Uudistumisen aika on keväällä

Vuoden vaihtuminen ja alati kasvava valonmäärä on takuulla tuonut esille halun uudistua ja uudistaa. Etenkin nyt kun maailmalla vallitseva tilanne on saanut ihmiset pysymään kotonaan entistä tiiviimmin, huomaakin herkästi ne pienet uudistuksen kohteet, joihin tarttua. Mitäpä, jos aloittaisi säilytyksen uudistamisesta uusien kaapistojen avulla?

750 MaalisAle_2

Aloita uudistus karsimalla

Mikään ei ole sen huonompi tapa kuin säilyttää tavaraa vain säilyttämisen ilosta. Nurkkien täyttäminen tavaroilla, vaatteilla tai muulla vastaavalla, joita ei tule käyttäneeksi, on vain hukkaan heitettyä hyvää säilytystilaa. Löydä siis sisäinen konmarittajasi ja karsi pois ne tavarat, joita et oikeasti tarvitse. Lahjoita tai myy eteenpäin, joku toinen voi tarvita esimerkiksi villapaitaa, jolle sinulla ei ole enää käyttöä. Kun kaappisi eivät ole tungettuna täyteen tavaraa, löydät etsimäsi ja tarvitsemasi nopeasti – ja muistat niitä myös oikeasti käyttää.

Vaatekaappeja on hyvä siivota säännöllisesti. Voit myös ottaa tavaksesi ”pyöräyttää” kaapin sisällön aina sesongin mukaan. Näin olet aina selvillä siitä, mitä vaatteita kaapistasi löytyy.

Voit myös luoda itsellesi ylellisen vaatehuoneen käyttämällä Inarian liukuovikaapistoja. Mittatilauksena tehtävät kaapistot sopivat helposti haluamaasi tilaan ja voit varustaa ne mieleisilläsi lisäosilla. Sinun ei tarvitse kuin miettiä minkälaisia ratkaisuja tarvitset: hyllyjä, laatikoita, tankoja ja niin edelleen.

750 Inaria_3D_1_FINAL

Löydä etsimäsi, kun sitä kaipaat

Paitsi kodin vaatekaapit, myös muut säilytysratkaisut kaipaavat osakseen huomiota. Kodin siivouskaappi on esimerkiksi sellainen, jonka tulisi olla hyvässä järjestyksessä. Silloin kodin siivoaminen on jälleen asteen mielekkäämpää. Erilaiset varustelut tekevät esimerkiksi imurin säilyttämisestä helpompaa, kun imurin letku ei ole enää solmussa muiden siivousvälineiden keskellä.

750 micro-fiber-cloth-2716115_1920

Siivousvälineiden ollessa siististi omilla paikoillaan, on helpompi myös jakaa siivoustehtäviä perheen kesken perheen pienimpienkin löytäessä oikean liinan pölyjen pyyhkimistä varten.

Kaappien sijoittelu ja käytännöllisyys

Miten kaapit tulisi sijoittaa, jotta niiden käyttö olisi vaivatonta? Makuuhuoneet sekä eteistilat tarvitsevat vaatesäilytyksen vuoksi omanlaistaan huomiota. Niihin täytyy olla varattuna riittävästi tilaa erilaisten asusteiden ja vaatteiden sekä kenkien säilyttämistä varten. Eteisen sekä makuuhuoneen ollessa yleensä hyvinkin tarkkaan mitoitettu tila, tarvitsee ottaa huoneen pienuus huomioon kaapistoja suunniteltaessa. Perinteiseen tapaan avautuvat ovet eivät välttämättä tarjoa mielekästä käyttäjäkokemusta viedessään tilaa muutenkin pienestä huoneesta. Ratkaisuna voisi siinä tapauksessa olla liukuovikaapisto, joka jättää lattiapinta-alaa vapaaksi eikä edellytä erillistä tilaa ovien aukeamista varten.

Inarian kaapistot on mahdollista suunnitella millilleen oikean kokoisena sinun kotiisi. Suunnittelet kaapistoa sitten mihin ja minkä kokoiseen tilaan tahansa, löytyy toimiva ratkaisu Inarialta.

Selaa ideakuvastoa!

Maaliskuun tarjous!

Inaria Studioilla on nyt maaliskuun kunniaksi MaalisAle, jonka aikana sinulla on mahdollisuus saada erinomaisia etuja itsellesi. Edut ovat voimassa 15.3. 2021 asti.
Nyt mm:

  • Mittaus ja suunnittelu ilmaiseksi
  • Liukuovista ja kaapistoista -20 %


Löydät lähimmän Inaria Studiosi täältä!


750 249 MaalisAle

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
1.3.2021