• Etusivu
  • Rakentaminen

Kotimainen maalipinnoitettu laatuteräs on ihanteellinen rakennusmateriaali vaativiinkin sääolosuhteisiin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö SSAB
Päivitetty 23.11.2023
20193_56640.jpg

Takuu perustuu yli 40 vuoden kokemukseen SSAB:n hyväksymiltä ulkotestauskentiltä. Näytteet on altistettu ympäri vuoden muun muassa suolavedelle, lumelle, jäälle, kosteudelle, tuulelle ja UV-säteilylle.

GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen kotimainen tuotemerkki, jonka ympäristöystävällisesti tuotetut materiaalit soveltuvat erinomaisesti niin kattoihin, julkisivuihin, sadevesijärjestelmiin kuin sisäkäyttöönkin. GreenCoat®-tuotteet on kehitetty antamaan rakennuksille tyylikäs ulkonäkö ja suojaamaan niitä säässä kuin säässä.

Maalipinnoitetut GreenCoat®-teräkset ovat ympäristötietoisten rakennusmateriaalien edelläkävijöitä maailmassa. SSAB on patentoinut ekologisen BT-teknologian, jota käytetään useimpien GreenCoat®-tuotteiden pinnoitteissa.

Biopohjaisessa teknologiassa valtaosa maalipinnoitteen perinteisestä fossiilisesta öljystä on korvattu pohjoismaisella rypsiöljyllä, mikä pienentää huomattavasti rakennusten ympäristöjalanjälkeä.

Vuosikymmenien testaus takaa huippukestävyyden

Kaikilla GreenCoat®-terästuotteilla on kattava suorituskyky- ja pinnoitetakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että GreenCoat®-tuotteen pinta ei ruostu, hilseile, säröile tai irtoa.

Myöskään väreissä ei tapahdu merkittäviä muutoksia vaativissakaan sääolosuhteissa. Maalipinnoitettujen GreenCoat®-terästuotteiden valikoimassa on runsaasti eri värejä ja pintastruktuureja, joten materiaali on ihanteellinen niin moderniin kuin perinteiseenkin rakennukseen.

Maalipinnoitetun teräksen etuna on myös se, että siinä yhdistyvät keveys ja lujuus. Materiaalia on erittäin helppo muovata, leikata, rei’ittää ja profiloida, ja hyvä käsiteltävyys säilyy jopa 15 asteen pakkasessa. Näiden ominaisuuksien ansiosta rakentaminen nopeutuu ja helpottuu, mikä pienentää työkustannuksia.

GreenCoat®-tuotteiden korkea laatu ja monipuolisuus mahdollistavat vaativimpienkin rakennuskohteiden toteuttamisen tyylikkäästi. Useat GreenCoat®-teräksestä valmistetut rakennukset ovatkin voittaneet erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä arkkitehtipalkintoja.
GreenCoat®-tuotteiden korkea laatu ja monipuolisuus mahdollistavat vaativimpienkin rakennuskohteiden toteuttamisen tyylikkäästi. Useat GreenCoat®-teräksestä valmistetut rakennukset ovatkin voittaneet erilaisia kansallisia ja kansainvälisiä arkkitehtipalkintoja.

Suomalainen laatutuote, joka on 100-prosenttisesti kierrätettävissä

GreenCoat®-tuotteet suojaavat rakennusta turvallisesti ja erittäin alhaisilla ylläpitokustannuksilla vuosikymmeniä. Kun tuote on elinkaarensa päässä, materiaali voidaan kierrättää uusien terästuotteiden valmistukseen.

100-prosenttisesti kierrätettävissä oleva teräs on näin kestävä ratkaisu sekä ekologisesta että taloudellisesta näkökulmasta.

Tyypillisesti GreenCoat®-teräksestä valmistettu peltikatto kaipaa huoltomaalausta vasta 30–40 vuoden päästä asennuksesta, ja huoltomaalauksella peltikatto saa taas jopa 20 vuotta lisää käyttöikää. GreenCoat® onkin hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen sijoitus, jolla hankit kodillesi laadukkaan ja huolettoman katon vuosikymmeniksi.
Tyypillisesti GreenCoat®-teräksestä valmistettu peltikatto kaipaa huoltomaalausta vasta 30–40 vuoden päästä asennuksesta, ja huoltomaalauksella peltikatto saa taas jopa 20 vuotta lisää käyttöikää. GreenCoat® onkin hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen sijoitus, jolla hankit kodillesi laadukkaan ja huolettoman katon vuosikymmeniksi.

