Kätevä pöytäporakone kotiverstaalle

Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.

Täsmällisellä porauksella on suuri merkitys tukevan kiinnityksen onnistumisessa.Täsmällisellä porauksella on suuri merkitys tukevan kiinnityksen onnistumisessa.

Poraustyön optimaalinen ohjaus

Boschin PBD 40 -pöytäporakoneessa yhdistyvät tarkkuus ja käyttömukavuus. Poraustyön optimaalinen ohjaus on helppoa digitaalisen näytön avulla, joka ilmoittaa porausnopeudet sekä -syvyydet käytön aikana. Kierrosnopeutta voidaan säätää portaattomasti nuppia kääntämällä.

Pöytäporakoneen 2-portainen vaihteisto tuottaa ensimmäisellä vaihteella suuren voiman ja toisella suuren nopeuden materiaalin mukaiseen poraukseen. Se on ihanteellinen käytettäväksi monissa erilaisissa projekteissa puuhun metalliin ja alumiiniin.

Kun käsiteltävä osa on tiukasti paikallaan alustassa, saadaan reikä porattua tarkasti haluttuun kohtaan.Kun käsiteltävä osa on tiukasti paikallaan alustassa, saadaan reikä porattua tarkasti haluttuun kohtaan.

Tarkat tulokset uskomattoman helposti

Quick Clamp pikakiinnityspuristin kiinnittää tukevasti myös pyöreät osat, joten se mahdollistaa mitä erilaisimpien kappalemuotojen tarkan poraamisen. Automaattisesti kiristyvä poraistukka takaa terän luotettavan kiinnityksen myös raskaissa projekteissa. Sen istukka kiristää poranterän automaattisesti, joten kiinnityksessä ei tarvita avaimia tai manuaalista kiristystä.

Kappaleen kohdennus onnistuu nopeasti ja tarkasti laitteen laserin avulla, joka osoittaa tarkalleen pisteen, jossa pora osuu materiaaliin. Lisäksi sisäänrakennetussa työvalossa on tehokkaat LED-lamput, jotka valaisevat työskentelyalueen kirkkaasti.

Bosch-vakioelektroniikka säätää automaattisesti työkalun tehoa ja pitää nopeuden tasaisena kuormituksen huomioiden. Tämä takaa erinomaiset työtulokset ilman ylikuormituksen vaaraa.

Boschin PBD 40 -pöytäporakone:
  • Digitaalinen järjestelmä mahdollistaa porausnopeuden ja -syvyyden helpon lukemisen
  • Pikakiinnityspuristin kiinnittää myös pyöreät materiaalit taaten tarkan porauksen
  • Avaimeton tarkkuusistukka kiristää poranterän automaattisesti
  • 2-portainen vaihteisto: suuri voima ensimmäisellä vaihteella ja suuri nopeus toisella
  • Säädä nopeus helposti Bosch-elektroniikan avulla työstettävien materiaalien mukaan työtulosten optimoimiseksi
Bosch_poytaporakone_800x900

Tekniset tiedot

Ottoteho 710 W
Tyhjäkäyntikierrosluku (1. vaihde / 2. vaihde) 200 – 850 / 600 – 2.500 r/min
Lasertyyppi 650 nm, <1 mW
Laserluokka 2
Maks. poran Ø teräkseen 13 mm
Maks. poran Ø puuhun 40 mm
Istukan aukeama 1,5 – 13 mm
Syötön pituus 90 mm
Mitat, pohjalevy (l x s x k) 330 x 350 x 30 mm
Koneen paino 11,2 kg
 
Päivitetty
4.3.2021