Kuka on vuoden raksaäiti 2021?
Ilmianna oma ehdokkaasi

Me Rakentaja.fi-tuoteperheessä olemme innoissamme siitä, kuinka paljon tällaisena poikkeusaikana ihmiset ovat innostuneet remontoinnista, sisustuksesta, uudistamisesta ja talon rakentamisesta. Olemme päättäneet palkita yhteistyökumppaneidemme kanssa ensimmäistä kertaa Rakentaja.fi:n historiassa vuoden raksaäidin. Keräämme perusteluita ja tarinoita vuoden raksaäitiehdokkaista ja raatimme valitsee parhaat perustelutarinat ja ehdokkaat lopulliseen äänestykseen. Lukijat äänestävät voittajan, ja kymmenen äitiä palkitaan.

Oma koti kullan kallis, ei ole vieras sanonta kenellekään. Kotiin panostetaan, mutta kuka on juuri sinun perheessäsi tuo kantava voimahahmo? Ikään, kokoon, näköön ja äänenvoimakkuuteen katsomatta, ilmianna sinun raksaäitisi nimen ja perustelujen kera.

females-1450050_1920

Onko teidän perheessänne rakennettu uusi koti? Tai oletteko kenties rakentamassa? Sisustetaanko perheessänne ahkerasti tai onko sisustuskärpänen saanut jo perheenne äidin mööbelivalssaamaan pitkin huoneita uusien sisustusideoiden kanssa?

Arki pyörii kummasti multitaskaajien kanssa ja nyt onkin aika osoittaa kunnioitusta ensi kertaa Rakentaja.fin historiassa äitejä kohtaan, jotka jaksavat päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen toimia perheen kantavana voimana. Ja ei, emme suinkaan ole mollaamassa talon miesväkeä tai kumppaneita, vaan haluamme äitienpäivän lähestyessä antaa kunniamainintaa raksaäideille. 

Äitienpäivään mennessä meillä tulee olemaan kymmenen palkinnon saavaa raksaäitiä tiedossa. Laitahan tarinaa tulemaan ja kenties kuvakin (kyseisen raksaäidin luvalla).

Palkinnot:

 1. Pääpalkintona arvotaan xxxxx
 2. palkinto:
 3. palkinto:
 4. palkinto:
 5. palkinto
 6. palkinto:
 7. palkinto:
 8. palkinto:
 9. palkinto:
 10. palkinto:
woman-41891_1280

TÄHÄN BANNERIKUVA PALKINNOISTA??

Emme unohda myöskään äänestäjiä...

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan ___________________ kpl ______________________________

Säännöt:

 • Kilpailun järjestää Schibsted Suomi Oy / Rakentaja.fi
 • Tarinan voivat lähettää kaikki Suomessa asuvat henkilöt.
 • Julkaisemme tarinoita mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Kaikki19.04.2021 mennessä lähetetyt tarinat julkaistaan 23.04.2021 mennessä sekä Rakentaja.fi-palvelussa että sosiaalisessa mediassa. Tarinat esitellään lähettäjän etunimellä tai nimimerkillä. Laitathan tarinasi loppuun huomautuksen, jos haluat, että julkaisemme tarinasi nimimerkillä.
 • Lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Rakentaja.fi-palvelusta riippumattomien palvelujen, kuten Facebook tai Twitter, käyttöehtoja.
 • Rakentaja.fin järjestämät kyselyt/kilpailut, jotka julkaistaan sosiaalisen median palveluissa, eivät ole niiden järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen osallistujien tulee vapauttaa ne kaikista vastuista Rakentaja.fin kyselyjen/kilpailujen osalta.
 • Lähettämällä tarinasi hyväksyt käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.

 
Julkaistu
5.3.2021