Koko GreenCoat®-tuotevalikoimalle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teräs valmistetaan SSAB:n Raahen terästehtaalla, jonka jälkeen se kuumasinkitään Hämeenlinnan tuotantolaitoksessa. Kuumasinkitty teräsohutlevy maalataan jatkuvatoimisella maalipinnoituslinjalla joko Hämeenlinnan tai Kankaanpään yksikössä.

Täysin kotimainen ja korkea tuotantokapasiteetti sekä nopeat ja täsmälliset toimitukset takaavat GreenCoat®-tuotteiden erinomaisen saatavuuden.

SSAB
Rakentaminen
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

ssab greencoat
Painuneet perustukset
Tulevaisuudessa pientalorakentaminen tulee sijoittumaan yhä enemmän sellaisille alueille, joissa teknisesti luotettava perustaminen edellyttää paalujen käyttöä. Paaluja on pientalorakentamisessa perinteisesti totuttu käyttämään ainoastaan sellaisissa pohjasuhteissa, joissa maaperä on siinä määrin kokoonpuristuvaa, että maan varaan perustaminen ei tule kysymykseen. Ennustetusta ilmastonmuutoksesta johtuva kuivuuden lisääntyminen kesällä voi aiheuttaa pohjaveden alentumista ja odottamattomia painumia maanvaraisesti perustetuissa rakennuksissa.Lisääntyvät syys- ja talvisateet aiheuttavat puolestaan suurempia kosteusrasituksia alapohjarakenteisiin, joiden hallinta edellyttää ryömintätilan hyvää tuulettumista. RR-teräsperustus on kantavuudeltaan luotettava ja kosteusteknisesti moitteetta toimiva pientalon perustusratkaisu kaikkiin maaperäolosuhteisiin, myös kalliolle perustettaessa.Jätä yhteydenottopyyntö teräspaaluistaJätä yhteydenottopyyntö energiapaaluistaTilaa veloitukseton esite teräspaalutuksesta
20193_56639.jpg
Teräs tuo tyyliä taloon kuin taloon
GreenCoat® on maalipinnoitettujen teräsohutlevyjen kotimainen tuotemerkki, jonka materiaalit soveltuvat niin kattoihin, julkisivuihin, sadevesijärjestelmiin kuin sisäkäyttöönkin. GreenCoat®-tuotteet on kehitetty antamaan rakennuksille tyylikäs ulkonäkö ja suojaamaan niitä säässä kuin säässä.
musta katto saumapellistä jossa näkyy lumiesteet ja kattosilta
Teräsohutlevyä on helppo käsitellä jopa 15 asteen pakkasessa
Suomessa on neljä vuodenaikaa. Julkisivuun ja kattoon liittyviin remontteihin tavallisesti mielletään kevät ja kesä parhaimmiksi remonttiajoiksi. Asenteissa on aika tehdä muutoksia: menetelmien ja työtapojen kehittyessä monet lämpimämpiin vuodenaikoihin miellettävät remontit voidaan suorittaa talvellakin. Kuten kattoremontti.
20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
20231_80569.jpg
Tehtaan suojissa on mahdollista rakentaa huippulaadukas omakotitalo
Voidaanko omakotitalo todella rakentaa näin? – Sateelta suojassa, hyvässä järjestyksessä ja vain kolmessa viikossa. Kiiruna Talojen talotehtaalla rakennetaan muuttovalmiita omakotitaloja. Rakentamisen vakaat olosuhteet mahdollistavat valmiiden kotien tasaisen korkean laadun.
201510_44579.jpg
Uusi EasyIN-kotikonsepti, helppo hankkia ja asua
Kastelli-talot Oy, joka on ollut jo yli 20 vuotta pientalojen markkinajohtaja Suomessa, tuo markkinoille uuden EasyIN –asumiskonseptin. EasyIN–konseptilla Kastelli rakentaa täysin valmiita, asunto-osakeyhtiömuotoisia pientaloasuntoja, jotka on helppo hankkia ja, joissa on helppo asua. Ensimmäiset 58 EasyIN–kotia rakennetaan Vantaan Vaaralaan ja Ilolaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton