Hakusessa kattoremontille, katon maalaukselle tai ulkoverhousremontille tekijä ja tarjous? Vertaa tekijät ja tarjoukset ilmaisen palvelun avulla

Onko remontillesi tai rakennusurakallesi hakusessa tekijä ja kaipaatko tarjouksia toteutuksesta? Uudenlaiseen innovaatioon perustuva verkkosivusto säästää kuluttajan aikaa, vaivaa ja rahaa ja tekee luotettavan yrityksen löytämisestä ja tarjouksien saamisesta aiempaa helpompaa.

shutterstock_424890736 x

Yrityksien ja tarjouksien selvittäminen ottaa aikaa ja tuottaa vaivaa, oli kyseessä sitten kattoremontti, katon maalaus, ikkunaremontti, talon maalaus tai ulkoverhousremontti. Kuitenkin vertailu eri yritysten ja tarjousten kesken kannattaa. Suomessa toimiva Kodinplaza.fi –sivusto perustettiin kuluttajien palautteen perusteella.

Yrityksen perustajan Jesse Niemisen mukaan vuonna 2016 tehdyn havainnon perusteella, kodin tai kiinteistön palveluja hakeva saattoi jättää tarjouspyynnön usealle eri yritykselle, joista vain yksi tai kaksi vastasi. Tekijöiden löytäminen todettiin monesti haastavaksi ja kuluttaja joutui näkemään liian paljon vaivaa. Tästä lähti ajatus palvelun perustamisesta:

– Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille.

Ilmainen ja helppokäyttöinen

Kodinplazan avulla tarjouspyynnön jättäjä tavoittaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueella toimivat sekä tarjouspyynnöstä kiinnostuneet palveluntarjoajat. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun.

– Monet ostajat eivät välttämättä tiedä, että esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen onnistuu ainoastaan ennakkoperintärekisteriin kuuluvilta yrityksiltä. Lisäksi autamme kuluttajia tekemään myös parempia ostopäätöksiä.

Yrityskäyttäjien joukosta löytyy monesti myös yrityksiä, joita kuluttaja ei ehkä itse osaisi etsiä. Yksi mieluinen palaute on jäänyt erityisesti Niemisen mieleen.

– Eräs talonrakentaja tarvitsi rakennusprojektiinsa maalämpöjärjestelmän sekä vesikiertoisen lattialämmityksen toimittajaa, mutta tekijän löytäminen oli haasteellista. Meidän kauttamme hän löysi viereiseltä maakunnalta tekijän, joka pystyi toimittamaan molemmat palvelut ja vieläpä sopivaan hintaan.

Kodinplaza.fi

Tarjouspyyntöpalvelu, jonka kautta kuka vain voi voi kilpailuttaa esimerkiksi rakennusurakan tai remonttitöitä.


www.kodinplaza.fi

Näin käytät palvelua - katso video!

Video: Kodinplaza / Näin käytät palvelua
 
Päivitetty
18.5.2021