allas tulee aina asentaa tasaiselle ja kovalle alustalle ja asennuspaikan tulee olla routimaton. Esimerkkejä pohjasta on 20‒30cm paksu sora-tai murskepeti tai betonilaatta. Altaan voi myös asentaa terassille, jolloin tulee huomioida terassin kantavuus. Altaan voi myös upottaa terassiin, mutta allasta ei saa upottaa maan sisään. Mikäli altaan upottaa, on hyvä tehdä terassirakenne niin, että tarvittaessa muutamia lautoja saa pois, jos huoltoluukuille pitää päästä. Allas painaa käyttövalmiina n. 1500‒2500kg altaasta riippuen. (sis altaan, vedet ja ihmiset)

Sähköt: "Minkälaisen sähköistyksen ulkoporeallas vaatii?"
Kaikki allasmallit ovat kytkettävissä joko 1 x 16 A (verkkovirtaan) tai 3 x 16 A (voimavirtaan).

Mikäli sähkötaulusta on mahdollista saada voimavirtakytkentä, suositellaan ehdottomasti voimavirtaa, koska silloin allas jaksaa käyttää lämmitintä samaan aikaan kun pumput on päällä, eikä vesi ala viilenemään.

Koko: "Mistä tietää, minkä kokoinen ulkoporeallas valitaan?"
Altaan koko on erittäin tärkeä ja oleellinen asia, joka täytyy miettiä kun allasta hankitaan. Altaiden koot vaihtelevat pääasiassa 2 x 2 m – 2,3 x 3 m välillä ja paikkoja löytyy 4‒7 hengelle.  

Helmi Rakentaja

Vesi: "Kuinka usein altaan vesi pitää vaihtaa?"
Veden vaihtoväli riippuu paljon altaan käyttömäärästä, ja muun muassa siitä, kuinka hyvin suihkussa käydään ennen altaaseen menoa. Yleisin vaihtoväli on 2‒4 kertaa vuodessa. Laadukkaiden puhdistusjärjestelmien lisäksi käytettävät oikeanlaiset hoitoaineet pitävät altaan veden hyvin puhtaana.

Hinta: "Mitä ulkoporealtaan hintaan sisältyy?"
Hintaan sisältyy aina paksu lämpökansi. Lisäksi altaan mukana tulee aina starttipaketti, joka pitää sisällään suodattimen sekä hoitoaineet, jotka riittävät noin vuodeksi.

Usein kysytyt kysymykset löydät täältä

Veloxia on valtakunnallinen Novitek-altaiden jälleenmyyjä

Veloxia on Novitek-ulkoporealtaiden suurin jälleenmyyjä Suomessa. Novitekin ulkoporealtaat valmistetaan Suomessa, Salon tehtaalla. Valitsemalla Novitek ulkoporealtaan Veloxialta, työllistät myyjäliikettä, altaan valmistajaa, alihankkijoita, kuljetusliikettä sekä koko teollisuuden arvoketjua.

Videolta näet, miten Novitek valmistaa ulkoporealtaat.

Osta omasi nyt Veloxialta, ennen kuin loppuvat kesken!

Allasrahoitus mahdollistaa ulkoporealtaan hankkimisen nyt 6 kuukauden kampanjaedun, jolloin maksat ensimmäiseltä kuudelta kuukaudelta lyhennyksen lisäksi vain laskutuspalkkion.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tästä.


 
Julkaistu
22.3.2021