Toimintavarma jätevesijärjestelmä harmaille jätevesille

Vuoden 2004 sekä sen jälkeen myönnetyissä rakennusluvissa on edellytetty jätevesijärjestelmien kuntoon saattaminen. Vanhemmissa, haja-asutusalueilla sijaitsevissa rakennuksissa, jätevesijärjestelmän saneeraus tulee huolehtia etenkin silloin, kun kiinteistössä tehdään suurempi remontti. Monet valitsevatkin uudiskohteisiinsa laadukkaan jätevesijärjestelmän, kuten teki myös Jari Kauppila rakentaessaan vaimonsa kanssa omakotitalon Turun Satavan saarelle.

Miksi valita Vestellin Biopuhdistaja?

  • Mökin ja omakotitalon harmaille vesille tarkoitettu tutkitusti tehokas ja turvallinen jätevedenpuhdistaja.
  • Puhdistus tapahtuu yhdessä säiliössä, ilman kemikaaleja, suodatinmateriaaleja tai maa-aineita.
  • Korkea puhdistustaso saavutetaan hapetuksella.
  • Biopuhdistajan toimintaperiaate on yksinkertainen, se on helppokäyttöinen sekä siinä on pitkä huolto-/tyhjennysväli.
  • Vesi voidaan ohjata Biopuhdistajasta suoraan kivipesään tai avo-ojaan, erillistä kenttää ei tarvita.
  • Biopuhdistajan muotoilu on viimeisteltyä, maanpinnalle jää näkyviin vain tyylikäs kansi.
Case: Näyttöjä omaava ja toimintavarma jätevesijärjestelmä saarikohteeseen

Jari Kauppila ja hänen vaimonsa päättivät muuttaa Turun keskustasta maalle molempien siirtyessä eläkkeelle. Koska Jarin vaimon suvulla on tontti Satavassa, Turun saaristossa, tuntui luontevalta alkaa rakentaa omakotitaloa tuolle tontille. Projekti aloitettiin suunnittelulla ja luvituksella. Varsinaisessa talonrakennusprojektissa kesti noin puolitoista vuotta.

Vestelliin Kauppilat tutustuivat rakennusmessuilla. Jari perehtyi erilaisiin harmaavesipuhdistajiin ja päätyi Vestellin tarjoamaan järjestelmään.

“Valintani pohjautuu rakennusmessuilta saatuihin tietoihin, sekä suorituskykyarvoihin ja puhdistustuloksiin. Meillä on rantatontti ja ollaan alle 100 metriä rannasta, niin haettiin teknisesti laadukkaampaa järjestelmää, jota jo tontin kaavakin edellyttää.”

1920Turku

Jätevesiratkaisulta haluttiin yksinkertaisuutta ja ehdotonta ympäristöystävällisyyttä, siksi harmaille vesille valittiin Vestellin Biopuhdistaja 3 ja wc-vesille umpisäiliö.

Vuoden kokemuksella Biopuhdistaja on ollut täysin harmiton. Kivipeti Biopuhdistajan yhteydessä on imenyt hyvin, eikä ole esiintynyt mitään hajuhaittaa. Meillä oli muutamia pakkasöitä, eikä nekään missään vaiheessa tuottaneet mitään ongelmia. Laite toimii niinkuin on luvattu ja kun kaikki toimii niin ei tule asiaa sen enempää ajatelleeksikaan!“, kertoo Jari Kauppila kokemuksistaan Biopuhdistajasta.

Vestellin asiakaspalvelulle Jarilla ei ollut paljoakaan tarvetta sillä hän oli heti oston yhteydessä saanut tarvitsemansa materiaalit, asennusohjeet sekä dokumentit.

Lue lisää kohteesta>>

Ota sinäkin yhteyttä ammattilaisiin ja laita jätevesiasiat kuntoon heti!

Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan? Jätä yhteydenottopyyntö ja/tai tilaa esitteitä tästä.


 
Päivitetty
14.6.2021