Sisustusidea: Miten vaalennetaan vanhaa hirsipintaista mökkiä?

KYSYMYS:
Tarkoitus olisi vaalentaa sisäilmettä lähes 50 v. vanhassa saunamökissä. Hirsiseinille ei ole tehty mitään käsittelyä koskaan ja ne ovat tummuneet. Mökki on talvisin kylmillään. Mitä voisimme tehdä mökin ilmeelle koskematta seiniin?

vanhan hirsiseinän vaalentaminen-750x422

Hei,

Vanhan hirsimökin vaalentaminen onnistuu myös hirsipintaan koskematta. Kiinnitä huomiota kaikkeen sisustukseen ja sisustuselementteihin ja pidä väripaletti mahdollisimman yhtenäisenä. Jos olet valmis panostamaan myös huonekaluihin, ne kannattaa valita vaaleista neutraaleista sävyistä eli esimerkiksi raikkaan pellavainen sohva valkoiset puuhuonekalut.

Itseasiassa puu luo valkoisille huonekaluille ja sisustukselle kauniin ja lämpimän taustan. Sisustusta voisi kuvailla "Boho tyyliselksi".

Laitoin sinulle esimerkkiin muutamia sisustuselementtejä, jotka on näin aluksi helppo toteuttaa. Tosiaankin, jos haluat, voit myös panostaa myöhemmin myös vaaleisiin huonekaluihin.

 

Hanki suositellut kalusteet:

Dyyni puuvillamatto
Rainbow pöytä
Vallila Formula verho
Cleo lattiavalaisin

Katso myös vinkit Veken sisustusblogista vaaleaan Skandinaviseen makuun tehtyyn sisustukseen.

Kopio tyyli

Veke | Veken Kaluste Oy

Nuorekas, aktiivinen ja voimakkaasti kasvava huonekalujen vähittäiskauppa Pohjois-Suomessa Ranualla. Verkkokauppa toimii koko Suomessa ja on yksi Suomen suurimmista.


eeva_hauta-heikkilä-422x431

Sisustusterveisin,
Eeva
Sisustussuunnitelu E-Design

Lähde unelmoimaan uusi sisustus

Tutustu verkkokauppamme laajaan huonekalu- ja sisustusmallistoon mukavasti omalla kotisohvallasi ja tilaa laadukkaat, trendikkäät ja edulliset netistä kätevästi kotiinkuljetuksella! Monipuolisesta verkkokaupan valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen viihtyisän ja toimivan kotisi sisustamiseen ja kalustamiseen.

Vekeltä löydät tyylikkäät desing huonekalut, jotka sopivat skandinaavisen sisustuksen luomiseen, sekä runsaasti sisustusideoita ja vinkkejä omanlaisen sisustustyylin luomiseen. Käy huonekaluostoksilla ja uudista kodin sisustusta juuri silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Veke.fi:n huonekaluliike palvelee verkossa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Huonekalujen verkkokaupan lisäksi Veken huonekaluliikkeet palvelevat sinua neljällä eri paikkakunnalla; Oulussa, Ranualla, Vantaalla ja Rovaniemellä. Tervetuloa ostoksille luotettavaan kotimaiseen huonekalujen verkkokauppaan!

Lähde ostoksille


LOGO-banneri-artikkelissa

Jätä oma sisustuskysymyksesi Eevalle

Onko sinulla kysymyksiä sisustukseen liittyen? Jätä kysymyksesi sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilälle Kysy, vastaamme -palvelussa. Eeva vastailee kysymyksiin viikottain.

Jätä sisustuskysymys  

 
Julkaistu
23.2.2021